2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát tegnap tényleg nem jött ki a lépés úgy ahogy azt szerettük volna.De sztem Ronaldinho jól játszott most.aynas írta:így a büdös életbe nem leszünk nagy csapat
70 percen kersztül ember előny hát nem tudom még mit akarunk. ezekbe azért a reijkard is benne van, hogy így lekontrázzanak![]()
az a baj hogy nem rugjuk be a helyzeteket és ez megengedhetetlen ilyen szinten. ronaldinho megint nem csinált semmit. én kajak eladnám jó pénzért. eddig meccseeinek kb 10%-án mutatott valamit.
különben a sylvinho-val is mit karunk![]()
ja amúgy a reálnál elvileg a gravesen sem játszik sárga lapok miatt.
jövő héten nyerni kellene de ha megint 7-8 helyzetből tudunk csak gólt rúgni akkor [auto_cenzúra] lesz.
nem szeretnék belédkötni,de az Utolsó előttiben,de már akkor is rég mindegy lesz.A Villarrealnak meg kellenek majd a pontok,hogy üldözzék a reált.Charlie írta:Még jóhogy nem kaptunk ki,mert akkor lett volna egy csapat aki oda-vissza eltángált minket,még a Villarealra kell majd figyelni,de akkor már mindegy lesz(utolsó fordulóban fogadjuk őket)
C.
Akkor utolsó előtti,mind1!Iniesta írta:Reméljük akkora már tényleg mindegy lesz.És egyébként az utolsó elötti fordulóban fogadjuk öket.
Igaz bizony!Igaz hogy csak sport2 közvetíti a Real-Barcát?
sámuel,gutyi eltiltás!zidány & bekem sérültek,de bekem ott lesz ellenünk,lehet hogy zidány is de ő még nem tuti!mrmonster írta:Zidane, Samuel és Guti miért nem játszanak ellenünk?
(nem mintha hiányolnám őket, csak az okokra lennék kíváncsi)