Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet...Game90 írta:Kovi te meg elmész azzal az avatarral...![]()
![]()
(Lehet, hogy nem kellett volna tegnap szórakoznom veled chaten?)
Ha igen, megverem....Game90 írta:Tottenham meg vezet a MU ellen Berbatov góljával...de CR tuti, hogy megfordítja a meccset...![]()
Azaz hajrá Spurskovinho írta:Ma nagyon nehéz lesz nyerni, de nem lehetlen. Jó formában van a United, de mi sem vagyunk éppen rosszak az utóbbi időben...![]()
Glory Tottenham!
És ugyan miért is? Senki nem emlékszik a 2006-os évre, hogy akkor ki kapta, és miért? Cannavaro, mert a VB-n volt két jó megmozdulása. Az EB fog dönteni, az aranylabda szavazáson, a FIFA-nal nem feltétlen, de ott is sokat foga latba nyomni. Viszont az EB-n nem lesz Kaka, sem Messi, így megnőnek C esélyei, de azért január közepén-végén bárkinek is aranylabdát adni...Nyáron jópáran azt hitték, hogy Henryvel verhetetlenek leszünk és miénk lesz újra Európa...Frányó István írta:Már hetekkel ezelőtt is megírtam, amit most is: C. Ronaldo-nak nyugodtan oda lehet adni már most az Aranylabdát!
Messze van még a végeFrányó István írta:Már hetekkel ezelőtt is megírtam, amit most is: C. Ronaldo-nak nyugodtan oda lehet adni már most az Aranylabdát!JOEY20 írta:A srác elképesztő.Jelenleg már olyan mint R10 volt a top éveiben sőt!Nincsenek szavak rá.28 meccsen 27 GÓL!Jelenleg kiemelkedik a labdarugók közül és ezért a MU is kiemelkedik a klubcsapatok körül.Ha a srác ilyen formában lesz a MU simán triplázhatKár hogy nálunk jelenleg senki sincs ilyen formában pedig Eto'o
Ő marha nagy formában van csak nem itt
De majd csak összeálunk mi is.
Már hetekkel ezelőtt is megírtam, amit most is: C. Ronaldo-nak nyugodtan oda lehet adni már most az Aranylabdát!JOEY20 írta:A srác elképesztő.Jelenleg már olyan mint R10 volt a top éveiben sőt!Nincsenek szavak rá.28 meccsen 27 GÓL!Jelenleg kiemelkedik a labdarugók közül és ezért a MU is kiemelkedik a klubcsapatok körül.Ha a srác ilyen formában lesz a MU simán triplázhatKár hogy nálunk jelenleg senki sincs ilyen formában pedig Eto'o
Ő marha nagy formában van csak nem itt
De majd csak összeálunk mi is.
A BL mást téxta....ha csak igy a két csapat játékosait, teljesitményét nézem, én is simán Arsenal sikert mondanék. De a BL rutin nagyon a milan malmára hajtja a vizetÁkocka írta:Wenger henger megint kirobbanó formában van az utolsó pár meccsén. (Kivéve ugyebár a B-csapattal való leégést.) Ha ez kitart a Bl-ig, simán el tudom képzelni, hogy odavernek rendesen a furkossal, és lemossák a Milant. Flamini gólja pedig gyönyörű volt. Mikor lőttünk mi utoljára ilyet?![]()
Szegény Keagennek rossz volt a sorsolás, de fél éve alatt jó csapatot fog építeni. Én drukkolok neki.
Egyébként a MU úgy nyert bajnokágot ha jól emlékszem 96/97-ben, hogy Keagen Newcastle-je 12 ponttal ment előttük. Példaértékű lehet!![]()
![]()
![]()