Élő közvetítések 07/08
népművészeti cserépedény real nem rúg 1 gólt?!! hihetetlen...
valaki tudja mennyi az állás a recre-real meccsen?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ha te elájultál az első félidős Atmától akkor grt....semmit se csinálnak ezek,nekünk köszönhetük,a védelemnek,ennyi... de tényleg nem kellene rotálni,ezt aláírom.Aprieto írta:"Frank nagyon rosszkor akart rotálni"
Nézd... szerinted épeszű ember a legnagyobb mumus ellen pihentetné Messit meg Tourét? Hagyjuk már. Ez egy idióta.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ezt nem értem énsem.. szörnyű rossz döntés.. és akkor edmilson van a védők előtt? milyen döntés ez? legalább ha messi nincs bent akkor a védelem legyen fix.. nemértem..
- Dave87
- Capitá del Barça
Én őszintén mondom, mintha Riijkard szándékosan ki akarna b*szni velünk
.
Persze ez jó poén, de miért az ellenkezőjét csinálja annak, amit majd mindenki jónak tart??? Ez a Touré dolog, na meg Messi....hát nem kapok szikrát!
Neeskens funkciója egyébként nem ugyanaz lenne, mint Ten Cate-nak volt?
Javítsatok ki, ha tévedek.

Persze ez jó poén, de miért az ellenkezőjét csinálja annak, amit majd mindenki jónak tart??? Ez a Touré dolog, na meg Messi....hát nem kapok szikrát!
Neeskens funkciója egyébként nem ugyanaz lenne, mint Ten Cate-nak volt?
Javítsatok ki, ha tévedek.
-
- Entrenador del Barça
Benga!
Utálok visszaírni,de
1.Olyan ideges vagyok, hogy elírtam. Ezért elnézést. De nem Tőled hanem Puyoltól.
2. Én már a '86-os BEK döntőn is idegeskedtem. Te nem tudom hol voltál akkor.
3. Visszatérve Puyolra. Ez nem az ő meccse. A tizi nem volt jogos, de a lestaktikáknál folyton beragadt. Mindig ő sem pöröghet 100%-on.
Utálok visszaírni,de
1.Olyan ideges vagyok, hogy elírtam. Ezért elnézést. De nem Tőled hanem Puyoltól.
2. Én már a '86-os BEK döntőn is idegeskedtem. Te nem tudom hol voltál akkor.
3. Visszatérve Puyolra. Ez nem az ő meccse. A tizi nem volt jogos, de a lestaktikáknál folyton beragadt. Mindig ő sem pöröghet 100%-on.
de stílusosan rúgta ki a labdát 

"Frank nagyon rosszkor akart rotálni"
Nézd... szerinted épeszű ember a legnagyobb mumus ellen pihentetné Messit meg Tourét? Hagyjuk már. Ez egy idióta.
hogy ti milyen optimisták vagytok.. legyen nektek igazatok és most kivételesen tévedjek! 

télleg semmit...fociztál te valaha életedben?La Pulga írta:4 : 2. De semmit nem érünk vele.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
LOL
PAblo...na már csak az kellett volna,h mi kapjunk ilyen gólt....a lába között ment be
ennek is van labdaérzéke
Frank nagyon rosszkor akart rotálni,teljesen felesleges volt a Celtic elleni meccs előtt? Minek? Nem mi nyertünk idegenben 3-2re? ejh

Frank nagyon rosszkor akart rotálni,teljesen felesleges volt a Celtic elleni meccs előtt? Minek? Nem mi nyertünk idegenben 3-2re? ejh

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ez azért röhej, a real madrid ellen nem tudtak volna így járszani...de a barca ellen felszívják magukat ezek a h*lye cigányok, utálom az ilyaneket...
nincs még vége a meccsnek
etoo szépít.. bár nem reménykedem.. nincs bennünk még 3 gól ennyi idő alatt.. talán nem annyira megalázó..
-
- Jugador d'estrella
...szánalom
imadom a spanyol jatekvezetest (L)