2008.02.21. 00:44:23
sziasztok, ma kozben belenezegettem a Lyon - MU mecsbe, mert amugyis qva nagy mezonyfolenyunk volt a Celtic ellen(grat a fiuknak, ma tenyleg jok voltak.)
Es azt lattam h ez a Benzema nagyon jol nyomta, tenyleg szuper a csavo.
Viszont arra lettem figyelmes h a tag csatar, sot mitobb akar kozepcsatarnak is nevezhetnenk, noha a Lyon nem feltetlenul igy jatszik.
Lehet h most egyesek megkoveznek, de en mostanig ezt nem tudtam, mivel nem neztem Lyon mecset, persze hallotam rola eleget, itt a forumban is sokan le akarjak igazoni, azt gondoltam h ejsze vmi bal-szelso lehet v vmi iranyito a csavo.
s ha' mit ad Isten csatar, kerdem en, nem akarok senkit sem megserteni, de aki ilyen embereket akar leigazolni, Samu-t akarna elzavarni a csapattol v inkabb a frissen igazolt , egyre jobb formaba lendulo Henry-t, vagy esetleg az egyre nagyobb kedvencnek szamito Krkic-nek nem szana itt jovot, aki vegigjarta a barca minden korosztalyat.
persze mindenkinek lehet sajat velemenye,ez igaz
En mostanig nem is kommentaltam a Benzema esetleges igazolasat mivelhogy fogalmam sem volt h csatar,de kerem szepen nekunk abbol van eppen eleg.
Igaz h Gudi helyett nem artana vki mas, de nem Benzema kaliberu, ez nem vita kerdese.
ez uton szeretnem felhivni forumozo kollegaim figyelmet, (persze nagyon sok a kivetel ez alol ezt tudom, es orulok is neki) h lehetoleg olyan dolgokat irjunk ide ebbe a topicba amik valosak es amikrol erdemes is beszelni, tehat van vmi alapjuk.
Persze tokeletesen igaz h barkinek joga van barmit beirni , nem is errol van szo, csak igy soxor azt lattom h egy csomo fellesleges "dolog"rol szol a vita , aminek semmi alapja ebben a topicban
peldaul ilyen meg olyan csatar nevekkel van tele itt ez a topic.
mikozben lehet h juniusba tavozik tolunk Zambrotta, Thuram, Olequer, Sylvinho. Tudom h egyes fanatikus emberek csak 3 vedovel jatszananak hogy tobb csatar ferjen be, arrol nem is beszelve akik 12 embert akarnak felallitani egyszere, de keremszepen 3 vedovel azert egy teljes szezont nem lehet lejatszani. Ezzel meg nem nagyon foglalkozunk, Garay meg Lahm megjelenek, de aztan annyi (en Lahmot nem tartom alkalmasnak a Barcaba)
meg folytathatnam... de tul hosszu lenne a hozzaszolas.
pl Edmilson helyett mar reg vki mas kellene legyen
amit dijazzok h egy iranyitot azt azert keressunk, es ra termeszetesen szukseg is van , legalabbis ugy nez ki.
De +1x keremszepen csatar nekunk nem kell, sem Benzema sem Drogba sem mas.
ui: az utolso hozzaszolasoknal latom mar jelent meg vmi ebbol, dijazzom, de tenyleg