2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LG-n nem buktunk, legalábbis anyagi szempontból.grecki írta:Maradjunk ennél a játékrendszernél még akkor is, ha Franz alatt összerogy a kispad. Én mindenképpen szélsőt igazolnék R10 esetleges eladása esetén a helyére, mert abban igencsak szűkölködünk. Én bíz visszahoznám Luis Garciát. Vele nagyon sokat buktunk, nem kellett volna eladni. Ráadásul potom pénzért igazolt a Mersey partjára. (ha jól hazudok, akkor 8 millió euróért...)
na neeeeee,csak oleguer-t ne!miattam r10 is lehet védő,de nem oleguer!mert tartja a mondás:jobb ma egy ronnie,mint holnap két presas.....senzu írta:de ha Zambi elmegy a Milanba akkor már aktuál lesz nem? jobban szeretném Puyolt középső védőként látni mint jobb-hátvédkéntdon gamper írta:micsoda bal láb jobb láb vita bontakozott ki![]()
sztem ez a csupaláb Lahm gyerek nem aktuál.nem hátul vannak
a problémák.ha jol tudom mi kaptuk a legkevesebb golt
a ligában.egy faja irányító,egy egészséges fiatal europai csatár
no meg egy uj edző.ez kellene de sürgősen![]()
vagy akár előhúzhatjuk Magic Oleguert is
de ha Zambi elmegy a Milanba akkor már aktuál lesz nem? jobban szeretném Puyolt középső védőként látni mint jobb-hátvédkéntdon gamper írta:micsoda bal láb jobb láb vita bontakozott ki![]()
sztem ez a csupaláb Lahm gyerek nem aktuál.nem hátul vannak
a problémák.ha jol tudom mi kaptuk a legkevesebb golt
a ligában.egy faja irányító,egy egészséges fiatal europai csatár
no meg egy uj edző.ez kellene de sürgősen
Én egy ilyet találtam. Ezek szerint jobb lábas...Although Lahm is right-footed, and while he played as a right wing-back as a youth, today he is almost exclusively played as a left wing-back. The reason for this is partly because good left-footed wing-backs are rare in German football, and his signature move (running with the ball from the left flank and then dribbling towards the centre over his strong right foot) is so effective that putting Lahm onto the "correct" side would rob him of his best offensive weapon.
Márpedig balszélső, és jobb lábas!Ordog írta:márpedig ő jobb lábas:) Ezért is csodálkoztam hogy mit keres ő a bal oldalonFernando írta:Remélem nemégek be de sztem balOrdog írta:Én úgy tudtam hogy jobb lábas...
Mondjuk a Costa Rica elleni meccsen, ahol a gólt lőtte, éppen bal oldalon játszott. Ha, emlékeim nem csalnak.Fernando írta:Csak az előbbiekben szólókhoz tennék hozzá pár dolgot.
1. Lahm született ballábas játékos, egyszer lőtt egy gólt a VB-n jobbal rögtön az elsőt. Amugy bal lábas.
2. A Stuttgartban és a Bayernben is bal oldalon játszott kivéve a német válogatottban szokott jobb oldalon játszani.
Aki nemhiszi járjon utána
Sztem egy John Terry-től ne várd el hogy Ronaldinhohoz hasonlóan cselezzen , és sztem egy Joe Cole nem csak alibi futballt játszott, de nem biztos...Mihu írta:Csatlakozomgrecki írta:Ne haragudj, de ennél nagyobb orbitális baromságot régen hallottam...Tomi`FCB írta:Szerintem is mert Mourinho nem szép fociz játszatt egy csapattal hanem többnyire eredményest... Messinek ott lenne vége ha közbejönne Mourinho mert Mourinho nem engedné hogy cselezzen:... anno senki nem cselezett a a chelseaben mikor ott volt Mourinho vagyis én nem sok olyan chelseas meccset láttamMondj a Chelsea-ből egy olyan cselgépet mint amilyen R10 volt fénykorában
Olyan cselgép sztema világon nemvolt és nemis nan lesz (max Pelé v Maradona) De azért Drogba, Essien, Makeléle, Joe Cole stb.. cselei azért nem arra utaltak h tilos lenne cselezni és amugy sztem oltári nagy hüyeség ez a Messi vég elmélet. Tudjátok Angolfoci vs. Spanyolfoci kicsit másMihu írta:Csatlakozomgrecki írta:Ne haragudj, de ennél nagyobb orbitális baromságot régen hallottam...Tomi`FCB írta:Szerintem is mert Mourinho nem szép fociz játszatt egy csapattal hanem többnyire eredményest... Messinek ott lenne vége ha közbejönne Mourinho mert Mourinho nem engedné hogy cselezzen:... anno senki nem cselezett a a chelseaben mikor ott volt Mourinho vagyis én nem sok olyan chelseas meccset láttamMondj a Chelsea-ből egy olyan cselgépet mint amilyen R10 volt fénykorában
Csatlakozomgrecki írta:Ne haragudj, de ennél nagyobb orbitális baromságot régen hallottam...Tomi`FCB írta:Szerintem is mert Mourinho nem szép fociz játszatt egy csapattal hanem többnyire eredményest... Messinek ott lenne vége ha közbejönne Mourinho mert Mourinho nem engedné hogy cselezzen:... anno senki nem cselezett a a chelseaben mikor ott volt Mourinho vagyis én nem sok olyan chelseas meccset láttam
Ne haragudj, de ennél nagyobb orbitális baromságot régen hallottam...Tomi`FCB írta:Szerintem is mert Mourinho nem szép fociz játszatt egy csapattal hanem többnyire eredményest... Messinek ott lenne vége ha közbejönne Mourinho mert Mourinho nem engedné hogy cselezzen:... anno senki nem cselezett a a chelseaben mikor ott volt Mourinho vagyis én nem sok olyan chelseas meccset láttam
Már a Stuttgartban is balon játszott, de mondjuk az igaz, h ettől még talán tudna jobbon is játszani. Meg amúgyis jobb lábas.Victor_Valdes írta: Lahm eredetileg jobb szélső csak a Bayern be balt csináltak belőle!
Lahm eredetileg jobb szélső csak a Bayern be balt csináltak belőle!Rumig írta:Na mert Lahm aztán jobb szélső...Tomi`FCB írta:Lahm valóban jól jönne jobbszélsőnek , mert ez így nem megy hogy Puyol játszik szélen neki az igazi posztja középsővédő, igaz hogy elején jobb szélsőként kezdte de szerintem azóta elfelejtette:D![]()
![]()
Amúgy én is bírnám itt Lahmot, de már megvettük Abidalt, szóval ha ő jönne, akkor max Abidal behúzodna középre (ott jobban szeret játszani), Milito mellé, Puyol meg ugyanúgy jobb bekk maradna, hacsak nem Oleguer játszana ott.
Szóval Lahm nem kell, majd ha Abidal nagyon [auto_cenzúra] lesz...