2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha a saját nevem irom be akkor is ad valamennyi pontot..Los Banditos írta:Látom jó kis lavinát indítottam el![]()
Csak igazi ínyenceknek: KATT
Egyet értek veled VT, a meccshez nem tudok hozzá szólni mert nem láttam...Lehet jobb is.Varga Tamás írta:Los!Los Banditos írta:Látom jó kis lavinát indítottam el![]()
A magyarokat kiütötte Frankie, viszont Mourinho-val szemben csúnyán alulmaradt! José Mourinho kell nekünk!
Amúgy, qumma jó!
Los!Los Banditos írta:Látom jó kis lavinát indítottam el![]()
Ez király! Mindjárt röhögőgörcsöt kapok!Game90 írta:"Tördd el a lábát!"Oleguer írta:És hol marad a nagy fradi mesteri edzője? Aki Bl-t akart nyerni a fradival![]()
Boixos Mágusos képe mindent visz![]()
De jöhetne a Sopron volt elnöke is, Vízer Máriusz, ő legalább hisz az edzőcserében
"Tördd el a lábát!"Oleguer írta:És hol marad a nagy fradi mesteri edzője? Aki Bl-t akart nyerni a fradival![]()
Gondolnád, hogy tudom fokozni? Sok éves szövetségi kapitányi tapasztalat, nevét egész Ázsia ismeri, számtalan országgal indult már valamilyen neves ázsiai-kupán és szerinte a magyar válogatott ki fog tudni jutni ebből a csoportból a 2010-es VB-re. Edzőképzésünk másik kölni tehetsége:)Boixos írta:ha már itt tartunk.
a mágus biztos kihúzna minket a szarból. kérdés, h mit szólna ehhez az újbuda-vác?
Los Banditos írta:
Külsőre kevésbé hasonlítanak, ellenben a belső tulajodnságaik...![]()
De az idegenben volt...és az ilyen kiscsapatok otthon nagyon kemények, idegenben viszont igen gyengékhome írta:a Madrid tuti veri a Valladolidot
biztos? emlékeztető: almería-real 2:0