2 pont!!!
Na...ez nagyon nagy plusz lesz most a fiúknak! Azért én ilyen visszaesésre nem számítottam a Madrid részéről...sőt...szerintem senki, mi Barcások is max. csak bízhattunk benne.
Ahogy Rijkaard mondta, most csak a győzelemre kell törekedni minden meccsen és nem szabad pontokat hullajtani! Ha most hajrázunk egy jót akkor beelőzhetünk!
A meccsről:
Eto'o óriásit játszott! A pálya minden szeglegtében feltűnt, tegnap este volt vagy 3-4 posztja! És hát a mesterhármas...hmm...7 meccs, 8 gól! Amikor tegnap este belőtte a harmadikat azért elgondolkoztam, hogy mi lett volna HA nem sérül le a Gamperen...te jó ég! De sajna nincs a fociban "ha". Remélem mostmár megússza a sérüléseket és tartani tudja a formáját az utolsó hónapokra! Messi is nagyot játszott, bár az első félidő közepén nagyon eltűnt, utána villant egyet egy szép góllal valamint utána még 2 gólpasszal. Nem semmi kicsi!

Xavi...hát én régóta nem láttam ennyire "vezérének" a csapatnak! Minden támadásépítésben, védekezésben benne volt+ő lőtte az első gólt és utána szépen sarkazott vissza Messinek! Grat neki is!
Nem szabad beleélniük magukat a bajnoki elsőségbe, sőt még gondolni se nagyon hiszen még 2 ponttal azért a Madrid vezet. Sokat és keményen kell még dolgozni azért az aranyéremért! Példának okáért a szombati Atletico meccs vagy az utána lévő Villarreal meccs! És akkor még ott van az Espanyol majd otthon illetve a Madrid idegenben! Kemény lesz, dolgozniuk kell minden meccsért! De most már látszik (ahogy Titi Henry is mondta), hogy küzdenek egymásért és csapatként játszanak az utóbbi meccseken és ebből nem szabad visszább venni! Lesz ez még jobb is szerintem!

Most a Valenciát kell elverni legalább 2 góllal hazai pályán és akkor nem lehet gond a visszavágón! FORZA BARCAAA!!!!