2005.03.18. 21:26:47
Nos!
Megpróbálok mindenre válaszolni.
A legtalálóbb kifejezés a fejlesztésekkel kapcsolatban, hogy szinte folyamatosan zajlik, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy szinte soha. Mert ahogy talán már korábban is mondtuk, a szerkesztők között senki nem ért az oldalszerkesztéshez, s aki csinálta az oldalt, sajnos nem rendelkezik annyi idővel, mint amennyire szükség lenne. De reméljük, hogy ez nem általános, és időnként fölgyorsul a dolog.
Egyébként az utóbbi néhány hétben a játékoskereteket szerettük volna föltenni, ahonnan majd mindenki esetében elérhető lesz a bemutató cikkek, amik folyamatosan készülnek. Hogy ha ez kész, még nem döntöttünk, hogy mi következik.
A színesítés nem végleges, lesz módosítás, és valószínűnek tartom, hog a narancssárga el fog tűnni.
A Chat szükségességében én meginogtam, hogy van-e rá szükség, ha a fórum is csak éppen, hogy üzemel. Erről lehet, hogy lesz egy szavazás. Az ajándékboltot egy hazai forgalmazóval fogjuk megoldani, de olyannal, aki hajlandó is lesz a jelenlegi szegényes magyarországi kínálatot a mi igényeinknek megfelelően bővíteni.
A Premium Zone ügyében bevallom, nem sok előrelépés történt. Elsősorban idő hiányában. Sajnos erre nekem már nem sok időm jut, máson áll a dolog mielőbbi beindítása. A tippjáték elindítását én régen januárra akartam, de mivel nem nagyon történt semmi ez ügyben a fejlesztő részéről, így szerintem ezt csak a nyáron csináljuk meg, mert az idei szezonban már nem nagyon lehetne mire tippelni.
A bemutatkozó részről én még nem hallotam semmit, valószínűleg Rhynn ígért valamit, erre majd ő válaszol talán.
Az EuroBarca csapatnak tényleg lehetne csinálni egy menüpontot, ez jó gondolat, és szerintem nem is olyan rémesen nagy munka.
A látványosságról.
Át lesz szervezve a főoldal látványa. Más lesz a cikkek elrendezése, egyébként sem ezt akartuk, csak a korábbi emberek hibájából alakult ilyenre. Ezért sincsenek képek, mert hihetetlen bonyolult betenni. A képeket pedig valahogyan majd megszerezzük, nem ez a legnagyobb probléma.
Egyébként pedig jó esélyeink vannak arra, hogy a stábunkat bővíteni tudjuk, s a terheket esetleg jobban meg tudjuk osztani.
Higgyétek el, vagyunk páran, akik nagyon szeretnénk, ha gyorsabban lépnénk előre, s fejlődne az oldal.
Iván