Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kihagyjuk Ronaldinho, és félidőbe becseréljük! Vagy mittomén ki helyett kezd, és kap egy félidőt! Ennyi.senzu írta:Megnézném Titi-t és Eto'o-t együttgekkodan írta:Most igazán az a para, hogy Titi kezd végre formába jönni, Eto'o továbbra is zseniális, Messi detto, nem tudom kit hagynék ki jövő héten. De nem Samuel és nem is Messi lenne az.
Na, arra én is!Sharky írta:Arra a képre kiv. lennék, amit a 3. gólja után csinált![]()
ez nem para. ronaldinhonak kell kimaradnia. ez van srácok.gekkodan írta:Most igazán az a para, hogy Titi kezd végre formába jönni, Eto'o továbbra is zseniális, Messi detto, nem tudom kit hagynék ki jövő héten. De nem Samuel és nem is Messi lenne az.
És akkor ki marad ki? R10, akinek most tényleg percek kellenének? Vagy ki? Mert Messi és Eto'o, most elég keményen formában van.senzu írta:Megnézném Titi-t és Eto'o-t együttgekkodan írta:Most igazán az a para, hogy Titi kezd végre formába jönni, Eto'o továbbra is zseniális, Messi detto, nem tudom kit hagynék ki jövő héten. De nem Samuel és nem is Messi lenne az.
Megnézném Titi-t és Eto'o-t együttgekkodan írta:Most igazán az a para, hogy Titi kezd végre formába jönni, Eto'o továbbra is zseniális, Messi detto, nem tudom kit hagynék ki jövő héten. De nem Samuel és nem is Messi lenne az.
hát azért az első találat az nem volt ám gyerekjátékLos Banditos írta:Egyik gólnál sem volt nehéz dolga, de nem csak a találatok miatt a meccs embere. Ha ősszel nem lett volna sérült, akkor nem biztos, hogy a 2. helyen állnánk.
Mostanában a gólörömei:![]()
![]()