Kihagyok két napot, és brazil szappanopra lesz a fórumból??
Barcafan, a hozzászólásod csak téged minősit,de az,hogy bocsánatot kértél,az is! nem tudom, hány éves vagy, de valószinűleg még túl fiatal ahhoz, hogy a gondjaid olyan hatalmas-eget verőek legyenek, ami miatt ilyen hozzászólást kell irnod! Szerintem mindenkinek megvannak a saját gondjai, suli,nők, pia,lóvé,munka,stb.
Megnyugodhatsz, én is nyomás alatt voltam, de nekem csak 3 idegen ember előtt kellett bizonyítanom!az a srác, aki biztatott téged, ő Norbi, a nagyfőnök, a csapatvezér, és az,hogy a gyengébb játékod ellenére tényleg biztatott,az is jelezte,hogy bár mi sem régóta ismerjük egymást,elég jó a közösség!
Bercy, azért én emléxem 1 kötényre,amit te kaptál,

én viszont csak saját magamtól kaptam kötényt,átvétel,mandiner a falra,stb. igaz,az nem is egy volt!

majd szombaton javitok!viszont melkor kapott 1 párat!
Mivel minden alkalommal kb. 10-14 embe megiréri,hogy eljön,aztán alig vagyunk meg, igy bátran mondom,jöjjön el bárki, aki kedvet érez, barca mez nem,csak barca szív szükséges, korra-nemre való tekintet nélkül!na jó, a jófajta lányok inkább szurkolni jöjjenek, az, hogy valaki 15 éves, az nem jelent semmit, lásd Freddy Adu.
Az a két srác,meg tényleg kellett, nélkülük kb. kidobózhattunk volna!