Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nevetséges,hogy lenne má igaz?gergo9 írta:http://www.borsonline.hu/news.php?op=small&nid=4093
érdemes megnézni
Bojan 3 gólos a ligában, csak a rend kedvéért. Meg egyet lőtt a spanyol kupában is.Andrisveres írta:Nem ez az első jó meccse , és nem lehet mindig azt várni h brillírozzon.
amugy meg ha a maki is kicsit velünk lenne és az isten tudja hány kapufa bement volna + már a bírók se fújnák be a lest már egész sok golja lenne.
mindenesetre mindenki boldog h Krikics már 2 gólos nos mind2-t Henry rúgatta vele , ezért is mondom h nagyon jo mezőnyben.
Nem érzem, hogy beintett volna. Csupán azt nyújtotta - végre -, amiért leszerződtettük, amit elvárhatunk tőle, és amit tud. Eleddig ugyanis nem volt valami meggyőző, volt egy jó meccse a tökutolsó Levante ellen, oszt jó napot. Tegnap végre azt az Henry-t láthattuk, akit az Arsenalban megcsodálhattunk. Tegnapi játékával én is meg vagyok elégedve, és ezt várom tőle minden meccsen.senzu írta:Alaposan beintett az őt kritizálóknak
Egyértelműen a meccs legjobbja. Reméljük most már ennél nem fog rosszabbul játszani, és hoz nekünk egy bl-tZsolti írta:Na ez már igen!
Ez már olyan nagyon "Anris" volt.
nálam a meccs legjobbja.
Igen, már többször láttam, de még mindig azt mondom, hogy jó lett. Az tetszik benne, mikor lerúgja a képét amin Wengerrel van, és azt mondja: Sorry, Boss... (Bocs, [akkori] főnök)Andrisveres írta:http://youtube.com/watch?v=hgTGehD7tgc
nézzétek meg ezt a videót , egy reklám, henry az egész manchester ellen
még benne van ruudo is
Na, de azt is nézd, hogy Ronaldinho 7-ből 5,vagy 6-ot pontrúgából lőtt. Henry meg mindet akcióból. Mondjuk, abban is van valami, hogy nem neki adják a pontrúgásokat...varga tamás írta:Az Arsenalban bizonyított, ez igaz. Viszont, engem az egyáltalán nem érdekel, a Barca szempontjából az indiferens. Az éedekel, hogy a Barcelonában úgy játsszon, ahogy az elvárható tőle. Na, eddig ezt meg sem közelítette. R10 tavaly 23 gólt szerzett, Henry 9-nél tart, bele kell húznia, ha meg akarja közelíteni azt a '[auto_cenzúra]' Ronaldinhót, aki az idén is 7 gólnál jár - kecesebb játékperccel, mint Henry.
Henke Larssonnak a BL-döntő az utolsó meccse volt a Barcelonában. Én, és még sokan mások, előtte is nagyra tartottuk, hasznos és jó játékosnak szerettük. Idézném Henry-t a BL-döntő utánról: 'Én ma este egyetlen sztárt láttam a Barcelonában, ez Henrik Larsson volt' - olvasd el a NS-ban.Andrisveres írta:Larsson tényleg jó volt üügyes volt , de a csapat is 1000szer erősebb voltmint most , jobb csapatban volt kiegészítő ember + ha nincs Bl döntő nem komálná mindenki ennyire!
Miből gondolod h Henke annyira villogna most ebben a Barcában?
aki azt gondolja h Larsson jobb játékos volt mint Henry az vak.