Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.17. 13:09:04

Azért érdekes: olvasgattam előtte (meccs előtt) a hozzászólásokat, tisztára melankórikusak voltak és elvolt ásva Ronaldinho, meg mennyen innen, nemkell, kiégett stb... Most hirtelen 20 perc után megváltozott a vélemény? Vagy esetleg pozitív irányba fordult? :roll: Érdekes számomra. Bocs az offért.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
home
Jugador d'estrella

2008.02.17. 12:58:20

sajnos lemaradtam a második félidő elejéről...vagyis egészen pontosan arról, hogy kiről beszélt a közvetítő...annyit hallottam szüksége lesz a barátokra akik hogy szól hogy baj van segít és szüksége lesz egy apa helyettesre aki megmondja a királynak hogy meztelen. az utóbbiból gondolva ronaldinhoról lehet szó (apukája meghalt) szóval szerintem ebben teljes mértékben igaza volt! és ebben az esetben az apa aki pár éve talán a másodedző volt most rijkaardnak kéne lennie...
egyébként én láttam benne azt a tűzt ami kell...beállásakor is rögtön mondta kinek mit üzen frankie, mit kell tenni, és valljuk be voltak azért megmozdulásai passzai és a 11-nél a higgadtság is megvolt!

ui: azért arra kíváncsi lennék kinek szánta azt a szívet amit az ujjával rajzolt és utánna a ,,csitítós" mozdulatot...talán az anyukájának :D
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:27:53

Vito írta:a passza, a tizi tényleg mestermunka volt.
ami zavar: labdaátvétel után hátat fordít a védőjének, fedezi a labdát és megáll. tegnap is ennyire futotta. álló helyzetből nem lehet futballozni, pláne nem egy támadónak.
ezzel együtt egészen addig bízok a feltámadásában, amíg Barcelonaban játszik.
Varga Tamás írta:A szívemből szóltál, teljesen igazad van. Sajnos, egyre kevesebben vagyunk itt a honlapon, akik ezen a véleményen vagyunk!
:)
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:25:30

a passza, a tizi tényleg mestermunka volt.
ami zavar: labdaátvétel után hátat fordít a védőjének, fedezi a labdát és megáll. tegnap is ennyire futotta. álló helyzetből nem lehet futballozni, pláne nem egy támadónak.
ezzel együtt egészen addig bízok a feltámadásában, amíg Barcelonaban játszik.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.17. 12:19:54

Rivaldo11 írta:Szerintem is jól mozgott. Nagyon remélem, most már kezdeni fog. Az a véleményem, hogy valószinűleg-valamely oknál fogva-nem volt olyan erőállapotban kondicionálisan, hogy 90 percet játszon. De csak az érdekeség kedvéért, hogy nagyjából mi is történt Vele :
1. Dinho játéka egyre lassabb, lomhább lett. Elmaradtak a cselek, könnyen elválasztották a labdától. Egy csomó jogtalan kritika is érte(elhízás). Ennek ellenére tavaly a góljaival húzta a csapatot előre.
2. A most futó idény elején sem lett jobb a helyzet. Lassúság, oda a robbanékonyság...ugyanakkor a hírek arról szóltak, hogy edz rendesen. A gólok is elmaradtak, szinte csak pontrúgásokból volt eredményes.
3. Elkezdett kimaradni a csapatból. Padra szorult, majd Rijkaard kijelenti, hogy NAGYON SOKAT KELL DOLGOZNIA,HOGY ISMÉT 90 PERCES JÁTÉKOS LEGYEN. Ez egy rejtélyes mondat volt. Mi történt a háttérben???
Pár alkalommal írtam, hogy esetleg vmi betegség lehet az oka a lelassulásának. A motiválatlanságot, meg hogy "elvitte a csillogás", jellegű felszines magyarázatokat kizárnám. Ez nem indok a lassúságra. Ha sikerül ennek okát megfejteni, visszakapjuk Dinhot. Reméljük elindult azon az úton, amelynek végére ismét 100%-os erőállapotba kerül. Aki távol akarja látni őt a csapattól, az elfelejti, mit is tett értünk. Ronaldinho még nem a múlt, és ezt be is fogja bizonyítani!
A szívemből szóltál, teljesen igazad van. Sajnos, egyre kevesebben vagyunk itt a honlapon, akik ezen a véleményen vagyunk!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:18:36

Rivaldo11 írta:A motiválatlanságot, meg hogy "elvitte a csillogás", jellegű felszines magyarázatokat kizárnám. Ez nem indok a lassúságra. Ha sikerül ennek okát megfejteni, visszakapjuk Dinhot. Reméljük elindult azon az úton, amelynek végére ismét 100%-os erőállapotba kerül. Aki távol akarja látni őt a csapattól, az elfelejti, mit is tett értünk. Ronaldinho még nem a múlt, és ezt be is fogja bizonyítani!
Az már annál inkább, hogy elhitte, hogy Ő a legjobb. Ez igaz is... volt. De egy idő után, ha edzések helyett reklámforgatásokra jár, és csak a mezét viszi ki a pályára meglátszik. A fizikumán meg főleg.

Nagyon remélem, hogy a Celtic ellen kezdő lesz, mert 90 perc alatt jobban meg lehet ítélni, hogy mi van vele (mellesleg egy hete a Sevilla ellen nem sok újat mutatott 45. perc alatt - így nem tudom, mi is van pontosan)

De legyen igazatok, térjen vissza... mert az mindenkinek jó, de főleg a csapatnak.
marca
Barça C

2008.02.17. 12:14:34

Ámen!:) Legyen igazad! :D
Mindörökké Barcelona!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:09:54

Szerintem is jól mozgott. Nagyon remélem, most már kezdeni fog. Az a véleményem, hogy valószinűleg-valamely oknál fogva-nem volt olyan erőállapotban kondicionálisan, hogy 90 percet játszon. De csak az érdekeség kedvéért, hogy nagyjából mi is történt Vele :
1. Dinho játéka egyre lassabb, lomhább lett. Elmaradtak a cselek, könnyen elválasztották a labdától. Egy csomó jogtalan kritika is érte(elhízás). Ennek ellenére tavaly a góljaival húzta a csapatot előre.
2. A most futó idény elején sem lett jobb a helyzet. Lassúság, oda a robbanékonyság...ugyanakkor a hírek arról szóltak, hogy edz rendesen. A gólok is elmaradtak, szinte csak pontrúgásokból volt eredményes.
3. Elkezdett kimaradni a csapatból. Padra szorult, majd Rijkaard kijelenti, hogy NAGYON SOKAT KELL DOLGOZNIA,HOGY ISMÉT 90 PERCES JÁTÉKOS LEGYEN. Ez egy rejtélyes mondat volt. Mi történt a háttérben???
Pár alkalommal írtam, hogy esetleg vmi betegség lehet az oka a lelassulásának. A motiválatlanságot, meg hogy "elvitte a csillogás", jellegű felszines magyarázatokat kizárnám. Ez nem indok a lassúságra. Ha sikerül ennek okát megfejteni, visszakapjuk Dinhot. Reméljük elindult azon az úton, amelynek végére ismét 100%-os erőállapotba kerül. Aki távol akarja látni őt a csapattól, az elfelejti, mit is tett értünk. Ronaldinho még nem a múlt, és ezt be is fogja bizonyítani!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Blest
Jugador d'estrella

2008.02.17. 12:04:57

Messa írta:Éppen most olvastam a tegnapi újságba :D , hogy C.Ronaldot odaadják a Lyonnak Benzemáért, és Hatim Ben Arfáért :shock:
Én meg indulok az amerikai elnökválasztáson, úgy hogy közben a Barcelona edzője leszek, és még a MUban is focizok közbe.
10
Barça B

2008.02.17. 11:56:47

Karashu írta:Teljes mértékben egyetértek LG-vel (sajnos), mert a Betisnek lőtt 2 gólja után se javult semmit! Itt az idő, hogy Karim Benzema átvegye a helyét már végre a csapatban! Egy jó meccs közel sem jelent visszatérést!
állitolag msot téged akar a barca leszerzödtetni mert ők is ugy gondolják h egy kalap 'mit is' ? se ér már ronaldinho ugyh itt az idő mutasd meg
orska
Jugador del Barça

2008.02.17. 10:09:33

Nagyon jó húsz percet produkált. Jól mozgott, Henry-nek adott egy majdnem gólpasszt, berúgott egy tizenegyest és centik választották el egy csodálatos akciógóltól. Magasan (időarányosan nézve) a legjobban játszott és végre mind a kedve mind a landülete megvolt. Jó volt látni a játékát.
goda06
Jugador del Barça

2008.02.17. 10:01:59

Nem tudom, hogy ti melyik meccset néztétek, de sz.tem abszolút nem lehet kijelenteni, hogy pocsék állapotban van! Tény hogy kihagyta a ziccerét, de hát ő is emberből van. Egy hiba még nem a világ, főleg úgy hogy a 3 pontot bezsbeltük!
A mentalitásáról szóló kriikákat úgyvélem megcáfolta rendesen. --> Amikor beállt és elmondta az új felállást a társaknak nem úgy nézett ki, mint aki "szarik az egészre" :D
Na meg utána azért felpörgött valamelyest a játék
Barca, Ronaldinho
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.17. 10:01:01

Ronaldinho&Barca írta:Egyész más a csapat, ha ő a pályán van. Öröm volt nézni a megmozdulásokat... és egy megújult, és régebbi Ronaldinhot láthatunk hamarossan szerintem. Azt a helyzetet háát.. Messi is kihagyta a tizit pár meccse.. ez van.. Talán ha többet játszik Ronnie mostanába akkor simán meglett volna.. Remélem BL-ben kezdő lesz és összeáll a Messi Eto'o Ronaldinho hármas. :)
Így van, teljes mértékben egyetértek Veled. Amikor beállt, teljesen megváltozott a csapat játéka. Mozgékonyabb és határozottabb lett. A 20 perc alatti teljesítményével nálam, Milito után a legjobb a csapatban. Csak így tovább! Én bízok Benned! Forca R10!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.17. 09:49:17

Egyész más a csapat, ha ő a pályán van. Öröm volt nézni a megmozdulásokat... és egy megújult, és régebbi Ronaldinhot láthatunk hamarossan szerintem. Azt a helyzetet háát.. Messi is kihagyta a tizit pár meccse.. ez van.. Talán ha többet játszik Ronnie mostanába akkor simán meglett volna.. Remélem BL-ben kezdő lesz és összeáll a Messi Eto'o Ronaldinho hármas. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.17. 09:42:05

Igen, a 11-est belőtte, de még mindig pocsék állapotban van, az ilyen helyzeteket, mint pl. Puyol beadása után, (oké, szépen vette le) régen gond nélkül berúgta, csak akkor még adott hátra 1 esernyőt is egy védőnek, mostmeg hát pont, pont, pont... :) :( :?
OFF: Karashu! Benzema? Éppen most olvastam a tegnapi újságba :D , hogy C.Ronaldot odaadják a Lyonnak Benzemáért, és Hatim Ben Arfáért :shock:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.17. 09:28:15

Teljes mértékben egyetértek LG-vel (sajnos), mert a Betisnek lőtt 2 gólja után se javult semmit! Itt az idő, hogy Karim Benzema átvegye a helyét már végre a csapatban! Egy jó meccs közel sem jelent visszatérést!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.17. 09:24:54

Egy csodálatos dolgot láttam 2 év után:Ronaldinhot nem tudták visszalökni a félpályáig :!: És ez most komolyan gondolom,kétszer felvágták,mert egyszerűen olyan jól feezte a labdát!Na meg az a labdalevétel!!pffff....a Zseni!20 perc alatt többet csinált,mint Dos 70 alatt(OFF:aki ráadásul elvesztette a labdát és abból lett a gól....)Na,ha így halad,ha nem is a régi,de egy megújult R10-t fogunk látni!
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.17. 09:03:34

gnorbert írta:Az is meglesz.

Dinho ma (ill. tegnap) visszatért. Vízválasztó tizi volt a mai (ill. tegnapi).
Hányszor mondtuk már ezt az elmult 2 évben, de mindig újra, és újra csalódnunk kellett. Örülök, h még biztok benne, és sajnos már nem tudok :cry: De legyen nektek igazatok :!:
LaPulga19
Barça C
Kapcsolat:

2008.02.17. 08:42:28

Örülök Ronie góljának, és ha kis szerencséje van, akk jött volna neki a második a meccsen. Így tovább Ronie.
„Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire.”
mademan
Capitá del Barça

2008.02.17. 06:58:32

a tegnapi meccs egyetlen pozitívuma egyértelműen ő volt!!!!
de még nem mondanám azt hogy visszatért....
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.17. 02:04:09

Én is ebben reménykedem. Meg még abban, hogy nemcsak Neki, hanem a csapat számára is vízválasztó volt ez a 90 perc.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.17. 01:45:04

Az is meglesz.

Dinho ma (ill. tegnap) visszatért. Vízválasztó tizi volt a mai (ill. tegnapi).
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.02.17. 01:35:30

Én is nagyon vártam a kezdpbe de nah:(
Úgy legyen bl+bajnokság+ kupa s akkor tényleg szétröhögöm magam :!:
Bármiléyen is a játékunk de megjött a 3 pont ami most naygon nagyon jól jött! És igenis befogható a Madrid csak még ottan is kell a győzelem!!!
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.17. 01:20:11

Dinho döntött, és ennyi.

Megnyerjük a bajnokságot.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
socio66

2008.02.16. 19:37:03

...hihetetlen hogy mennyit lehet beszélni Ronnie-ról....
besz...ok ha ma sem lesz kezdő.... ](*,)
akkor rijkaard télleg nem ért a focihoz... vagy mégis!? és azért nem játszatja
mert ő évvégén úgyis megy?...és hát akkor má inkább Giovanni + Bojan gyűjtse a tapasztalatokat....végül is már samu is R10 nélkül latja a jövő csapatát..drogbával :roll: ...lehet,ő többet tud nálunk!...
Lezárt