Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Készithetnék már Barcelonában a fehér zsebkendőketZozzy 5 írta:Már tavaly sem favorizáltam, most sem. Az Ő pályája is lefelé ível már, jobban járnánk egy Touréhoz hasonló afrikai erőemberrel. Egyszer már bejött...Pl. Makoun nagy fogás lenne. De először tartsunk ott, hogy Laporta kiselejtezi azt, amit kell, mert egyenlőre még az sincs meg...Rivaldo11 írta:Állitólag Albelda kérte szerződésének felbontását.
Ha ez így lesz, mindenképp meg kellene szereznünk a télen.
Már tavaly sem favorizáltam, most sem. Az Ő pályája is lefelé ível már, jobban járnánk egy Touréhoz hasonló afrikai erőemberrel. Egyszer már bejött...Pl. Makoun nagy fogás lenne. De először tartsunk ott, hogy Laporta kiselejtezi azt, amit kell, mert egyenlőre még az sincs meg...Rivaldo11 írta:Állitólag Albelda kérte szerződésének felbontását.
Eggyetértek veled teljesen. Mikor bl-t nyertünk milyen nagy név volt a csapatban? Messi,Ronaldinho,Eto'o ők voltak azok akiket ha akárhol megkérdezted,hogy ki ő tudta mindenki. És akkor Rijkaard a csaatmunkára alapozott,nagyon sok olyan játékosunk volt akkor akik nagyon soakt tettek a csapatért és feledésbe merűltek: ( Belletti,Van Bommel,GIO) ők most nincsennek és ez arra adott alapot RIjkaardnak,hogy hozzon neveket és az egyénekre alapozzon ami lássuk be nem jött be. Igazolni sztem egy eedzőt kellene minnél előbb...OvaMind írta:Ha Dinho megy, akkor érdemes a helyére igazolni valakit. Tipikus mentalitás, hogy ha nem megy a csapat szekere, egyből cseréljük ki az egész gárdát. Elég bő a keret, már csak össze kell csiszolódni. Éns inkább az edzőcserében látom a feljavulás lehetőségét, mivel a csapatjátékkal van gond, nem az egyéni kvalitásokkal.
Ne felejtsük el, hogy mennyi sérülés sújtotta idén a csapatot. Messivel talán ezt a realt is le lehetett volna győzni(sőt valószínű). Itt van Eto'o, Henry, Messi, Deco, Iniesta, hogy csak a támadószekciót említsem(és Dinhot szándékosan kihagytam). Ebből az anyagból már csak gyúrni kell egy CSAPATOT.
Fabregas? Hova, minek?
És majd egy kiöregedő hentestől megoldodik minden problémánkRivaldo11 írta:Állitólag Albelda kérte szerződésének felbontását.
Azért az ASromát nemsorolnám nagycsapatnak, tény hogy 1x-1x kijön nekik a lépés, de ugyanez spanyolban is megvan pl.: Valencia.LG írta:Igen is csak két igazán nagy csapat van a La Ligában jelenleg: a Real és a Barca. Ezek számitanak Europa szinten is nagy csapatnak. Az olaszoknál és az angoloknál 4Arsenal, Cselzi, Pool, Mu, Juventus, Roma, Inter, ACM. És az atletico meg espanol meg ilyenek ezekkel nem egyszint. Még a Sevillát ide lehet venni, de most ez az évük nekik sem olyan jo, szegény Puerta halálát nem tudják kiheverni.
Akiket te felsoroltál, lathadot, h azok folyamatosan nem képesek jo teljesitményre, a keretük joval gyengébb, sokkal kisebb költségvetésből dolgoznak.
Az meg nem igaz, h az angol meg a spanyol a legerősebb. Az olaszok nyerik a legtöbb BLt az utobbi időben.
LG nem álomvilágban él, hanem ez a véleménye. Ha nem értesz Vele egyet, azt kultúrált módon, úriember módjára is lehet Vele közölni.barcaloki írta:LG te álomvilágban élsz, lécci gondolkozz el azon amiket beírkálsz.
Az én véleményem pedig az lenne, hogy ne játékoskeret-cserében gondolkozzunk, hanem a taktika megváltoztatásán.
Egyszerűen rá kell ébredni hogy kiismerték a taktikánkat, a mai futballban nem jó ez a harcrendszer.Lásd reál meccs ahol ha a felezőnél labdát vesztünk
akkor máris 4-4 ellen rohamozhattak a reálosok. Egyszerűen átgázolhattak a középpályánkon. Erre megoldást vagy egy új edző vagy egy teljesen más felállás jelenthet, amit persze meg kellene szokniuk a játékosoknak, így elúszna az idény, ha még nem úszot el teljesen:?