Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Entrenador del Barça
Marci te milyen meccset néztél. Ronnie mecsről-mecsre jobb formában van. Látszik rajta, hogy nagyon akar. Erőlétileg is egyre jobb. Amikor elvesztett egy labdát nem állt meg hanem egyből visszatámadott.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni, az más, hogy te nem kedveled..., de úgy gondolom nem játszott rosszul, voltak kitűnő átadásai, harcolt, s szép cseleket is mutatott. Nem most kell főhősnek lennie, most önbizalom kell, most visszanyerni a meccsek ritmusát, s szórakoztatni a közönséget. Én ezen a mérkőzésen ennyit vártam, s megkaptam tőle. Marci, ezen gondolkodj...Marci írta:Sajnos ma is egy nulla, egyetlen értékelhető megmozdulása eddig a kiugratása volt amit Etoo hosszan tolt meg. Egyébként semmi kockázat a passzokban, vagy elrúgja a fenébe. Ja persze volt 1-2 bohóckodás amikor ugrált a labda fölött, kapott egy kis tapsot, és hátrapasszolt utána. Közelében sincs a többieknek.
Nem is tudom minek emelte ki a kommentátor, amikor pl Touréra addig nem is mondott semmit, pedig az elefántcsontparti aztán tényleg remekül játszik.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
nem tudom te mit néztél de a 2.gól eött nem lehetett leütni se, ő ívelte át a jobb oldalra Messinek...egyébként meg kifejezetten jól játszott sztem...
- Marci
- Capitá del Barça
Sajnos ma is egy nulla, egyetlen értékelhető megmozdulása eddig a kiugratása volt amit Etoo hosszan tolt meg. Egyébként semmi kockázat a passzokban, vagy elrúgja a fenébe. Ja persze volt 1-2 bohóckodás amikor ugrált a labda fölött, kapott egy kis tapsot, és hátrapasszolt utána. Közelében sincs a többieknek.
Nem is tudom minek emelte ki a kommentátor, amikor pl Touréra addig nem is mondott semmit, pedig az elefántcsontparti aztán tényleg remekül játszik.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Gyerünk Dinho! Játsz a második félidőben jól, és leginkább végig! Én melletted állok, a Nou Camp is! Remélem hogy még sokan mások innen a forumról is!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Andris
- Adminisztrátor
Azért volt ott egy nagyon ciki jelenet, de mindenesetre bejött jópár csel, illetve a labdái profik.okos666 írta:Jelenleg a meccset nézve jól jáccik....Így tovább!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Bízom benne, hogy bizonyítani fog Ronaldinho... hogy a sérülése volt a mélypont, és most újra a régi lesz.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- senzu
- Entrenador del Barça
csak a sör mi?lionelmessi19 írta:Nekem spec. egyetlen falat víz sem kell...![]()

remélem ma Ronnie megmutatja, hogy a Celtic elleni meccs nem csak egyszeri fellángolás volt!
Spec. arra gondoltam, hogy falat kenyérrel szól a mondás... de valóban a sört preferálom

- Andris
- Adminisztrátor
Nekem spec. egyetlen falat víz sem kell...
De örülnék egy jó Ronnienak.
Samuval és Messivel kezdhetnének, mindhármukra két két ember kell, Messire még több is, hogy megfogják, ebben az esetben talán több hely maradna Dinnyének.

De örülnék egy jó Ronnienak.
Samuval és Messivel kezdhetnének, mindhármukra két két ember kell, Messire még több is, hogy megfogják, ebben az esetben talán több hely maradna Dinnyének.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- harcilepke
- Jugador del Barça
Bizakodjunk...
Kell nekünk a jó Ronnie, mint egy falat víz.
Kell nekünk a jó Ronnie, mint egy falat víz.
Csak a Barca
- Andris
- Adminisztrátor
Kiváncsi leszek ma Dinnyére. Celtic ellen nagyon jól tolta, de most közel sem fog annyi helyet kapni, mint attól a 18 éves újjonctól Skóciában...
Szurkolok neki nagyon, de félek ha egy ember állandóan fogja majd, nem lesz ennyire virgonc. Ne legyen igazam.
Szurkolok neki nagyon, de félek ha egy ember állandóan fogja majd, nem lesz ennyire virgonc. Ne legyen igazam.

- József Attila
- József Attila
- okos666
- Jugador del Barça
Azért hogy többet kéne kiszolgálni,az egy kicsit furcsa,mert eddig ő szolgált ki mindenkit,amellett hogy lőtte a gólokat!!! De egyébként osztom a véleményed,és örülök,hogy a R10-ben bízók táborában vagy!!Laci0820 írta:Ronaldinho egy nagyon nagy játékos,bár most nem megy neki, de én úhy gondolom, hogy ezen lehetne változtatni!Nem csak Ronie-ban van a hiba szerintem hanem a csapatban is nem bíznak benne annyira a társak!Régen szinte mindenki őt kereste a labdákkal,de most....ebben kéne megváltozni a csapatnak,ha nem is minden labdával de többel kéne kiszolgálni Ronalidnho-t ,hogy érezze a bizalmat a társaitól!Szerintem ez nagyon fontos egy játékosnál! Én bízok Ronaldinho-ban!!!!Újra ő lesz a Világ Legjobb Játékosa!![]()

Imádlak BARCA!!!
Ronaldinho egy nagyon nagy játékos,bár most nem megy neki, de én úhy gondolom, hogy ezen lehetne változtatni!Nem csak Ronie-ban van a hiba szerintem hanem a csapatban is nem bíznak benne annyira a társak!Régen szinte mindenki őt kereste a labdákkal,de most....ebben kéne megváltozni a csapatnak,ha nem is minden labdával de többel kéne kiszolgálni Ronalidnho-t ,hogy érezze a bizalmat a társaitól!Szerintem ez nagyon fontos egy játékosnál! Én bízok Ronaldinho-ban!!!!Újra ő lesz a Világ Legjobb Játékosa!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Mintha csak én mondtam volna...Enrique írta:Még - szerintem - elég korai arról beszélni, hogy visszatért.
Majd ha tartósan jól fog játszani, akkor kijelenthetjük, talán.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Igen-igen, de én arra a színre gondoltam amit R10 hoz a játékba, ha ő a pályán futbalozik, egész más a játék, színt visz a játékunkba!Messi-#19 írta: jó-jó télleg jó játékos Ronaldinho. de azér a foci csapatjáték..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Messi-#19
- Capitá del Barça
de inaktív lett itt hirtelen mindenki. amikor rosszul játszott akor elégedetlenek voltatok és sokat írtatok miért rossz. most arrol írjunk miért lett hirtelen ien jó.(persze nem tért vissza még régi formájába de reméljük.)
Nézzétek meg mi a profilomba a foglalkozásom!!!

Nézzétek meg mi a profilomba a foglalkozásom!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-#19 2008.02.23. 19:06:31-kor.

Més que un club
- Messi-#19
- Capitá del Barça
jó-jó télleg jó játékos Ronaldinho. de azér a foci csapatjáték..Ronaldinho&Barca írta: Ronaldinho egyszerüen parádés volt.. kb 20 percet láttam a meccsből, de ő visszatért, fejben helyretette a dolgokat és újra kezd a régi R10 lenni... ez melett keményen küzdött hónapokig hogy ilyen legyen amiylen most. félelmetessek a cselei, az elgondolásai... Ronaldinho nélkül Barca nem létezik...

Més que un club
-
- Director del Fútbol
Remélem vasárnap kezdeni fog!
Ha most sorozatban kezdő lenne és elkapná a fonalat,akkor lenne esély arra,hogy újra hasznos tagla legyen a csapatnak.
Nem várom tőle,hogy olyan szintű egyedüli vezér legyen,mint 3 éve,de a tegnapi játékával sok örömet okozhatna még nekünk.
Ha most sorozatban kezdő lenne és elkapná a fonalat,akkor lenne esély arra,hogy újra hasznos tagla legyen a csapatnak.
Nem várom tőle,hogy olyan szintű egyedüli vezér legyen,mint 3 éve,de a tegnapi játékával sok örömet okozhatna még nekünk.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...
Csak nehogy a végén nagyot koppanjanak aki biznak benne.Egy meccs még nem a világ vége.
Szer.:Én is bizom szeretném ha ujra jól játszana de kicsit pesszimista vagyok...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Karashu
- Jugador d'estrella
Bocsika, elírtam, 2012-t akartam.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- okos666
- Jugador del Barça
Véleményem szerint kicsit túlzol,de jól jáccott szerintem.Ám figyelembe kell venni,hogy a következő 5-6 meccsen kell jól jáccania....akkor derül ki hogy ismét jó formában van-e vagy sem!!! De mindenesetre én bízom benne....LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...

Imádlak BARCA!!!