2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megcsináltam!Charlie írta:Például bemásoltam a Premier League-hez Gera gólját,és nem azt akarom hogy a linkbe az elérési út látszódjon,hanem mondjuk az hogy "Gera gól",és így is szépen lelehessen tölteni,mit kell tennem?
C.
Nekem fogalmam sincsCharlie írta:Például bemásoltam a Premier League-hez Gera gólját,és nem azt akarom hogy a linkbe az elérési út látszódjon,hanem mondjuk az hogy "Gera gól",és így is szépen lelehessen tölteni,mit kell tennem?
C.
Okés.Charlie írta:Labdarúgás--->Magyar Válogatott találkozó;Elkeveredett drukkerek fóruma;Tippmix;Tehetséges de még nem sztár játékosok topikokat kéretik bezárni és áthelyezni,mert teljesen feleslegesek!
C.
Kint van a belépés gomb,ott jelentkezz be,ne a fórumban,és akkor menni fog!A. Gábor írta:Amikor a csere-bere menüpontra kattintok akkor ezt írja ki:
Ez az oldal csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Ha ön még nem regisztrált ide kattintva megteheti azt
Pedig én regisztrált vagyok![]()
![]()
Miért lehet ez?
Igen, erre! Csak reméltem, hogy felvették!spider8 írta:Hi! Szívesen, bár akkor, abban az állapotban a számszerű eredményt már ugye elég rosszul "tippeltem" meg![]()
Valamikor még biztos találkozunk! Köszönöm szépen a privát videót, tényleg nagy volt Chad zsákolása (ha erre gondoltál, amit a videón is mutattak). További sok sikert kívánok nektek!
Sajnos mindkettő megvolt...spider8 írta:Üdv redlions!
Azért írtam az egyébbe néhány cikket, mivel a válogatott és a "pletyka", meg a diplomácia nem illet bele egyik témakörbe sem (PD, BL, Kupa, Barátságos mérkőzés, stb.). De valamit majd kitalálok erre is![]()
Köszönöm szépen a bíztatást és nagyon örülök neki!
Azért még lehet, hogy összefutunk valahogyan! Pécsett játszottatok már ebben a szezonban (mert ha nem, akkor akár ott is megtörténhet a dolog, vagy esetleg Dombóváron)?
Hajrá Iván!Z. Iván írta:Üdv
Ismét vagyok.
Elnézést a kimaradásért, de sajnos minden létező probléma előjött most a netemmel kapcsolatban, ezért tartott eddig a távollét.
Remélhetőleg most már nem lesz semmi gond a technikával, így a hírekkel sem.
Üdv
már megint hülye voltamspider8 írta:"A lap bal oldalán található szavazás, amelyen egy tipposzlopot láthattok, a Barcelona-Betis mérkőzésre vonatkozik és a szerkesztőtársaimmal együtt kíváncsian várjuk, hogy mennyire "szakértők" a hazai Barca szimpatizánsok!
Szurkoljon és tippeljen mindenki! "
Szerinted hogyan értsed!?