Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adebayor játékát én is nagyon birom. Eleve szeretem az Ilyen tipusu játékosokat mint pl. Carew, Ibrahimovics, Abebayor, akik annak ellenére h magas, erős csatárok, gyorsak és kumma technikásak.G-Jay írta:Az én szememben Adebayor mindíg is értékes volt! Szerintem hihetetlen technikás a magassága ellenére, nem ugy mint Robotpeti (Crouch, hogy mindenki értse)!
Lehet jobban jártunk volna vele mint Henryval (bár én örültem neki, nagy kedvencem)
G.
Te csak ezért jársz ebbe a topicba?GoDJonzen írta:Én is nézem és reménykedem hogy vhogy a végére elveszítik a bajnokságot!:D
Mert aztán mindegyik jogos szokott lenni...Hozott na és? Ha egyszer jogos akkor nem mind1!
ja főleg hogy igazából az semmit sem ha azt vki nagyképűen kihagyja(CRoni)!Nem a tizik miatt vagyunk még mindíg versenyben,akár mennyire is fáj.
Nem is te lettél volna,ha ezt nem szúrod bele a végére..LG írta:Ráadásul az Arsenal nem rud minden 2. meccsén 11st
Akármi legyen a vége, az Arsenalt egy rossz szo nem érheti akkor sem, ha nem lexnek bajnokokGoDJonzen írta:arzenál..cöh
lesz itt még ne MU-lass!
Nekem nem kell őket bemutatni, minden Arsenal meccset nézekraulreal írta:Adebayor sokkal jobb mint azt sokan hinnék, és RVP is hihetetlen player, na meg Fabregas és Rosicky is.
Yah, főleg a bajnokság elején, amikor főleg a 80. perc után találtunk be.GoDJonzen írta:1. mert majdnem mindig nagyon korán megszerzik a vezetést
Eduardo már a Dinamo Zagreb-ben és a horvát válogatottban is elég jól nyomta (106/73 ill. 21/13 meccs/gól). Neki is kellett egy fél év mire felvette a PL ritmusát. De mostmár kezd belelendülni, már 10 gólnál tart.Zozzy 5 írta:Eduardo-ról ezelőtt semmit nem hallottam, Adebayort meg nem tartottam olyan nagy valaminek a Monaco-ban. Erre tessék...
Az Asenal vesztes állásbol is nagyok sokxor fordit. Meg ha Adebayor golt lő, ami mostanában gyakran megtörténik, akkor sosem kap ki az ArsenalGoDJonzen írta:2 ok miatt lehet bajnok az arzenál:
1. mert majdnem mindig nagyon korán megszerzik a vezetést!
2.mert aC. Roni kihagyta a WHU ellen a 11est!:D De remélem a MU ismét bajnok lesz!
Nem kis gólok...És érdekes, mert még ha ők nem is ismeretlenként érkeztek, mint sokan, akkor sem biztos, hogy ha Wenger anno nem hozza el őket, akkor ezt vki más megtette vnaGame90 írta: Ja és persze:
Arsenal - West Ham 2-0
G.: Eduardo 2', Adebayor 18'
Összefoglaló:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/120337
Ez az Eduardo nagyon érzi a kaput