Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni, az más, hogy te nem kedveled..., de úgy gondolom nem játszott rosszul, voltak kitűnő átadásai, harcolt, s szép cseleket is mutatott. Nem most kell főhősnek lennie, most önbizalom kell, most visszanyerni a meccsek ritmusát, s szórakoztatni a közönséget. Én ezen a mérkőzésen ennyit vártam, s megkaptam tőle. Marci, ezen gondolkodj...Marci írta:Sajnos ma is egy nulla, egyetlen értékelhető megmozdulása eddig a kiugratása volt amit Etoo hosszan tolt meg. Egyébként semmi kockázat a passzokban, vagy elrúgja a fenébe. Ja persze volt 1-2 bohóckodás amikor ugrált a labda fölött, kapott egy kis tapsot, és hátrapasszolt utána. Közelében sincs a többieknek.
Nem is tudom minek emelte ki a kommentátor, amikor pl Touréra addig nem is mondott semmit, pedig az elefántcsontparti aztán tényleg remekül játszik.
Azért volt ott egy nagyon ciki jelenet, de mindenesetre bejött jópár csel, illetve a labdái profik.okos666 írta:Jelenleg a meccset nézve jól jáccik....Így tovább!!
csak a sör mi?lionelmessi19 írta:Nekem spec. egyetlen falat víz sem kell...![]()
Azért hogy többet kéne kiszolgálni,az egy kicsit furcsa,mert eddig ő szolgált ki mindenkit,amellett hogy lőtte a gólokat!!! De egyébként osztom a véleményed,és örülök,hogy a R10-ben bízók táborában vagy!!Laci0820 írta:Ronaldinho egy nagyon nagy játékos,bár most nem megy neki, de én úhy gondolom, hogy ezen lehetne változtatni!Nem csak Ronie-ban van a hiba szerintem hanem a csapatban is nem bíznak benne annyira a társak!Régen szinte mindenki őt kereste a labdákkal,de most....ebben kéne megváltozni a csapatnak,ha nem is minden labdával de többel kéne kiszolgálni Ronalidnho-t ,hogy érezze a bizalmat a társaitól!Szerintem ez nagyon fontos egy játékosnál! Én bízok Ronaldinho-ban!!!!Újra ő lesz a Világ Legjobb Játékosa!![]()
Mintha csak én mondtam volna...Enrique írta:Még - szerintem - elég korai arról beszélni, hogy visszatért.
Majd ha tartósan jól fog játszani, akkor kijelenthetjük, talán.
Igen-igen, de én arra a színre gondoltam amit R10 hoz a játékba, ha ő a pályán futbalozik, egész más a játék, színt visz a játékunkba!Messi-#19 írta: jó-jó télleg jó játékos Ronaldinho. de azér a foci csapatjáték..
jó-jó télleg jó játékos Ronaldinho. de azér a foci csapatjáték..Ronaldinho&Barca írta: Ronaldinho egyszerüen parádés volt.. kb 20 percet láttam a meccsből, de ő visszatért, fejben helyretette a dolgokat és újra kezd a régi R10 lenni... ez melett keményen küzdött hónapokig hogy ilyen legyen amiylen most. félelmetessek a cselei, az elgondolásai... Ronaldinho nélkül Barca nem létezik...
LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...
Véleményem szerint kicsit túlzol,de jól jáccott szerintem.Ám figyelembe kell venni,hogy a következő 5-6 meccsen kell jól jáccania....akkor derül ki hogy ismét jó formában van-e vagy sem!!! De mindenesetre én bízom benne....LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...