Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vazzeg venném én, ha nem max 300/hét fizut tudnék adni.barca99 írta:gent, vedd meg az ellenfél kapusát.
Kapus:UstariCosta írta:Hát igen a játékba és azon kivűl is nagyon pro Bojan,ő az eggyik kedvenc fiatal játékosom Alexandro Patoval és Kun Agüeroval eggyüttVictor_Valdes írta:Hát tényleg nem könnyű igy játszani de szerencsére Bojan óriási formában van.Ráadásul pechkemre még Eto'o is lesérült.De Henry 1 hét és vissza tér.Hát tényleg nem átigazolási időszakba történt, de akkor se vettem volna senkit.Mert sok pénz kell mert kinéztem egy csomó fiatalt és olyan 70 millióbol jönnének ki ha mindenkit megvennék.......És ha szabad megtudnom kik a kiszemeltek ?
Hát igen a játékba és azon kivűl is nagyon pro Bojan,ő az eggyik kedvenc fiatal játékosom Alexandro Patoval és Kun Agüeroval eggyüttVictor_Valdes írta:Hát tényleg nem könnyű igy játszani de szerencsére Bojan óriási formában van.Ráadásul pechkemre még Eto'o is lesérült.De Henry 1 hét és vissza tér.Hát tényleg nem átigazolási időszakba történt, de akkor se vettem volna senkit.Mert sok pénz kell mert kinéztem egy csomó fiatalt és olyan 70 millióbol jönnének ki ha mindenkit megvennék.....
Az Ajaccio után voltam én is a Saint Etienne-el, igaz, azt a játékot most szüneteltetem. Nálam Piquionne volt kegyetlen, megvettem mellé Liedsont, együtt termeltek rendesen.Aprieto írta:Én a franciáknál a St. Etiennel voltam. Lehúztam 4 szezont
Gomis egy valódi állat (összevetve a sorozatokat szezononként 30-at vállalt), ha folyamatosan tud szerepelni. Heinz is nagyon jó kis irányító.
Tetszett a francia liga
Huuuuu hát nem könnyű a helyzeted ,és gondolom ez pekhjedre nem átigazolási időszakban történt mert akkor könnyen megoldhat lennVictor_Valdes írta:Mivan akkor ha Henry sérült(13/17 gól), Eto meg teljesen impotens?
Így Bojan viszi a hátán a csapatot, csak hogy ő is megsérült...Így nincs kinek gólt rugni.Már 3-dik meccsem végződik 0-0-ra, és semilyen taktikával nem tudok nyerni..A táblázat:
1.Barcelona
2.Levante
3.Betis
.....
.....
.....
12.Real Madrid
Az Ajaccio-val vannak kellemes tapasztalataim. Bajnoki 2. hely, ligakupa győzelem, és a BL-ben a legjobb 16 közé jutás volt a csúcs-igaz az még a Fifa managerrel volt.Zozzy 5 írta:Rivaldo11 márszejes karrierje hallatán, és épp játék nélkül kedvet kaptam a francia bajnoksághozItt még úgysem voltam, sem a 07-ben sem a 08-ban, úgyhogy hajrá!
A lécet megint magasra teszem, Le Havre, másodosztály...Meglátjuk.