2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Legerősebb akko lenne ha nem Dinho hanem Eto'o játszana, szerintemlionelmessi19 írta:A mi presztizsünknek sem ártana egy 7-0 körüli eredmény...![]()
----------------Valdes-----------------
-Puyol----Márkó----Milito----Abidal-
----------------Touré-----------------
--------Xavi-----------Iniesta--------
----Messi-------Henry------Dinho---
Nem kétséges szvsz h ez a legerősebb kezdőnk
Köszönöm a gyors választ!!!!Varga Tamás írta:Sport1, 22 óra. Előtte a PSV meccsét adja felvételről. A sport2 20.30-tól adja a Juve-Romát.danko94 írta:Amúgy közvetíti az esti meccset valamelyik csatorna???
Sport1, 22 óra. Előtte a PSV meccsét adja felvételről. A sport2 20.30-tól adja a Juve-Romát.danko94 írta:Amúgy közvetíti az esti meccset valamelyik csatorna???
Miért, azokat talán a Real Madrid színeiben játszotta le? Vagy azokat le sem játszották, csak érzéki csalódások? Ne hajtsd már a hülyeséget, légyszíves! Ha normálisan nem tudsz írni, akkor hagyj békén! Már ezerszer megkértelek rá!Oleguer írta:Tamás, szerinted a barátságos meccs számít valamit?Varga Tamás írta:Ordog!
Nem, nem sikerült.
fcbarcelona.comThe Club
History
Legendary players
Migueli.
Pedig az fcbarcelona.com-ról voltak az adatok. A héten volt Xavival ott egy 2 részes interjú és ott kérdezte meg a riporter Xavitól, hogy tudja-e hanyadik a sorban a Barca történetében ezzel a 400. meccsel. Xavi nem tudta ezért a riporter felsorolta neki és én azt másoltam be. Ezek szerint nem jót mondott a riporter.Varga Tamás írta:Ordog:
Nem kívánok vitatkozni, de Titinho az adatait a google-ról szerezte, a wikipédia.org-ról.
Az fcbarcelona.com-on nem talál olyan számokat, amiket leírt. Emellett, két Barcelonával foglalkozó könyvet is megnéztem itthon, és mindegyikben jóval több meccs szerepel az említett játékosok neve mellett.
Titinho az infóit az fcbarcelona.com-ról szerezte amik a tétmeccsekre vonatkoznak... Tehát Vété lehet, hogy a tieid a bari meccseket is tartalmazzák... azokat meg ki nem [auto_cenzúra] leVarga Tamás írta:Titinho:
A statisztikáddal kapcsolatban pár észrevétel.
Az fcbarcelona.com szerint:
Migueli - 664 meccs
Rexach - 656 meccs
Amor - 550 meccs
Zubizarreta - 490 meccs
Joan Seagrra - 528 meccs
Joaquín Rifé - 535 meccs.
Ezt valahogy énis így érzem...Bár ne lenne igazamGomezinho írta:minden szép és jó Titinho amit leirtál csak egy bibi van szerintem ma vértfogunk izzadni az 1 pontért is!!de ne legyen igazam!!!