Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nóbeldíjat!Karashu írta:Diego Capel nagyon jól játszik, de Benzema-t szíveseben látnám. A Newcastle elnöke viszont szeretné Henry-t, és ha a Barca ebbe belemenne, Capel-t szívesen látnám! Megy mint a goly, és jól tud rögtönözni! Ezzel meg lenne oldva a csatárkérdés egy jó időre!
ha visszajöm Touré már nem lesz annyi eladott labdaKarashu írta:A középpályával van a gond, mert mindig ott kerül az ellenfélhez a labda! AZ olyan játékosok mint Edmilson és Gudjohnsen már régóta nem valók a Barcába! Fiatal, gyors, és szívvel lélekkel küzdő játékosokat kell szereznünk!
Jah, és védőrészről a kispad meg a tartalék mehet amerre akar!
Cech-nek azért akadt pár hibája ebben a szezonban. A fejsérülése előtt nagyon jü volt, azóta kicsit visszaesett. Buffon tényleg szenzációs kapus. De Valdesből is nagyon jó kapus lett. Semmi panasz nem lehet rá, rajta nem mennek el meccsek, és jópárszor pont ő ment pontot, pontokat a Barcelonának.(hétvégén is amit lábbal védett, szenzációs volt...)Nem hiszem, hogy ilyen szinten van értelme rangsorolni. Buffonak is láttam pár meccsét mostanában. Hihetetlen. Azért tennék még hozzá egy nevet. Petr Cech.
Na, igazából én is erre vagyok nagyon kíváncsi. Mert hogy az eltelt több mint fél év alatt egyetlen egy árva meccs sem volt, ahol mindenki egészséges lett volna.robertfcb írta:Már nem azért de ez szinte ugyan az ami a mostani keret.. és nézd meg hogy mit művelnek...
albicelesteX írta:Igen én ezzel tisztába vagyok hogy jó meg sok minden szól mellette!!!Csak sokszor olyan mintha mondjuk az ő padozása az elképzelhetetlen lenne!!!
Nem hiszem, hogy ilyen szinten van értelme rangsorolni. Buffonak is láttam pár meccsét mostanában. Hihetetlen. Azért tennék még hozzá egy nevet. Petr Cech. Hihetetlen ez a fiú is, amit hétről hétre művel. Szerintem ez a hármas ül most a "világ tetején". És ez már akkor is így volt mikor, mikor Valdes még lepkézgetett. Örülök, hogy ilyen már nemigen van, stabil formát mutat 1,5 éve egyfolytában. Szóval nagyon elégedett vagyok Valdessel, de neki még sokat kell tenni, hogy négyes legyen az a hármas. Viszont nem értem, miért nem válogatott kerettag? Azt a szintet már rég megüti.albicelesteX írta:Még visszatérve erre a kapus kérdésre!Szerintem Buffonnál jobb Cassillas!Nekem ő a favorit!!!!!
Nem kövezünk meg. Ez a Te véleményed, tiszteletben tartjuk, viszont sokunknak más. Pulyolnak voltak kiugró évei (2004-5-6), de most is nagyon elégedett vagyok vele, átlag felett játszik. Roppant jól helyezkedik mélységben (ebben talán a legjobb is a világon) és nagyon hatékony a megelőzésben. Ezek az erények egy támadó csapatnál felértékelődnek. Természetesen a csupaszív hozzáállása nagyot dob a latba, de motiváció nélkül akár egy jobb tudású játékos is [auto_cenzúra] se ér látjuk jól.albicelesteX írta:Nem tudom Puyolt miért tartjátok kirobbanthatatlannak!!!???Mert ő a szimbólum vagy miért?Mostanában nem is játszott sokat és nem is olyan húde jól!Kövezzetek meg szerintem neki is nagyobb a szíve mint a tehetsége!
Néztem én is a meccset, direkt én is Garay miatt (felváltva az ANK döntőjével) és az első félidőben tényleg jól nyomta, voltak szép szerelései meg egy 25 méteres veszélyes szabadrúgása. A 2. félidőben egy kicsit gyengébb volt mint az elsőben, talán közrejátszott az is, hogy az ő "gólpasszából" szerezte meg a vezetést az Atletico Forlán révén!Rivaldo11 írta:Nézte vki a Racing-Atletico meccsen Garay játékát?
Újfent meggyőződhettünk arról, hogy kiváló vásárt csinálunk/csináltunk vele.
Igen, az egy hiba volt! Akkor most nézzük, fel tudsz-e idézni az utána következő 11 és fél hónapból egy meccset/gólt amit Valdes nyakába lehet varrni? (És olyan meccset, amit ő hozott nekünk? Kb minden másodikat.)Gomezinho írta:csak tudod ha ilyen elfogult vagy akkor nemvitatkozom veled legyen igazad és VAldes ne bakizzon akkor 1-nél többször egy évben!!!IGY legyen!csak reméelm többet nemcsinál olyat hogy a vonal mögöttállva véd és még beishuzza a labdát a kapuba!!remélem emlékszel erre az esetre
Hát sztem ezt ritka rosszul látod.Az elmúlt 2 meccsen, ha nem Valdes van a kapuba nem 4 pontot hanem 1-et szereztünk volna,Gomezinho írta:csak tudod ha ilyen elfogult vagy akkor nemvitatkozom veled legyen igazad és VAldes ne bakizzon akkor 1-nél többször egy évben!!!IGY legyen!csak reméelm többet nemcsinál olyat hogy a vonal mögöttállva véd és még beishuzza a labdát a kapuba!!remélem emlékszel erre az esetre
Én meg azért nem vitatkozok veled, mert egy ideje nem láthattál Barca meccset. Egyébként a fantasztikus nóbeldíjas felfedezésed meg elküldheted valami okleveleket osztó szervnek, miszerint Buffon halhatatlan, nem emberből van és egyszer sem bakizik.Gomezinho írta:csak tudod ha ilyen elfogult vagy akkor nemvitatkozom veled legyen igazad és VAldes ne bakizzon akkor 1-nél többször egy évben!!!IGY legyen!csak reméelm többet nemcsinál olyat hogy a vonal mögöttállva véd és még beishuzza a labdát a kapuba!!remélem emlékszel erre az esetre