Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.25. 19:15:39

tottingetosz írta:Azért annak örülök, hogy amikor a szakírók temettek minket 8 pontos hátrányban, a többség azt mondta, a Barca lesz a bajnok. Nekem ez természetes, de hogy ekkora hátrányból bajnokságot nyeret velünk a pesszimista magyar, az már külön jó! Hát még ha igaz is lesz! (Vagy csak 1xűen többen vagyunk Barca funok...! :twisted: )
Igen szerintem többen 10 Haveromból(aki Barcát vagy Madridot kedvel) 7 Barcás. És nem azé mer Barca fan vok és is. Hanem azér mer a Barca Híresebb klubb! szerintem ... Azok a haverokkal még oviba kezdtük és azóta alakultak ezek ki meg nálunk itt Falu szintem is sok a Barcás 8) 8)
És ezt válaszként írtam moderátor bácsi azér mer ugye másik topicba nem válaszolhattam honfitársamnak!!
Kép
Més que un club
tottingetosz
Barça C

2008.02.25. 19:09:36

Azért annak örülök, hogy amikor a szakírók temettek minket 8 pontos hátrányban, a többség azt mondta, a Barca lesz a bajnok. Nekem ez természetes, de hogy ekkora hátrányból bajnokságot nyeret velünk a pesszimista magyar, az már külön jó! Hát még ha igaz is lesz! (Vagy csak 1xűen többen vagyunk Barca funok...! :twisted: )
Visca el Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.25. 15:10:29

Azért HA megnyerünk minden meccset, még van egy Real elleni is :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.25. 14:58:36

és velünk mi lenne Eto'o, Messi, és Henry nélkül? mert szerintem még ennyi sem, mint a Madrid jelenleg.
Még mindig a madridé az előny, sőt! nem lesz nehéz meccsük, max Zaragozában, meg Mallorcán. szerintem nem fog összezuhanni a real.
más:
a Barcába max ugy lehetne kezdő mind a 4 játékos, ha otthon játszunk egy tök béna csapat ellen, ami már nem fog létrejönni, szóval a válaszom,hogy sehogy nem kaphat szerepet mind a 4 egyszerre kezdőként,max csereként.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lennon
Barça B

2008.02.25. 14:38:15

Tegnap volt szerintem a csapat eddigi legjobb összeállitásban.És az sem
volt kérdés számomra mostanság hogy ki a jobb focista Decó vagy Xavi.
Most hogy Decó nem volt a kezdőben még esküszöm hogy mégjótt tett a
a csapattnak hiszen nem volt szabálytalanság sem meg szegény bíró is
megmenekült egy kemény beszélgetéstől.A tréfát féretéve Messi,Eto,
Dinhó előtt nem győzöm megemelni a kalapom de amit Xavi müvel az
szenzáció nagyon sokat köszönhetünk neki szerintem igazi csapattjátékos.
Mondjuk sajnálom hogy Henry nem játszott.Szerintettek hogy lehet azt
megvalósitani hogy lehetne a csapatott úgy összerakni hogy Dinhó,Messi
Eto,mellett henry is a kezdőben lenne szerintettek?Amúgy meg mégegy
dolog a Madrid azt most nem mondhatja magáról hogy Királyi-gárda mert
nagyobb a szájuk mint amilyen tudással rendelkeznek.Jó nem azt mondom
hogy nem jók de azt megnézném mi lenne nélkülük Robinhó,Van Nistelrooy
és Cassilas nélkül.Mi a véleményettek?

Tudom hogy nem ide tartozik de azért mégis a bajnokságról beszélünk
hogy higgyétek hogy sztem Franck becsületes ember lehet jó hogy nem
ismerem de a csapatt amilyen hullámvölgyön keresztül ment le a kalap
-pal előtte az utolsó pillanatig hitt a csapatban és látszott rajta hogy
mindent megtesz a csapatérdekében sokszor mégsajnáltam is hogy
annyian szidták hogy szegényen látszott hogy megszeppenve ül a kispad
-on és reménykedik a csapatt javulásában.Szóval én azt mondom hogy
bizalom nélkül nincs győzelem és ez az ember minden bizalmat m.érdemel
mert nem hagyta cserben a csapatjátt mint a nagy Mourinhó
vagy mások akik felvették a fizetésüket és annyi.Szóval szerintem ha
megnyerjük a bajnokságot?a BL-t?vagy esetleg a spanyol kupát? akkor
a többiszurkolók elfelejtik még azt is hogy kihozta hírbe Mourinhót egyáltalán a csapattal.

szerkeszt button
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.25. 14:20:06

No,hát ez jó!Ez már tetszett!Eto'o remek,R10 feljövőben,Messi pazar,Titi "feljövőben" és Xavi reaktiválta magát!A védelem meg eddig is stabil volt!
OFF:Kíváncsi vagyok,mit mond majd Schguster,biztos azt,hogy katalán vagy .b.a.s.z.k volt a bíró....
Csak így tovább!Ha így folytatjuk,"akkor talán Frankie nívója is visszaszáll!"Én mindenesetre drukkolok neki!(bár volt idő,amikor nem hittem már)De ez már elmúlt!
.
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.02.25. 13:45:16

Gomezinho írta:Egy Eto'o és egy formában lévő Ronaldinho biztositék a bajnoki címre!! ja és persze összetartás az öltözőben!! :wink:

annyira azért árnyaljuk a dolgot,hogy etoo utolsó 5 gólja előtt 4-szer messitől kapta a passzt...
Superpippo
Barça B

2008.02.25. 11:37:40

:P hu ez [auto_cenzúra]!Elindultunk felfelé!Most talán elkapjuk a fonalat,csak magunkra kell figyelni a real meccsig meg még sok viz lefojik a Dunán!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.25. 11:01:38

Egy Eto'o és egy formában lévő Ronaldinho biztositék a bajnoki címre!! ja és persze összetartás az öltözőben!! :wink:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.25. 10:48:02

2 pont!!! :D
Na...ez nagyon nagy plusz lesz most a fiúknak! Azért én ilyen visszaesésre nem számítottam a Madrid részéről...sőt...szerintem senki, mi Barcások is max. csak bízhattunk benne. :roll:

Ahogy Rijkaard mondta, most csak a győzelemre kell törekedni minden meccsen és nem szabad pontokat hullajtani! Ha most hajrázunk egy jót akkor beelőzhetünk!

A meccsről:
Eto'o óriásit játszott! A pálya minden szeglegtében feltűnt, tegnap este volt vagy 3-4 posztja! És hát a mesterhármas...hmm...7 meccs, 8 gól! Amikor tegnap este belőtte a harmadikat azért elgondolkoztam, hogy mi lett volna HA nem sérül le a Gamperen...te jó ég! De sajna nincs a fociban "ha". Remélem mostmár megússza a sérüléseket és tartani tudja a formáját az utolsó hónapokra! Messi is nagyot játszott, bár az első félidő közepén nagyon eltűnt, utána villant egyet egy szép góllal valamint utána még 2 gólpasszal. Nem semmi kicsi! :wink: Xavi...hát én régóta nem láttam ennyire "vezérének" a csapatnak! Minden támadásépítésben, védekezésben benne volt+ő lőtte az első gólt és utána szépen sarkazott vissza Messinek! Grat neki is!

Nem szabad beleélniük magukat a bajnoki elsőségbe, sőt még gondolni se nagyon hiszen még 2 ponttal azért a Madrid vezet. Sokat és keményen kell még dolgozni azért az aranyéremért! Példának okáért a szombati Atletico meccs vagy az utána lévő Villarreal meccs! És akkor még ott van az Espanyol majd otthon illetve a Madrid idegenben! Kemény lesz, dolgozniuk kell minden meccsért! De most már látszik (ahogy Titi Henry is mondta), hogy küzdenek egymásért és csapatként játszanak az utóbbi meccseken és ebből nem szabad visszább venni! Lesz ez még jobb is szerintem! :wink: Most a Valenciát kell elverni legalább 2 góllal hazai pályán és akkor nem lehet gond a visszavágón! FORZA BARCAAA!!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Varatrix
Director del Fútbol

2008.02.25. 09:35:00

De egy esély még igy is akad. Ha ledolgozzuk a 2 pontot és növeljük amig amíg a Blankó formán kívül vannak.

Amúgy maguk a madridisták beszélnek arról hogy eladták a bajnokságot. A másik véleményem hogy Ben Schuster vagy ki atüdő nem alkalmas edző. Ami meg a bacat illeti én jó edzőnek tartom Rajkard-ot és nem tudom meg itélni hogy tényleg jobban járnán e murinho val.
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.25. 09:31:30

Az biztos, hogyha nem tudunk nyerni Madridban, akkor nincs miről beszélni. Sajnálhatjuk a barcelonai Classicio-t, mert ott nem szabadott volna kikapni. Ha csak X, vezetnénk a tabellát...
Varatrix
Director del Fútbol

2008.02.25. 09:31:28

Persze az én örömöm is nagy mert a Real hanyatli :D de ne feledjük hogy kell játszanunk majd egy meccsett a Bernabeuban is...
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.25. 09:28:30

Oltári hétvége volt... :D Nem tudom mi lehet a Madriddal, de mi végre úgy játszunk és olyan eredményesen, mint 1,5 éve... Pff, 2 pont különbség, gyerünk, fiúk! :D
fradika87
Barça B

2008.02.25. 09:21:30

harcilepke írta:Mielött naon beleélnénk magunkat a bajnoki címbe. Nem egyszerű 4 meccs. Sztem ezután inkább lehet majd pontokat számolgatni. Nem lesz egyszerű menet.

C. Rey Barcelona-Valencia
Liga Atlético - Barcelona 26ª jor
Champions Barcelona-Celtic G. 1/8
Liga Barcelona - Villarreal 27ª jo
Elég jó a sorsolásunk sztem, hiszen a valencia még mindig nem az igazi, az atletico rossz formában van, a villareal sem tudja hozni az őszi formáját, ugyhogy jó esélyekkel indulunk. És mi vagyunk lélektani előnyben.
De kétség kívül fárasztó meccsek jönnek.
És az is érdekes hogy a real ott vesztett pontokat, ahol senki, vagy csak a legelvetemültebb szurkolók várták.
És ők még játszanak a fellendülőben lévő sevillaval is !
Lehet hogy az el classicon dől el minden?
Óriási meccs várható.
noname
Llegenda del Barça

2008.02.25. 09:20:20

Hát úgy nzé ki h most a real ugyanabba a hibáa esett mint mi tavaly.Még volt vagy 15 meccs a szezonból, de a fiúk már künyvelték el a bajnoki címet.Ne felejtsük el h amikor tavaly ugyanez volt és a Real közelített, akkor lelkileg összeroppantak a mieink és csak nagyobb lett a hullámvölgy.
MOst megvan rá az esély h a reallla ugyanez történik!
A Fifa egy szégyen
Replay
Director del Fútbol

2008.02.25. 09:00:11

orska írta:Ez a mi napunk volt, minden összejött. 2 pont az már semmi. Nekem úgy tűnik Robinho nélkül elég gyengus a Real.
Semmiképp sem szabad lebecsülni a realt, a saját meccseinkre kell koncentrálni, azokat megnyerni.
orska
Jugador del Barça

2008.02.25. 08:39:10

Ez a mi napunk volt, minden összejött. 2 pont az már semmi. Nekem úgy tűnik Robinho nélkül elég gyengus a Real.
Replay
Director del Fútbol

2008.02.25. 07:44:29

Ez egy álom, komolyan nem gondoltam, hogy nyerhet a Getafe...
A legfontosabb, hogy a kulcsemberek elkerüljék a sérüléseket, mert ha mindenki egészséges, jól látható, elkezdenek jönni az eredmények és a jó játék :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.25. 07:25:21

Boixos írta:EZ EGY TÖKÉLETES HÉTVÉGE VOLT KEDVES GYEREKEK!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!!! :D 8)
Meghiszem azt! Gondoltam, hogy megverjük a Levantét, de én egy nyögvenyelős meccsre számítottam, mert az ilyen meccseket nagyon nehéz behúzni, de ennek a magabiztos sikernek meg pláne örülök. A Real zakóról már nem is beszélve.

Azért gondolom jobban örültél volna, hogyha Cassano góljára nem érkezik válasz Genovában. :wink:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Léfe
Entrenador del Barça

2008.02.25. 06:30:20

Igaza van "harcilepkének" még korai örülni. Ha az A.Madrid ellen nyerünk, akkor optmistább leszek. De akkor is lehet örülni, hogy jön fel a csapat játékban, motivácóban, nincsenek sérültek, R10 is kezd egyre jobb lenni.
De ne felejtsük el, a Madrid negativ sorozatais meg fog szakadni.
Fecó
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.25. 06:26:15

EZ EGY TÖKÉLETES HÉTVÉGE VOLT KEDVES GYEREKEK!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!!! :D 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.02.25. 01:25:27

Ronaldinho - visszatért. (nem ő hozta a meccset ma, de a mozdulatokon, indításokon lehetett látni)
Már csak 2 pont. Ott lesz.
Hegyi Iván (aki azt mondta kb. 2 hete hogy "olyan biztos hogy a Madrid bajnok lesz, ahogy én most itt ülök") - nyasgem. Szerintem ilyet komoly szakíró nem mondhat (amikor mondta ezt, akkor 8 pont volt, de akkor sem mondhat ilyet és itt a példa).
Előre a TITOlusokért!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.02.25. 00:53:53

Jelentkezem - viccen kívül. :)

Jó, ha nem is reméltem kettő pontot - mert az elég nonszensznek tűnt, de én hittem benne, hogy fordulhat még a dolog, illetve a lényeg: meg lehet rá az esély, hogy fordítsunk. Úgyhogy örülök, remélem innen csak feljebb vezet az út.

Mert jövünk Madrid, tessék figyelni! 8)

De mivel nem akarok semmit sem elkiabálni, csak annyit szeretnék, hogy maradjon meg ez a játék, az akarat, a hozzáállás, aztán lesz, ami lesz. :)
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.25. 00:43:12

tegye fel a kezét, aki elhitte úgy 1 hónapja, hogy 2 pont lesz a hátrányunk!
szerintem nem sok kéz lenne a magasban
valami beindult srácok 8)
Lezárt