Élő közvetítések 07/08
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
mesés kezdés Ronaldinho hatalmas passza és már a3percbe vezetünk nem is gondoltam volna 

- BarcandLove
- Barça B
milyen gyorsan szereztük meg a vezetést jeeee 

hát ez gyors volt
- Dawe
- Jugador d'estrella
ÚÚRRRRRRRR ISTEN!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Micsoda GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Ronnie passzolt Sylvinho-hoz, úgy hogy nem nézett oda, majd a brazil beadásából Xavi perditett a kapuba.
Ronnie passzolt Sylvinho-hoz, úgy hogy nem nézett oda, majd a brazil beadásából Xavi perditett a kapuba.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
FORZAAA!!!
Egyáltalán nem parázok!
Remélem kiszolgáljuk a közönséget!
GOOOOOOOOOO!
Egyáltalán nem parázok!
Remélem kiszolgáljuk a közönséget!
GOOOOOOOOOO!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Remélem, hogy az m1 megint leadja péntek éjjel 1-kor, mert én biza' úgy gondolom, hogy a Milan - Arsenal sokkal jobb meccs lesz. Már csak azért is, mert ott a legnagyobb a tét. Ha nem, bekapcsolódok félidőben. Força...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egyértelmű Barca meccset várok, 2-3 góllal nyerünk, és szép játékkal!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Sajna nem láthatom a meccset mert a koliban nincs tv 6 de HAJRÁ BARCA remélem nyerünk!(összeállt a mester 3-as): 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
FC Barcelona - Celtic Glasgow:
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Pieter Vink (holland)
A Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Touré, Xavi, Deco - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
CsakaBarça!!!
Barcelona, Camp Nou
20:45
A Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Touré, Xavi, Deco - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
CsakaBarça!!!

- Andris
- Adminisztrátor
FC Barcelona - Celtic Glasgow:
Barcelona, Camp Nou
20:45, TV6
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Deco - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
Celtic: Borucs, Wilson, Caldwell, McManus, Naylor - Brown, Hartley, Nakamura, McGeady - McDonald, Vennegoor
Feltétlen nyerni kell. Van Dinnye
, Messi, Samu, Touré, Puyol...
Fél lábbal már ottvagyunk, tegyük be a másik felünket is.
CsakaBarca!!!!!!
Barcelona, Camp Nou
20:45, TV6
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Deco - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
Celtic: Borucs, Wilson, Caldwell, McManus, Naylor - Brown, Hartley, Nakamura, McGeady - McDonald, Vennegoor
Feltétlen nyerni kell. Van Dinnye

Fél lábbal már ottvagyunk, tegyük be a másik felünket is.
CsakaBarca!!!!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Visca el Barça és lehet bármennyi az állás,nekem a lényeg ennyi,és még nincs veszve semmi
- salas9
- Entrenador del Barça
Buffon tuti nem jönne ide,neki a Juve az élete de ha annyira kapust "akartok venni" akkor hozzátok ide a Reinát...Meiso írta:Egyetértek sokakkal.. én már rég mondom hogy Valdez nem barca szintű kapus.. érthető hogy a csapattagok védik, ez a dolguk, de Casillas 1 klasszissal jobb kapus, ha nem többel... az viszont baromság hogy lampard meg buffon kell ide.. hiába van egy csapat tele sztárokkal ha nem játszanak csapatként.. és sok, egyénileg jo játékos még nembiztos hogy jó csapatot alkot. nem több sztár, hanem egységes csapat kéne. most mindenki odavolt, mert 2-3 meccsen egész jól játszottunk.. szerintem még messze nem vagyunk olyan egységesek mint kéne..

Nem hiszem el, hogy ettől a gyenge Atlético-tól igy kitudtunk kapni...
Nagyon vastagon bennevan a védelem és Rijkaard, hogy egy ilyen fontos meccsen akar pihentetni.
Az meg már megsem lep, hogy Spanyolországban a maximum 8 osztályt végzettek szurkolnak az Atlético-nak, tele van bunkó rasszistával, huhognak, katalán-ellenes dalokat énekelnek.
Megint nagyon távol került a bajnokság, és ezt saját magunknak köszönhetjük, megvertük magunkat.
Bwin nagyon súlyos, ezért komoly büntetést fognak kapni.
Nagyon vastagon bennevan a védelem és Rijkaard, hogy egy ilyen fontos meccsen akar pihentetni.
Az meg már megsem lep, hogy Spanyolországban a maximum 8 osztályt végzettek szurkolnak az Atlético-nak, tele van bunkó rasszistával, huhognak, katalán-ellenes dalokat énekelnek.
Megint nagyon távol került a bajnokság, és ezt saját magunknak köszönhetjük, megvertük magunkat.
Bwin nagyon súlyos, ezért komoly büntetést fognak kapni.
am sem jó egy csapatba annyi sztár mer akk ki veszi át a vízhordó szerepét??Meiso írta:Egyetértek sokakkal.. én már rég mondom hogy Valdez nem barca szintű kapus.. érthető hogy a csapattagok védik, ez a dolguk, de Casillas 1 klasszissal jobb kapus, ha nem többel... az viszont baromság hogy lampard meg buffon kell ide.. hiába van egy csapat tele sztárokkal ha nem játszanak csapatként.. és sok, egyénileg jo játékos még nembiztos hogy jó csapatot alkot. nem több sztár, hanem egységes csapat kéne. most mindenki odavolt, mert 2-3 meccsen egész jól játszottunk.. szerintem még messze nem vagyunk olyan egységesek mint kéne..
-
- Jugador d'estrella
Tavaly tényleg jobb volt, mégsem a barca lett a bajnok. idén kb 1 hónapja jobb a barca mint a madrid, és most ez romló tendenciát mutat. a bajnoki cím sorsa 40-60 a madrid javáragerifcb írta:figyeljétek meg, ha most kikapunk, akkoris a miénk lesz a bajnoki cím....a real nem jobb a barcánál, és ez sosem fog megváltozni!!!!!!!!!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Demonhunter írta:Mért van az hogy annyi jó meccs után egyszerűen elvernek minket?Mért?Kezdtünk reménykedni...Most újra csalódott vagyok.Én az Atletico ellen sima győzelmet vártam nem veseséget
MIÉRT ISTENEM???
Mert nem csak mi akarunk nyerni és mert a foci nem fm.
Aki meg az Atletico ellen sima győzelmet remél az nem ért a futballhoz. SZVSZ
Egyetértek sokakkal.. én már rég mondom hogy Valdez nem barca szintű kapus.. érthető hogy a csapattagok védik, ez a dolguk, de Casillas 1 klasszissal jobb kapus, ha nem többel... az viszont baromság hogy lampard meg buffon kell ide.. hiába van egy csapat tele sztárokkal ha nem játszanak csapatként.. és sok, egyénileg jo játékos még nembiztos hogy jó csapatot alkot. nem több sztár, hanem egységes csapat kéne. most mindenki odavolt, mert 2-3 meccsen egész jól játszottunk.. szerintem még messze nem vagyunk olyan egységesek mint kéne..
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
5 pont ide vagy oda, még simán nyerhetjük a ligát. Sajnos ez a mai meccs a kezünkben volt, mégsem éltünk vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.03.01. 21:45:42-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.