Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez alap..de ettől még én sem teszem fel a vicces kérdést,hogy hogy lehet a Juvenak szurkolni?Mert értelmetlen..pedig a Juvenál már csak a madrid undorítóbb..barca99 írta:De csak egy csapatnak lehet igazán szurkolni...![]()
Ezért ha nem haragszol, nálam az Inter egy külön dimenzió.Saviola írta:Volt ilyen kérdés?Megkért rá valaki,hogy szurkolj nekik?Hagyjuk már a szánalmas kérdéseket,mert unalmas..minden csapatnál fel lehet tenni ugyanezt..gratulálok.
Volt ilyen kérdés?Megkért rá valaki,hogy szurkolj nekik?Hagyjuk már a szánalmas kérdéseket,mert unalmas..minden csapatnál fel lehet tenni ugyanezt..gratulálok.senzu írta:hogy lehet az Internek szurkolni?
a mai futball legnagyobb férgei játszanak ott (Ibrahimovics, Materazzi)
akkor már inkább szurkolok a nagypapáknak vagy a zebráknak
nem szurkolok egyiknek sem, mert UTÁLOM az olasz focit, csak példaként hoztam fel, de úgy látszik jól belenyúltamLG írta: Izlések és pofonok. akik szurkolj a berlusconiéknak, gatussoval, és inzaghival, meg a másik csaloknak, ahol Kielinik, meg hasonlo paraxt népek játxanak. Egészségedre.
Izlések és pofonok. akik szurkolj a berlusconiéknak, gatussoval, és inzaghival, meg a másik csaloknak, ahol Kielinik, meg hasonlo paraxt népek játxanak. Egészségedre.senzu írta:hogy lehet az Internek szurkolni?
a mai futball legnagyobb férgei játszanak ott (Ibrahimovics, Materazzi)
akkor már inkább szurkolok a nagypapáknak vagy a zebráknak
Pesszimista vagyok ezügyben. Már ősszel eldőlt, hogy az a csapat össze van rakva és így eredményesen tudnak játszani minden csapat ellen.Varga Tamás írta:. . . a bajnoki cím már félig-meddig a zsebben van.
Ez örömteli! Csak így tovább. Azt hiszem, a bajnoki cím már félig-meddig a zsebben van.Saviola írta:Inter 2-0 Livorno
Gólok: D.Suazo 14',18'
Remélem este a Roma bexel a Juvéval,s mindenkinek jó lesz.![]()
FoRzA InTeR!
Nem mondom, hogy érdekes meccs lesz, mert az utóbbi években az olasz rangadókra nem nagyon lehet használni ezt a kifejezést. Egyetlen pozitívum, hogy ha gólzápor van, akkor abban a Roma általában benne van, vagy ő üt, vagy őt ütik... A fontossága viszont elvitatathatatlan a második hely szempontjából, a Juvénak már csak az lehet a célja, a Romának még minimális sansza van a bajnoki címre papíron, én viszont nem érzem olyan erősnek őket, illetve az Intert kiegyensúlyozottabnak tartom. Ha viszont buknak Tottiék, akkor az a kicsi lehetőség is oda.Boixos írta:na, a hétvégi púposok elleni meccs előtt egy kis kedvcsináló:
capello, zebina és emerson juve mezben, rómában.
a szurkolók pedig csak a szépre emlékeznek![]()
![]()
![]()
http://youtube.com/watch?v=UP3_BN8KyBs
Én csak azt nem értem. biztos nem értek hozzá, de Deco olykor Yaya és Rafa is csúszik be olyan értelmetlenül, hogy fogom a fejem, és egyből pirosat adnék nekik... Szóval sportszerűtleek mi is tudunk azért lenni sajnosxatary írta: Barca drukkeres megjegyzésemre. Én általában azoknak a csapatoknak szoktam egy meccsen szurkolni, akik közel állnak az általam szeretett értékekhez. Látványos támadófocit játszanak és mellette sportszerűek maradnak. Hát ez pont nem jellemző az interre
inkább egy-két évtized...barca99 írta:1-2 év... Azért 88-89-2007 között nem ennyi telt el.
Zenga, Bergomi, Matthaus, Brehme, Serena...jó csapat volt. Ha jól tudom Trapattoni volt az edző.Varga Tamás írta: Nekem még '88-'89 tájékán lettek szimpatikusak, azóta követem a történetüket.
Mindig kitartó és hűséges típus voltam. Egy-két sikertelen év, csalódás nem tántorított el. Az igazi szurkoló nem ilyen. Szerintem.barca99 írta:Tamás! Akkor elég sokáig tartott, mire a szorításodnak eredménye lett...
Miféle meglepetés?Rivaldo11 írta:A Roma miután elvesztette esélyét a bajnoki címre-vagy legalábbis most úgy néz ki a helyzet-összeszedi magát, és meglepetésre szétcsapja a madridot a BL-ben.