Victor Valdés
Sok Boldog Születésnapot VV! Köszönjük eddigi jó formádat, és reméjjük a továbbiakban is hasonlókat látunk majd! VV 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Isten éltesse Victor Valdés Arribast! Ha így folytatja, akkor Antonio Ramallets, Salvador Sadurni, Pedro Valentin Morá, Miguel Reina Santos, Urruticoetxea és Andoni Zubizarreta magasságába emelkedhet. Minden adottsága megvan hozzá.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Isten éltesse a mi Victorunkat, aki eddigi legjobb szezonját kezdte el!

in to exile
- Victor_Valdes
Nekem se de, ettöl függetlenül BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKI!VictorValdes19 írta:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VICTORNAK Ő NÉLKÜLE SOHASE LENNE EZ A NICKEM![]()
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- VictorValdes19
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VICTORNAK Ő NÉLKÜLE SOHASE LENNE EZ A NICKEM

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Titinho
- Director del Fútbol
Ma ünnepli 26. születésnapját a mi Valdésünk!!!
Isten éltesse sokáig és további sikereket és rekordokat a Barca kapujában!
Isten éltesse sokáig és további sikereket és rekordokat a Barca kapujában!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Jugador del Barça
Valdes a keret legbiztosabb pontja, ráadásul katalán, fiatal is, mi kell még? Igazából nem értem, h miért nem fér oda a válogatottba, bár az is igaz, h a Reina-Casillas duó is kiváló...
El Cata a mi fiunk, szeressük őt gyerekek!
El Cata a mi fiunk, szeressük őt gyerekek!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nah hát hamár Valdés forum akkor Valdésról is pár szót
Szerintem mostanában egyre inkább nyújt kivál teljesítményt. Régebben tényleg elég lepkevadász volt. Elmúltak azok az idők. Már kevésbé forrófejű mint anno. Amugy nemigaz h semmi hír az uj tartalékkapusról vagy valami, kezd elegem lenni ebből a txiki-ből

Szerintem mostanában egyre inkább nyújt kivál teljesítményt. Régebben tényleg elég lepkevadász volt. Elmúltak azok az idők. Már kevésbé forrófejű mint anno. Amugy nemigaz h semmi hír az uj tartalékkapusról vagy valami, kezd elegem lenni ebből a txiki-ből
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szerintem ha nincs Casillas a real legútobb kikapott volna!
ne haragud LG de én sztem Casillas 2-3éve volt az a casillas amit most írsz...mostanság alig látok tőle bravúrt...mondjuk nem is bravúr kapus hanem olyan aki megfogja azt amit megkell....Valdes sztem meg bravúr kapus akinek van néha bakija...de jó ideje nincs már neki sztem...de te úgy én meg így látom
Azért Casillasnál nem jobb. Sztem Casi a Madrid HectoraRichi írta:Valdesről még mindig sokan azt mondják h egy lepkevadász [auto_cenzúra]...én nekem ő a kedvencem a csapatban Bojan mellett!sztem a világ egyik legjobb kapusa és sokkal jobb mint casillas...

Valdes nem sokkal gyengébb kapus, de azért gyengébb.
hát elkelne 1 pár ilyen játékos még a spanyol fociba mint casillas,(emberileg)
Valdesről még mindig sokan azt mondják h egy lepkevadász [auto_cenzúra]...én nekem ő a kedvencem a csapatban Bojan mellett!sztem a világ egyik legjobb kapusa és sokkal jobb mint casillas...
Hát kezdőnek nem férne be, mert hatalmas pechjére Casillas a világ legjobb kapusa. De a padon, 2. számunak simán helye lenne
És azért ez egy szép gesztus a nagy riválistol, h fölszólal az érdekében. Bár azt eddig is tudtunk, h Cassillas a labdaruság 1ik legsportszerűbb alakja, ő az, aki mindig elismerően nyilatkozik a riválisról, ő az, aki ha balhé van, csititja a csapatársait, ezenkivül szerény, nem pénzéhes, szoval egy csodás sportember. Örülhet a madrid, h van egy ilyen kapusuk.
De nekünk sincs okunk panaszra itt van Valdés. Ő is a világ 1ik legjobb kapusa, emberileg más tipus, mint Casillas, ő egy arc, egyéniség. Én őt is nagyon birom.

És azért ez egy szép gesztus a nagy riválistol, h fölszólal az érdekében. Bár azt eddig is tudtunk, h Cassillas a labdaruság 1ik legsportszerűbb alakja, ő az, aki mindig elismerően nyilatkozik a riválisról, ő az, aki ha balhé van, csititja a csapatársait, ezenkivül szerény, nem pénzéhes, szoval egy csodás sportember. Örülhet a madrid, h van egy ilyen kapusuk.
De nekünk sincs okunk panaszra itt van Valdés. Ő is a világ 1ik legjobb kapusa, emberileg más tipus, mint Casillas, ő egy arc, egyéniség. Én őt is nagyon birom.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem, Casillas maga mögé gondolta VV-tMQuC írta:Akkor már csak egy edzőváltás kell a válogatottnál...LG írta: Amugy már Casillas is lenyilatkozta, h Victornak a válogatottban van a helye.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Luis Aragonés a 2008-as EB után távozik a spanyol válogatott éléről. Már elmondta a selejtezők végén, mert elege van az újságírók munkálkodásából.

Ez így van ,nem ártana 1 edzőcsereMQuC írta:Akkor már csak egy edzőváltás kell a válogatottnál...LG írta: Amugy már Casillas is lenyilatkozta, h Victornak a válogatottban van a helye.
Emlékxem, anno voltak goljai Valdésnak azzal, h mikor egész meccsen nem kellett védenie, és hirtelen jött egy ellenfél helyzet, bekapta. Nyilatkozta is, h igy magyon nehéz, hiszen nincs játékban, és igy egy semmiből jött helyzetet nehéz védeni.
Most már ezt is megoldotta. Most pl. egész meccsen kb. 2x kellett védenie, de akkor védett is, nem is kicsit
Amugy már Casillas is lenyilatkozta, h Victornak a válogatottban van a helye.
Most már ezt is megoldotta. Most pl. egész meccsen kb. 2x kellett védenie, de akkor védett is, nem is kicsit

Amugy már Casillas is lenyilatkozta, h Victornak a válogatottban van a helye.