2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
NORBI: Tudom voltak köztünk nézeteltérések, és úgy gondolod, hogy egy barom- mert hiszek és gondolok valamit- vagyok, de kérlek ne hagyd magára a "B" csapatot!!! Nélküled nem hiszem, hogy -egyáltalán- megmarad...Varga Tamás írta: Norbi!
Minden csapatnak kell, legyen vezére. Aztán a meccs után meg lehet a dolgokat beszélni, de meccs közben az van, amit a csk mond. !
gnorbert írta: Bercy!
Azt mondtad, hogy számodra a szombati foci is komoly dolog, hiszen "te komolyan veszed, mert szombaton is minden meccsen nyerni akarsz". Ez dícséretes - ám így nem értem a tökéletes egyetértést...
Silvanus írta: csúnyán le lettem írva, és ahogy kezelve voltam... elég volt! Döntöttem, ahogy döntöttem, mindegy már...
Én nem tudom te hogy képzelted ezt a hsz-t Silva, pláne azután miután egyik napról a másikra úgy döntöttél hogy kiszállsz a csapatból, mert ez a csapat neked sikertelen (ellenben a másikkal, ahová jársz).Silvanus írta:Akkor én most elmondom, amit gondolok és annak, akinek gondolom:
Jaksi - KÉRDÉS(ek): Azt hiszem kb. 3 hozzászólásodban, legalább 5-ször utaltál rám azzal, hogy 3 hónap után letévedtem, és játszottam. Mindenki tudja, tudta, hogy rám céloztál, de nem írtad le a nevem, miért? Mitől félsz? Ne légy már nevetséges... komolyan, mint az oviban! Elvettem a játéklehetőséget? Tessék? Ki elől, mikor, hol? Ez a foci évek óta így megy, most TE/TI kitaláljátok, hogy nem, vagy mi? Én már akkor ide jártam, amikor Te még sehol sem voltál, és SE NEKED, se másnak nem tartozom magyarázattal, hogy mikor, miért jövök, vagy miért nem. nem érdekel mit gondolsz rólam, vagy másokról, én ha akarok jövök, ha nem, akkor meg NEM! Azt meg nem Te döntöd el, hogy ki lesz a csapatban, hanem Melkor, mert Ő a CSK, de megnyugtatlak, én nem azért jövök le, hogy csapattag legyek, mert ez a jelenlegi keret messze nem az a régi jó emberekből áll, nem veszem tehát OTT el más helyét, én csak bohóckodni jövök, a játék öröméért, veletek. Ennyi... ha ez nem tetszik sajnálom.
Dopi - Nézeteid mindig furák voltak nekem, de legalább határozott vagy, és kiállsz az érveid mellett, ez jó! Javaslom azért azt ne felejtsd el, és JAKSI TE SEM, hogy ez az egész szombati foci Barcelona fórumozóknak, szurkolóknak lett kitalálva (olyan kis szerencsétleneknek is, mint ÉN, vagy mint Boogess), és nem egy zsoldos hadseregnek, akik csütörtök 12-ig bejelentkeznek az űrből, és pontosan 143-as pulzussal teljesítik végig a focira szánt 118 percüket, élre vasalt mezben, és 6mm talpú tornacipőben.... értitek, ugye?!
Norbi - Magyarázkodás, magyarázkodás... szerintem igaza van Marcinak, 2-3 ember összedugta a fejét (Dopi, Jaksi, TE), és kitaláltátok ezeket, majd kész tényként közöltétek... ez számomra fura, de mivel semmi közöm már a csapathoz, én nem szólok bele nagyon, tényleg csak annyira, hogy mint régi motoros belepofázzak... meg néha jó lemenni oda (ill. jó lett volna). Azt írtad, hogy Melkorral is egyeztettél… fura, most mégis butaságnak tart belőle dolgokat.
Kunglik (Marci, Melkor) - Kivételesen most az első sorotoktól az utolsóig egyet értek, és osztom véleményeteket mindenben!!!
Bercy – Te sem leszel már fiatalabb, se szebb!
FONTOS: én ezt a dolgot most kivételesen komolyan írtam le, de úgy összességében azért csak mosolygok rajta! Ha ezen valaki velem nevet, vagy egyet ért, az jó, ha beleköt, és beszól az nem, de míg az előbbi jól esik, az utóbbit magasról nem érdekel... tehát tegyen mindenki belátása szerint.Én megyek a továbbiakban is szombatonként bejelentkezés nélkül, akkor, amikor akarok, illetve amikor ráérek csak úgy, bénázni, mert én csak azt tudok... HA EZ így, ebben a formában nem tetszik valakinek AZT VELEM KÖZÖLJE, ha a csapat vezetőségének NEM, akkor szólnak, és engem többet nem láttok, nyugi!
PEACE!!!
Nem kötöszködni akarok... ha itt "hangzik" el egy felvetés, javaslat, lehetőség, stb, stb akkor valószínű itt fog a vita róla lezajlani. Mert lehetetlen, hogy szombati foci alkalmáig mindenki megőrizze a véleményét.Jaksi írta: Nem vok nyuszi! Ez nem nyusziság kérdése, de ha mások sem nyuszik, akkor miért van, hogy ezek a viták csak itt folynak?
A másikkal kapcsolatban!Jaksi írta: Más sem mondja el a véleményét foci után soha! Tőlük nem kérdezted, hogy miért nem vállalják fel? Mert engem ez foglalkoztat, bár minek!![]()