Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia Woody!Woody írta:Üdv minden Barca fannak, békávésnak, buszsofőrnek!
Olvasgattam a topikotokat, láttam megy a közös focik szervezése, de ahogy látom, adódik némi gond a létszámot illetőleg, ezért bátorkodom írni.
Én egy Juve fan vagyok, és mi Juvésok is gondoltunk már arra, hogy közösen focizzunk, a létszám még meg is lenne, de mégsincs, mivel nálunk nagyon sok a vidéki, akik túl messze laknak a fővárostól. Viszont van egy kb. 6-8 fős kis budapesti mag, amelyik korábban szívesen összejárt volna focizni, csakhogy mi két csapatra való embert sehogyan sem tudtunk kiállítani. Viszont a meccshiány és az összeszokottság hiánya miatt lassan minden rendszeresen összejáró csapat elhagy minket.. Ezért arra gondoltam, megkérdezlek titeket, hogy a jövőben volna-e kedve a barcás társaságnak a juvésokkal együtt edzeni. Akár heti rendszerességgel is. Pozitív visszajelzés esetén megpróbálnám összeszervezni a társaságot.
És még valami a 15 éves srácnak. Szerintem nem gond a fiatalság. Nekünk is van egy 15 éves labdazsonglőrünk, aki simán az egyik legtechnikásabb, legjobb játékosunk. Sajnos a legutóbbi tornát kihagyta, pedig biztos sok kellemetlen pillanatot okozott volna az ellenfeleknek. A milánosoknak pl. már kifejezetten mumusnak számít, mivel ellenük már többször lőtt győztes gólt az utolsó pillanatokban!
Huh! Kössz a bíztatást, megpróbálom összehozni, hogy elmehessek...Woody írta:
...És még valami a 15 éves srácnak. Szerintem nem gond a fiatalság. Nekünk is van egy 15 éves labdazsonglőrünk, aki simán az egyik legtechnikásabb, legjobb játékosunk. Sajnos a legutóbbi tornát kihagyta, pedig biztos sok kellemetlen pillanatot okozott volna az ellenfeleknek. A milánosoknak pl. már kifejezetten mumusnak számít, mivel ellenük már többször lőtt győztes gólt az utolsó pillanatokban!
Biztos azért mert nem lesztek meg!barcafan írta:Miért van rossz előérzeted?Bercy írta:Silvanus írta:Sajnos valószínűleg ezen a hétvégén én sem erősítem jelenlétemmel a társaságot, egyéb elfoglaltságaim miatt!!!![]()
De én is remélem, hogy meglesztek azért, és bíztatok mindenkit, hogy mennyen csak focizni, mert nagyon jó!!!HAJRÁ!!!
Nagyon rossz előérzetem van....... remélem nem lesz igazam.![]()
![]()
Silvanus írta:Sajnos valószínűleg ezen a hétvégén én sem erősítem jelenlétemmel a társaságot, egyéb elfoglaltságaim miatt!!!![]()
De én is remélem, hogy meglesztek azért, és bíztatok mindenkit, hogy mennyen csak focizni, mert nagyon jó!!!HAJRÁ!!!