Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen, hogy milyen kifogásokat találtak ki. Képzelőerejük az van, csak emberségből nullák!Vito írta:felmentették azt a rohadékot, aki a filmjében megfojtott egy macskát.
épp most magyarázta a bizonyítványt a Naplóban az a kortárs idióta barom.
![]()
1.) FotóboltosTim írta: Fotóboltos majsztró! Javíthattál volna a minőségen,kicsit elmosódottak a képekAmúgy pofás kutyák! Husky & Labrador?
Most olvastam hát ez tényleg nagy pech együtérzekVito írta:![]()
ma Budapesten voltam autóval, hazaúton már eléggé gáz volt az időjárás (ónos eső), Kistelektől már tükörjég volt az autópályán. nagynehezen sikerült hazakóvályognom, erre itthon a garázslejárón egyszerűen lecsúszott a verda és neki a ház falának![]()
egy hátső lámpa csere, lökhárító-javítás vár rám, ráadásul (ami a legjobban fáj) a hátsó csomagtérajtóm is megsérült. persze mindegyik elem éppen csak egy kicsit, ahogy kell.
kettő méter választott el attól, hogy bent legyen az autó a garázsban...
Szegény!Akkor mehet a bankba pénzért?La Pulga írta:Sokba fog neked kerülni Tim koma!Tim írta: Esetleg megkérem LP komát oktasson,
Na gondolhattam volna.. Egyre inkább érdekel ez a progi.Nekem csak gimpem van de az is elég bonyolult.Esetleg megkérem LP komát oktasson,de olyan lusta..Sharky írta:
Hát igen, a PhotoShop csodákra képes![]()
Krojf írta:Vitom Drága!!!
Az a drága, szép Honda
Törött és ronda???
Hazacammogsz vele,
Bár sújtja őt 2008 tele!.............
.............................