Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.02.21. 13:27:24

senzu írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=593960

népmuvészeti cserépedény wenger, mennyire utálom :shock:
most már a t.k.m tele van wengerrel :twisted: :evil:

Henry-t is átvágta némi pénzért

Most meg a fiatalokat akarja na menny a ....!!!!!!!!!!!!!!4
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.21. 13:17:25

Nekem is kezd tele lenni vele...Állandóan a fiataljaink körül legyeskedik.
Pedo Wenger. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.21. 13:02:53

http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=593960

népművészeti cserépedény wenger, mennyire utálom :shock:
baggio.hu
Barça C

2008.02.21. 02:06:44

Szép napot!

Szerintetek mi lesz akkor ha megnyerjük "véletlenül" a bajnokságot,bajnokok ligáját,és a spanyol kupát?Rijkaard megy?Nem hinném!3 játékos megy és majd másik 3 jön majd.Dobálozunk itt a nagyobbnál nagyobb nevekkel,de kérdem én,ki tudott például valamit Yaya Toure ról,valaki tippelte a Barcát mint következő csapatát.Szerintem nem.Majd találnak a Barca ügynökei a csapathoz illő játékosokat.Persze nem utolsó sorban pár személycserét is várok a háttérben mert hát nem csak játékosokból és edzőböl áll a csapat'
sabres
Barça B

2008.02.21. 00:44:23

sziasztok, ma kozben belenezegettem a Lyon - MU mecsbe, mert amugyis qva nagy mezonyfolenyunk volt a Celtic ellen(grat a fiuknak, ma tenyleg jok voltak.)
Es azt lattam h ez a Benzema nagyon jol nyomta, tenyleg szuper a csavo.

Viszont arra lettem figyelmes h a tag csatar, sot mitobb akar kozepcsatarnak is nevezhetnenk, noha a Lyon nem feltetlenul igy jatszik.
Lehet h most egyesek megkoveznek, de en mostanig ezt nem tudtam, mivel nem neztem Lyon mecset, persze hallotam rola eleget, itt a forumban is sokan le akarjak igazoni, azt gondoltam h ejsze vmi bal-szelso lehet v vmi iranyito a csavo.

s ha' mit ad Isten csatar, kerdem en, nem akarok senkit sem megserteni, de aki ilyen embereket akar leigazolni, Samu-t akarna elzavarni a csapattol v inkabb a frissen igazolt , egyre jobb formaba lendulo Henry-t, vagy esetleg az egyre nagyobb kedvencnek szamito Krkic-nek nem szana itt jovot, aki vegigjarta a barca minden korosztalyat.

persze mindenkinek lehet sajat velemenye,ez igaz
En mostanig nem is kommentaltam a Benzema esetleges igazolasat mivelhogy fogalmam sem volt h csatar,de kerem szepen nekunk abbol van eppen eleg.
Igaz h Gudi helyett nem artana vki mas, de nem Benzema kaliberu, ez nem vita kerdese.

ez uton szeretnem felhivni forumozo kollegaim figyelmet, (persze nagyon sok a kivetel ez alol ezt tudom, es orulok is neki) h lehetoleg olyan dolgokat irjunk ide ebbe a topicba amik valosak es amikrol erdemes is beszelni, tehat van vmi alapjuk.

Persze tokeletesen igaz h barkinek joga van barmit beirni , nem is errol van szo, csak igy soxor azt lattom h egy csomo fellesleges "dolog"rol szol a vita , aminek semmi alapja ebben a topicban

peldaul ilyen meg olyan csatar nevekkel van tele itt ez a topic.
mikozben lehet h juniusba tavozik tolunk Zambrotta, Thuram, Olequer, Sylvinho. Tudom h egyes fanatikus emberek csak 3 vedovel jatszananak hogy tobb csatar ferjen be, arrol nem is beszelve akik 12 embert akarnak felallitani egyszere, de keremszepen 3 vedovel azert egy teljes szezont nem lehet lejatszani. Ezzel meg nem nagyon foglalkozunk, Garay meg Lahm megjelenek, de aztan annyi (en Lahmot nem tartom alkalmasnak a Barcaba)

meg folytathatnam... de tul hosszu lenne a hozzaszolas.
pl Edmilson helyett mar reg vki mas kellene legyen

amit dijazzok h egy iranyitot azt azert keressunk, es ra termeszetesen szukseg is van , legalabbis ugy nez ki.

De +1x keremszepen csatar nekunk nem kell, sem Benzema sem Drogba sem mas.

ui: az utolso hozzaszolasoknal latom mar jelent meg vmi ebbol, dijazzom, de tenyleg
Lesy
Capitá del Barça

2008.02.20. 19:39:57

Na + akkor itt van még Gudi...Asszem komoly vérátömlesztés lesz itt a nyáron...Főleg ha megint semmi siker... :? :cry:

....szerintem....
tenkl
Jugador d'estrella

2008.02.20. 19:23:47

Garay jön, az már majdnem biztos, de még kéne pár védő, akkár kettő másik, mert ha megy Oleguer is, akkor kell még egy. Oleguer helyére talán elég lenne valakit felhozni a B csapatból.
És mi van Gudhjonsennel? ő is megy? vagy marad? ki jönne hejette?
Lesy
Capitá del Barça

2008.02.20. 19:13:24

Ha Thuram elmegy szezon végén akkor kell egy belsővédő. Csak most az a baj, hogy Zambrotta maradása sem biztos, sem pedig Sylvinhoé. Tehát védőt KELL igazolni!! Nem kell elsietni, elkapkodni, de azért pofára se kell esni...

....szerintem....
Aprieto

2008.02.20. 14:03:24

Most olvasom, hogy nem biztos Garay szerződtetése, két másik klub is ajánlatott tett érte. Szerződésünk pedig nincs vele egyelőre.

Begiristain ezért Piquében gondolkodik.

Én meg azon az állásponton vagyok hogy nagyon nem kell nekünk belső védő :roll: Jobb oldali annál inkább.
Morminho
Entrenador del Barça

2008.02.18. 20:33:43

Na akkor leírom az én véleményemet is...

A legelső és legfontosabb dolog nálam Rijkaard leváltása, legkésőbb nyáron. Helyére Mourinho-t tudom elképzelni, hiszen mentálisan ő tudja összerakni a csapatot.

Egy másik kérdés, a taktika. A jelenlegi taktika nem rossz, hiszen ezzel lett a csapat bajnok és BL győztes. Egy kicsit változtatnék rajta, lényegében maradna minden a helyén.
A jelenlegi taktika ugye vhogy így fest:

---------------------KA---------------------
VJ-----------VK----------VK------------VB
--------------------VKP--------------------
--------------KPK-------KPK--------------
JCS------------------------------------BCS
--------------------CS----------------------

Na szóval... Ez a taktika véleményem szerint jó, hiszen mindenhol megvan a háromszög, és így folyamatos, rövid passzos játék kialakítható - ehhez azonban sok mozgás kell, az, h a középső hármas közül egy mindig kaphassa a labdát, rengetegszer ácsorog egyik játékosunk passzsávban, és így nem tudja a csapat gyorsan felhozni a labdát.

Ezen a taktikán én annyit változtatnék h a középső háromszöget (amit gyengébekk kedvéért kihúztam:D) megfordítanám. Így lenne két VKP és egy támadóbb szellemű KPK, akit én egy kreatív, jól passzoló, távolról jól lövő, technikás játékosnak képzelek el - mint Deco amikor ideigazolt. Ezáltal stabilabb lesz a középpályás védekezés, és könnyeben is hozható ki a labda, a KPK meg szervezi a játékot, jobbnál jobb labdákkal tömi a 3 támadót. A két szélső támadó folyamatos beindulásokat próbál, h ha van lehetőség, a védelem mögő tudja a KPK játszani a labdát, a két szélős támadó pedig folyamatosan az oldalvonal mellett áll ha a Barca a labdabirtokló.

Vhogy így nézne ki a csapat:

---------------------KA---------------------
VJ-----------VK----------VK------------VB
----------------VKP----VKP----------------
--------------------KPK---------------------
JCS------------------------------------BCS
--------------------CS----------------------

Igazolásnak én egy jobb hátvédet (Dani Alves, csak és kizárólag), egy kreatív KPK-t (na ide aztán lehet válogatni...) és egy támadót Ronaldinho posztjára, mert én már nem hiszek az újjáéledésében, de higgyétek el, én örülnék a legjobban ha rám tudna cáfolni...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.18. 19:24:34

Fernando írta:
senzu írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=588822

Drogbáért 35 millió eurót kér Abramovich
köszönjük NEM!
De még 15-20- ért sem :wink:
Drogba ne érne annyit :shock: Ibrahimovics után a világ legjobb csatára jelenleg.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.18. 16:58:30

A védelemmel és Valdéssel abszolút nincs semmi gond. :roll: Ez az is jól példázza, hogy Valdés vezeti a Zamora-versenyt.
Leginkább a középpályára kellene egy jó játékos, mert ott vannak a gondokk. A támadosorral az a baj, hogy a csatáraink fele állanódan eltiltott, sérült, vagy más dolga van, illetve az, hogy Giovanni elfoglalja a helyet előlük.
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.18. 16:50:20

De mi a francnak Buffon???
Tény, hogy jó kapus, de minek elhozni, mikor van egy mostanában fantasztikusan védő Valdesünk. Nem a kapuban van a baj.

Égető szükségünk van rá? El vagy te tévedve..
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.18. 16:45:01

Buffon sztem jó helyen van ahol van. Ő olasz futbalista, nehezzen tudnám elképzelni a Barcában... nem illik össze a kettő nekem... nem azért mert olasz hanem amugy is.. morbid. :D Amugy is van egy kiválló kapusunk akit agyba főbe kéne dicsérnünk minden eprcbe, emrt ha ő nemlenne kb 30 pont hátrányunk is lehetne a bajnokságba szal.. :D
C.Ronaldo nem eladó, ha eladó is a világ pénzét mi nemtudjuk összedobni egy olyan játékosért, de ő csak akkor focizik jól ha kedve szottyan.
Drogba viszont lehet jön, ha Murinho is jön a nyáron hozzánk. De kicsit drága mulatség lesz... nomeg van elég jó csatárunk, nemkell ide még 1 sztár, igyis tele a kispad.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.18. 16:10:53

Alves mondjuk eléggé beleillene a Barcába, de a többi játékosról annyit, hogy
hiába van valakinek jó neve, az is fontos, hogy az adott játékrendszerben, az adott bajnokságban megállják-e a helyüket. Pl. angol focistákat eleve kizárnék, max. Joe Cole-t tudnám elképzelni Spanyolországban, mert neki a játékosabb bajnokságok jobban feküdnének-ezt Mourinho is nyilatkozta. Sok nagy nevű játékosnál jelentett kisebb-nagyobb törést a karrierjében, hogy a Barcát vagy a realt választotta.

Amúgy meg Dzsudzsák jöjjön Ronaldinho helyére ! :D:D:D:D:DD:D::D:D
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.18. 15:58:20

barca99 írta:"Buffonra égető szükségünk van."

Ezután ne akadj ki, ha nem vesznek komolyan. :wink:
Valdes kiváló kapussá érett erre a szezonra, rossz helyen keresed a hibát...
albicelesteX
A Vadász

2008.02.18. 15:31:22

gomez!úgy látom az fm-es csapatod képére akarod formálni az iigazi barcát!!!Ébredj fel!!!!
Kép
weisz001
Barça C

2008.02.18. 15:24:31

Sziasztok!!! én már évek óta(10-12) szurkolok a barcának és egy pár én olvasom az eurobarcát. Grat az oldalhoz, nagyon jó.
Nem nagyon szoktam írogatni, de most már rá kell hogy szánjam magam ebben a témában.
Olvasom itt a hozzászólások az igazolásokkal kapcsolatban és ilyeneket látok hogy drogba, benzema,diego,fabregas,lampard,buffon,dani alves,lahm,capel. És sok olyan ember van aki elküldené a csapatból Ronaldinhot,Decot,Xavit. egy jó példa erre a pool, nekik nem megy 5. a pl-ben és mégse küldik egy gerrardot vagy torrest. ide egy edző kellene, semmi más. Én nem rijkaard ellen beszélek, mert jó edző de nem tud már itt megújúlni, menjen el a milánba, szereti a milánt, őt is szeretik ott és sok sikert kívánunk neki és megköszünjük amit tett a barcáért. egy jó edző kell ide és hagyni dolgozni, az lehet akár murinho is nem bánom, de nem el kell küldeni a fél csapatot. Akik elvágyik a csapattól(pl. zambrotta) azok menjenek és akik kiöregednek hagyják abba(pl.thuram) és ennyi. őket kell pótolni és sztem más nem kell. Jó tudom jól mutatna hogy nagy sztárokat igazolnánk, akikről most cikkeznek megminden, de felesleges ne essünk a realmadrid hibájába. Ennyit szerettem volna. Várom a hozzászólásokat, javaslatokat, az ez ellen és mellette állók véleményét!

Gránátvörös-kék a szívem, Mindörökké BARCA!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.17. 23:49:35

"Buffonra égető szükségünk van."

Ezután ne akadj ki, ha nem vesznek komolyan. :wink:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.17. 23:31:51

látod én Benzemát meg Ronaldot soha nemakartam!!! és Én nemerről beszélek!!!milyen állatkert csak ugy válaszolok ahogy te irsz nekem!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.17. 23:28:24

Gomezinho írta:nemis foglalkozom veled , azért irtam le!!! 8) :wink: bocsika
Nyílik az állatkert,zsír. :lol:

S még kit akarsz megvenni?C.Ronaldo és ki még a sláger?Jah,Benzema,ő nem kell?Adjuk el Puyolt és Xavit,sőt Messit is,hogy legyen egy kirakat csapatunk,simán megéri. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.17. 23:21:07

Gomezinho írta:csak pár embert vennék de csatárt semmikép nem!!! Eto'o visszajön és minden oks lesz és megnyerjük a bajnokságot!!!lampard Buffon ez az égető szükségesség!!!
Buffon?Mégis minek?Cserekapusunk már van.. :roll:

Lampard meg nem ide való,ezt is megbeszéltük már ezerszer,de ne is foglalkozz vele.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.17. 23:10:39

csak pár embert vennék de csatárt semmikép nem!!! Eto'o visszajön és minden oks lesz és megnyerjük a bajnokságot!!!lampard Buffon ez az égető szükségesség!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
KamTam
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.17. 22:46:33

Szerintem rijkaard mindenképpen mennyen... és akiket írtak én lahmot dani alvest nasrit el tudnám képzelni a barca mezben:) fiatalok is hoznának kis lendületet a csapatba
Figinho
Jugador d'estrella

2008.02.17. 20:31:34

Drogbát vigye csak el valaki más nem kell ide még egy kiöregedő sztár itt van Henry elég ő nekünk.Benzemáról annyit h egyenlőre még nem sokat tett le az asztalra mellesleg ő sem lenne kétfillér :roll: .Itt van Capel..mivan h csak ő is épp formája csúcsát éli?Rendben van h még fiatal de akkor is ki tudja mi lesz vele.
Lezárt