Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Borárosról hévvel csepelre, a Karácsony Sándor utca megállóhelynél kell leszállni. Ott balra van a sétáló utca - kb. 50 méter után pedig megint balra az iskola - na valahol ott van (még én sem voltam bent).Boogess írta:Sziasztok!
Sajna nincs időm visszaolvasni, de szívesen mennék focizni szombaton. Szal, leírná vki minél hamarabb, hogy pontosan hol van ez a suli, hányan leszünk, mennyi pénzt vigyek, átlagéletkor (LOL), meg hasonlók. Nem ismerek innen gyakorlatilag senkit, így az egyetlen esélyem, hogy itt vki válaszol:)
(Lesz tali vmi csomóponton előtte? Jó lenne..)
Üdv,
Boogess
Jól mondtadBoixos írta:rakétával. de ha az nem jön össze, akkor a csepeli HÉV-vel a Boráros tértől és asszem a Karácsony S. uccánál kell leszállni.
ha hülyeséget mondtam, bocsesz.
Mindegy csak nem legyen se kék se bordó vagy piros vagy valami hasonló.barcafan írta:Barca mezem az van (sötétkék, keresztben a két csík) de fehér polóm asszem nincs. megprobálok szerezni.Silvanus írta:Barcafan - Szerény számításaim szerint úgy kb. 570 forintot, de ez ennél már csak KEVESEBB LEHET!!!
Egyébként meg hozzál magaddal egy Barcás mezt/pólót, és egy fehéret. Az egyik csapat ebben, a másik abban nyomja...
batthyányiról hogy lehet a leggyorsabban odajutni?
Küld el a Norbinak a telefonszámod és az email címed, ő a főfőszervező, szokott telefonálni/email-t küldeni a foci előtti napon.barcafan írta:ugy értettem, h mindegy, h milyen szinü cucc? merthát nem hiszem, h egyszerre kettőnél több embert megtudok jegyezni, h velem van-e vagy nem![]()
mikor tudni 100000% ra, h van-e vagy nincs?
HA meglesz tartva, akkor IGEN! Magadat!barcafan írta:valamit kell vinni szombaton???
Semmi extrát. Focicipő, rövidnaci, egy barca mez (ha vanbarcafan írta:valamit kell vinni szombaton???
Ha minden igaz akkor Karácsony Sándor Általános Iskolabarcafan írta:egy posta címet nem tud valaki mondani??? hátha kérdezgetnem kell az embereket... ott leszek. batthyányról megyek bkv-val...
Mi pedig megismerhetjük az egyik adminisztrátortZ. Iván írta:Hali!
No most én is megpróbálom úgy intézni a dolgaimat, hogy szombaton ráérjek, legalább kicsit megismerem az oldal látogatóitPersze nagy játékos nem vagyok, gólt lőni nem szokásom, de védekezni azt tudok.
![]()
Még nem mondom 100%-ra, de úgy 85, hogy el tudok menni.