Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Váááá, én is most gondolkoztam, hogy az ATMA-val kezdeni kellene egyet, már csak a régi 07-es idők emlékeire is.Kluivertinho írta:1 minőségi csatár kéne, aki tuti eljönne az Atletico Madridba. Maximum 19 millióm van rá.
Hoppsz,most vettem észre,hogy ezt a Hattrickes fórumba akartam írni!Azért kösz!Kluivertinho írta:Rákattintasz a játékosra és ott bal oldalt, van egy olyan, hogy posztok.Etooka írta:Sziasztok!
Azt kérdezném,hogy hogyan lehet megtudni,hogy az adott játékosomnak melyik a posztja?Előre is kösz!Sűrgös lenne!
Rákattintasz a játékosra és ott bal oldalt, van egy olyan, hogy posztok.Etooka írta:Sziasztok!
Azt kérdezném,hogy hogyan lehet megtudni,hogy az adott játékosomnak melyik a posztja?Előre is kösz!Sűrgös lenne!
Jobb egérgombot lenyomod a taktikai képernyőn és a játékos oda fog helyezkedni ahova húzod az egeret, (pl előre megy támadni, visszamegy védekezni.) Vannak nálam nagyobb fm guruk, de remélem szakszerűen magyaráztam el.albicelesteX írta:Szevasztok!Valaki tudna nekem abba segíteni hogy mikor játszok és látom a az ellenfeleim taktikáját akkior egy két játékosnál vannak ilyen nyilak!Vissza fele mutató oldlra stb!Olyat hogy lehet csinálni és mire lehet vele menni?Köszi!!!
Milyen taktikával játszol??ebbe a játékba a Barcával tilos vereséget szenvedni!La Pulga írta:Az első meccsem az FM-ben:
Valencia - Barcelona 2 - 1
Az Arsenalba akit vettem mindig bevált egy kivátelével!Owen.Nagyon gyengén nyomja az Arsenalba...barca99 írta:Lavezzi már párszor szóba került, de én még mindg szkeptikus vagyok.Megér 17 milliót? Arsenalba kellene. Az értékei így kezdetkor nem vmi ütősek, ennek ellenére lehet, hogy jó.
Játékos benevezés ha jól tudom úgy megy reg. időszakban (ami kb. az átigazolási időszak), hogy rákattintassz a keretre, és ott lehet ki- ill. benevezni. (Tudom hogy nincs olyan szó, hogy 'kinevezni', legalábbis ebben az értelemben, de a játékosok neve előtt a ki ill. a be szócska van.)
Carlos Diogo(zaragoza)albicelesteX írta:Szevasztok!Nem tud valaki egy olcsó és jó jobbszélső védőt?