2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak a Betis ellen nem játszik. Legalábbis én úgy tudom.Nóbi írta:amugy marquez mér nem játszhat a classicon???
nem tudtam h sérült..
Sztem a phoenixben.Biztos nem a Kálvin téren.mrmonster írta:Én meg 34 km-re. Lehet én is elmennék, de kérdés, hogy hol lesz a fogadás?Barcaforever írta: Háhá Debrecentől 25 kmre lakok.![]()
Újfehértó cityben!
Én kimeek tutti.
Én meg 34 km-re. Lehet én is elmennék, de kérdés, hogy hol lesz a fogadás?Barcaforever írta: Háhá Debrecentől 25 kmre lakok.![]()
Újfehértó cityben!
Én kimeek tutti.
Háhá Debrecentől 25 kmre lakok.Pedro írta:Debrecenbe jön Gabri, a Barcelona labdarúgója
Munkatársunktól
NS, 2005-03-21
Hamarosan hazánkba érkezik Gabri
A spanyol Joma sportszergyártó cég honi képviseletének vezetőjéhez ugyanis Gabriel Garzia de la Torre, ismertebb nevén Gabri érkezik, aki Európa egyik legjobb, legpatinásabb klubjának, a Barcelonának a jobb oldali védője, középpályása. A 26 éves játékos eddig háromszor szerepelt a spanyol válogatottban. A futballista három napon át vendégeskedik hazánkban, s részt vesz Debrecenben a Joma üzletének megnyitóján. Gabri jelenleg sérüléssel bajlódik, így jut ideje a protokollra. A Barcelonával szinte az egész világot körbeutazta, nem nehéz megjósolni: Gabri Magyarországon viszont először vendégeskedik, s mert hazánkban fölöttébb népszerű a katalán klub,kellemes fogadtatásban részesül majd.