Egy apró részt kiragadva Mucs1 (egyébként nagyszerű) gondolataiból

:
- Számomra is fontos momentum megjegyezni, hogy ez az egész annak indult, hogy egy pár BARCÁS szurkoló jöjjön össze, és nyomjanak egy olyan örömfoci félét minden héten legalább 1-szer!?...
Ha nem vagyunk, vagy lennénk meg persze hozzanak az emberkék egy-két havert, de nem szeretném én sem, ha az lenne a vége, hogy az egész gárda csupa-csupa Inter, meg Sporting, meg Fradi, meg Real, meg mit tudom én milyen szurkolókból állna, MERT NEM EZ VOLT A CÉL!!!
- És bár szó szerint ez valóban nem EDZÉS, ahogy azt Mucs is, és már oly sokan elmondtunk, de azért azt se felejtsük el, hogy a cél a 2-3 havonta megrendezendő Szurkolói Tornára való felkészülés, és az ottani jó szereplés!!! Ezért (IS) csináljuk ezt!
Végül saját gondolatok '1023'-szorra, és egyben UTOLJÁRA: ehhez az egészhez nem kell nagy ész, sem tudás, sem semmi más, CSAK TE, EGY SPORT RUHÁZAT, EGY TORNA CSUKA, EGY LABDA (ami mindig van), és egy kis idő minden szombaton délután, NO MEG kb. 4-500 forint alkalmanként!?... KORTÓL, NEMTŐL, TUDÁSTÓL FÜGGETLENÜL JÖHET MINDEN BARCÁS!!!!
Ha ebből nem ért valaki, és a továbbiakban is bizonytalankodik, hogy: "jaj egyedül vagyok, jaj nem tudom, mert ezért, mert azért.........." az vessen magára, és nézze otthon a Szeress Most-ot!!!
Nem kötelező, nem fogjuk elmondani minden héten, hogy gyertek-gyertek-gyertek.....
Az én szombati részvételem még mindig kétséges, és valószínűleg az is marad szombat délelőttig, így sajna csak azt tudom mondani srácok, hogy vagy megyek, vagy nem!?...