Én is remélem, hogy a legközelebbi focira el tudok menni, és továbbra is lövöm a sok szép gólt...

És akkor ide jön az infó, hogy mikor lesz a következő?Melkor írta:Nem előfeltétel. Úgy szoktunk játszani, hogy a csapat egyik fele barca mezben, a másik pedig valamilyen világos felsőben nyomja - csak a megkülönböztetés végettPeti21 írta: Néha azért eltalálom a lasztit...
Barca mezeben kell jönni az edzésekre is, vagy csak a tornára?
Nem előfeltétel. Úgy szoktunk játszani, hogy a csapat egyik fele barca mezben, a másik pedig valamilyen világos felsőben nyomja - csak a megkülönböztetés végettPeti21 írta: Néha azért eltalálom a lasztit...
Barca mezeben kell jönni az edzésekre is, vagy csak a tornára?
Néha azért eltalálom a lasztit...Melkor írta:Azért nyugodtan eljöhetsz, az ilyen sima 'mezei' focikon mindenkinek lehetőséget adunk. Az, hogy a tornán utána ki kap lehetőséget, az már más kérdés...., de tényleg csak bátorítani tudlak (főleg ha jól focizolPeti21 írta:Bennem tuti Barca szív dobog, csak hát 15 vagyok...Silvanus írta:Számításaim szerint biztosra már van 8-10 ember, és talánra is vagy 2-3!!!
Aki kedvet érez az jöjjön, ne kérdezzen!!! BÁRKI JÖHET, akiben Barca szív dobog!!!Szívesen elmennék, de ilyen "nagyfiúk" ellen...
![]()
![]()
)
Azért nyugodtan eljöhetsz, az ilyen sima 'mezei' focikon mindenkinek lehetőséget adunk. Az, hogy a tornán utána ki kap lehetőséget, az már más kérdés...., de tényleg csak bátorítani tudlak (főleg ha jól focizolPeti21 írta:Bennem tuti Barca szív dobog, csak hát 15 vagyok...Silvanus írta:Számításaim szerint biztosra már van 8-10 ember, és talánra is vagy 2-3!!!
Aki kedvet érez az jöjjön, ne kérdezzen!!! BÁRKI JÖHET, akiben Barca szív dobog!!!Szívesen elmennék, de ilyen "nagyfiúk" ellen...
![]()
Bennem tuti Barca szív dobog, csak hát 15 vagyok...Silvanus írta:Számításaim szerint biztosra már van 8-10 ember, és talánra is vagy 2-3!!!
Aki kedvet érez az jöjjön, ne kérdezzen!!! BÁRKI JÖHET, akiben Barca szív dobog!!!
Ezzel nem tudom kire célzolbarcafan írta:sajnálom, h nem tudtam maxon teljesiteni, de az a gond, h tudok keményen és könnyedén szépen jáccani, és nem tudtam, h mejik a jóvédeni kb ma védtem 3adszor -ez láccott.
ja igen és valakinek üzenem, h ha egy csapatban vagyunk és nálam van a labda akkor ne szedje el tőlem, mert ugy beadom neki fejre, h az orra a végbélnyilásán fog távozni