2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bár ne tetted volna...Ahogy valaki előttem nagyon találóan azt írta, hogy néhányaktól meg kéne vonni a manageres játékok használatát.(most megkerestem Lenzer volt az)Lennon írta:Az egyik illető az irta a fórumban, a múltkor hogy nem kell ide senki mert
nagyon jók vagyunk hát én nem tudom de a BL:-ben Chelseatől is kikaptunk örültünk a visszavágón hogy döntetlen játszotunk a Madridtól is a Liverpooltól is...
csak kénne valaki nem?én nem mondtam hogy adják el dinhót.De Thuramra a 35 éves vén baromra mi szükség van meg Gudhjonsenre meg Edmilsonra.
Ezek helyett jól jöhetne(D.Capel,C.Ronaldo,C.Fabregas)Tyű én legalább leirom amit gondolok haver.
ja remélem jo lesz és megnyerjük vele a kupát.Capon írta:Pinto-nak nagyon örülök. Remélem olyan jó lesz mint amilyen a celtában volt.
Ez így van, de azért nem teljesen. Van szerződés, meg minden, de azért ez nem rabszolgavásár. Ha egy játékos el akar menni, akkor azért illik elengedni...Rengeteg olyan átigazolás volt, ahola a vezetőség korábban egy életre meg akarta tartani a játékost, de ha egyszer el akart menni máshova, akkor nem tudtak mást tenni, mint ilyeneket nyilatkozni, aztán szépen felalkudni az árat, és elköszönni a játékostól.Céronaldó esetében tökmind1, hogy mit mond az ügynöke, először a Unitednek és Sir Alexnek kellene rábólintania a dologra. Sándor meg hülye lenne eladni legnagyobb kincsét.
Messi van akkora zsuga, hogy több pozícióban is sikeres legyen. Mégis azt gondolom, hogy nem elsősorban ott tudna érvényesülni. Neki szerintem a csatár(sor) és a középpálya között kell elhelyezkednie valahol. Bal oldalon nem nagyon ment neki, tehát marad a közép, meg a jobb.unikornis írta:ne vitázzunk mer ugy érzem egy középpályás nem csak alapvonalról adhat be,nem alapvonalig jáccik,hanem egy középpályás legyen az szélső középső,mind1,majd az egész pályát bejácca a mai fociban...
Szerintem annyiban változna a játéka,hogy többet dolgozik a mezőnyben..és,ha megkapja a labdát ugyan úgy törhet előre....Ő nem az a fajta ember,aki a pálya közepén megijed és lepasszolja a labdát. Ugyan úgy fel tudná vinni szerintem a tizenhatosig..vagy a kapuig.grecki írta: Messi nagyon nem lenne jó szerintem 4-4-2-ben szélső középpályásként. Ő nem vonalszélső. Akkor hova cselezne? A középkörbe?
Na, figyelj egyorrú, őőőő, akarom mondani egyszarvú! A véleményemet csak leírhatom, nem? Akkor meséld el nekem, hogy Messi megiramodásaiból hányszor húz le az alapvonalra és ad középre? Nem túl soxor, mert ha láttad három meccsnél többször játszani, akkor nagyon jól tudod, hogy állandóan befelé cselez. Ezt szélső középpályásként egy meccsen tízszer kellene megtennie.unikornis írta:Itt mindenki ugy ért a focihoz,mint ha pro licenszes papirotok lenne...Messi miért ne jácchatna szélsőt,érdekes legtöbbször onnan indul el...sztem van olyan játékos hogy meg tudja oldani bármit mondanak neki!
És? Az baj? Szerintem egyáltalán nem. Tapasztalt, a padot is jobban viselné, mint 25 éves korában. Egyébként is csak 30 éves.unikornis írta:
Trezegue se mai csirke...
Henry is elment az Arsenalba, pedig ő nagyobb ikon volt Londonban, mint Trezegól Torinóban. Ráadásul beszél spanyolul, mivel Argentínában élt gyerekkorában egy jó darabig (asszem a faterja ott dolgozott edzőként), Henry-val azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy miért, országos cimborák. 198 A ligás meccsen 122 gólt rúgott. Elég jó ajánlólevél szerintem.unikornis írta: és nem fog eljönni sose a juvéból...és drogba kiváló játékos sztem...
Messi nagyon nem lenne jó szerintem 4-4-2-ben szélső középpályásként. Ő nem vonalszélső. Akkor hova cselezne? A középkörbe?Zsolti írta:Én szeretem Drogbát..de csak úgy tudnám itt elképzelni, hogy átállunk 4-4-2-re,és hárman váltogatják egymást a kezdőben (Samu,Titi,Drogba), Ronnie pedig elmegy,Messi meg visszalép a k.pályára a jobb oldalon,és jobban kiveszi a részét a védekezésből.
Trezegue se mai csirke...és nem fog eljönni sose a juvéból...és drogba kiváló játékos sztem...grecki írta:Csak a testemen keresztül. Rühellem azt az embert. Ennyiért? Ha már mindenáron gólerős centerTrezeguet!
De szerintem nem kell csatár. Új felállás viszont nem ártana.