ne találkozzunk az utcán. majd meglátjuk a margit róma után ki nevet édes barátom.RCarlos írta:Ez a kör a tietek volt a bl-be! És ne idegeskedj mi is simán tovább jutunk!
De titeket már féltelek a következő körben!
Sziasztok![]()
Hala Madrid
Barca vs. Real
-
- Jugador d'estrella
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
mindenesetre grat az Atmának.. ilyen győzelemre csak a legjobbak képesek 

Ez a kör a tietek volt a bl-be! És ne idegeskedj mi is simán tovább jutunk!
Sziasztok
Hala Madrid
Sziasztok

Hala Madrid
Forever Madrid!
madridisták.. szerintem mennyen vissza mindenki a madrid fórumra
kár ezekre pazarolni az időt.. mi úgyis tudjuk ki a jobb

kár ezekre pazarolni az időt.. mi úgyis tudjuk ki a jobb

Azt nem is tudtam hogy a szabálytalan gólért tenni kell valamit
Ez új! Na mindegy! Erről ennyit

Ez új! Na mindegy! Erről ennyit

Forever Madrid!
-
- Jugador d'estrella
Mindenesetre a madridnak nehezebb meccsek jönnek most, majd meglátjuk mire mennek az espanol meg a depor ellen, ha kiesőjelöltekkel szenvednek. Remélem nem sokra. A BL-től meg szomorú búcsút vesznek a jövő héten sztem.
Komolyan nem tudom, hogy ha nyer a csapatom az az első, hogy átmegyek a rivális fórumára és verem a nyálamat?
Ahelyett hogy inkább csapkodnám a valagamat a földhöz örömömben, hogy a csapatom makkolt egy kimondhatatlant?
Amúgy annyi a különbség hogy amég mi tettünk valamit azért, hogy kaphassunk egy szabálytalan gólt, addig a Real átment a félpályán és egy egyértelmű lesgólt lőtt. A kezezést egy fokkal nehezebb megállapítani.[/u]
Ahelyett hogy inkább csapkodnám a valagamat a földhöz örömömben, hogy a csapatom makkolt egy kimondhatatlant?
Amúgy annyi a különbség hogy amég mi tettünk valamit azért, hogy kaphassunk egy szabálytalan gólt, addig a Real átment a félpályán és egy egyértelmű lesgólt lőtt. A kezezést egy fokkal nehezebb megállapítani.[/u]
Persze, hogy le lehet dolgozni 5 pontot! "egy zakó meg egy x" ! Ez így is van! Csak ha te azt gondolod hogy a Barca innentől kezdve megnyeri az összes meccsét akkor szerintem többet ne FIFA-z a gépeden mert úgy látom álomvilágban élsz miatta! Ébredj fel
Na sziasztok
Na sziasztok
Forever Madrid!
- Gomezinho
- Capitá del Barça
A Madridistán is ugyanez megy ugyhogy nemkell itt mártirkodnotok ti sem vagytok különbök! ennyi holnap hallgathatom a Madridos haverjaim piszkálásait! ugyhogy psszt 

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ki az a robinho
be ne $z@rjunk már....

be ne $z@rjunk már....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt vártam a második félidőtől!
A Real máshogy jött ki a második félidőre, de ahogy azt már megírták itt előttem, Robinho nélkül még ez sem lett volna elég. És ez sajnos elég nagy baj, hogy egy támadóközéppályás gólerősebb, mint Raúl és Van Nistelrooy. Pontosabban jobb százalékkal használja ki a helyzeteit, mint a két csodacsatár.
Azért a Martins a végén egy pazar szabadrúgással tovább rontotta Casillas statisztikáját. Sajnálom, hogy most sem húzta ki gól nélkül, de nem rajta múlt. A Recre hatékonyabb volt, és ez bosszantó, hogy sokkal hatékonyabbak manapság a Real ellenfelei, kevés helyzet - de belövik őket. Nemrég ez fordítva volt.
Pepe beállásától kezdve jól játszott a Madrid, Robinho pedig felpörgette a kreativitásával a passzjátékot, és megérdemelten nyert a Real, mert a 2. félidő egyértelműen az övék volt (leszamítva Ramos kiállítása utáni 5 percet, mert akkor egy kissé megzavarodtak).
(Viszont a bosszantó hibák és gyenge első félidő miatt úgy érzem, hogyha a Real nem nyer a Roma ellen, akkor nem lesz sétagalopp a bajnokság, ugyanis a Real nyomás alá került, és ezt ez a fiatal keret láthatóan nem bírja még. Ha most nem kezdenek el újra sorozatban nyerni, akkor a Barcának nagyonnagy esélye van a sok veteránja miatt, akik higgadtak tudnak maradni. Meglátjuk, én az eredménnyel elégedett vagyok, de a következő forduló objektívebb lesz a mainál.)
A Real máshogy jött ki a második félidőre, de ahogy azt már megírták itt előttem, Robinho nélkül még ez sem lett volna elég. És ez sajnos elég nagy baj, hogy egy támadóközéppályás gólerősebb, mint Raúl és Van Nistelrooy. Pontosabban jobb százalékkal használja ki a helyzeteit, mint a két csodacsatár.
Azért a Martins a végén egy pazar szabadrúgással tovább rontotta Casillas statisztikáját. Sajnálom, hogy most sem húzta ki gól nélkül, de nem rajta múlt. A Recre hatékonyabb volt, és ez bosszantó, hogy sokkal hatékonyabbak manapság a Real ellenfelei, kevés helyzet - de belövik őket. Nemrég ez fordítva volt.
Pepe beállásától kezdve jól játszott a Madrid, Robinho pedig felpörgette a kreativitásával a passzjátékot, és megérdemelten nyert a Real, mert a 2. félidő egyértelműen az övék volt (leszamítva Ramos kiállítása utáni 5 percet, mert akkor egy kissé megzavarodtak).
(Viszont a bosszantó hibák és gyenge első félidő miatt úgy érzem, hogyha a Real nem nyer a Roma ellen, akkor nem lesz sétagalopp a bajnokság, ugyanis a Real nyomás alá került, és ezt ez a fiatal keret láthatóan nem bírja még. Ha most nem kezdenek el újra sorozatban nyerni, akkor a Barcának nagyonnagy esélye van a sok veteránja miatt, akik higgadtak tudnak maradni. Meglátjuk, én az eredménnyel elégedett vagyok, de a következő forduló objektívebb lesz a mainál.)
- Mihu
- Director del Fútbol
Nana...olvastam én a madridistán olyan hszt-t hogy: Fúúúúúúúúj Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá Atletico!!!!!!!!!!!RCarlos írta:Sziasztok!
Most erre mit mondjak! Nem az eredményeket akarom kommentálni! Nem is fűzök hozzá semmit! De ha az, hogy ilyen kifogásokat meg mentegetőzéseket, hogy Casillas védett pár ziccert meg hogy rossz a játék! És mi az, hogy pfúúúj?Asszem még mi vezetjük a bajnokságot! Tudod rengeteg Barca meccsre rá lehetett volna ezt fogni azt hiszem senki nem írta akkor, hogy fúúúj! ! Mert nem olyan most a játékunk akkor fúj? Hatalmas nagy képmutatás folyik itt ezen az oldalon néhány "nagy" Barca-s részéről és ezért sajnálom a többieket! Meg olvasom az előző hsz-t, hogy csodálkozom hogy a real-osok még nem reklamáltak etoo kezezésénél? Asszem nem szólt rá senki! akkor te se írj arra semmit leszólóan hogy les volt vagy sem! A Bíró megadta! Ennyi! Gól!
Na elég is volt ennyi!
Üdv az igazi Barcásoknak! És remélem tovább is izgalmas lesz a bajnokág!
Bocsi de a többi "barcás" nem érdemli meg a köszönést sem!
Sziasztok!
Forever Madrid
Úgyhogy amíg ott is ilyenek mennek, addig nincs jogod ezért leszúrni az ittenieket

A lényeg a lényeg -5 pont az állás. vagyis majdnem ott vagyunk mint félidőben -7 pont csak azóta eltelt 7 forduló. Vagyis a különbség marad az idő múllik s az idő a Madridnak dolgozik
Ilyen gyenge játékkal meccset nyerni.
Egyedül az akarat ami megvolt a Madridban.
Az első lesgól meg...
Recre jobban játszott megérdemelte volna a 3 pontot.
Ez van.
Mi legalább jól játszottunk a Valencia elleni kétes bírói ítéletnél, de ez nem számít. Ennyit a Madridról.
Szerintem még semmi sem dőlt el, persze he nem nyerünk Madridban akkor felejtős az egész. Bízok a fiúkban.
Rijkaard meg egy lókötő. Bármilyen sikereket is ért el.
A csapat nem bírta el Toure és Messi hiányát egyszerre. Nagyon gyengék voltunk.
Egyedül az akarat ami megvolt a Madridban.
Az első lesgól meg...
Recre jobban játszott megérdemelte volna a 3 pontot.
Ez van.
Mi legalább jól játszottunk a Valencia elleni kétes bírói ítéletnél, de ez nem számít. Ennyit a Madridról.
Szerintem még semmi sem dőlt el, persze he nem nyerünk Madridban akkor felejtős az egész. Bízok a fiúkban.
Rijkaard meg egy lókötő. Bármilyen sikereket is ért el.
A csapat nem bírta el Toure és Messi hiányát egyszerre. Nagyon gyengék voltunk.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Rettegek.RobinhoKing írta:Robinho visszatért

Biztos ő intézte el, hogy a recre mindent kihagyjon...kit érdekel ki tért vissza. Leszálló ágban vagytok, ezen a mai kínkeservvel , bírói segédlettel, emberelőnyben megnyert meccsetek sem változtat.
Mi leszünk a bajnokok. 5 pontot simán le lehet dolgozni. egy zakó meg egy iksz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sziasztok!
Most erre mit mondjak! Nem az eredményeket akarom kommentálni! Nem is fűzök hozzá semmit! De ha az, hogy ilyen kifogásokat meg mentegetőzéseket, hogy Casillas védett pár ziccert meg hogy rossz a játék! És mi az, hogy pfúúúj?Asszem még mi vezetjük a bajnokságot! Tudod rengeteg Barca meccsre rá lehetett volna ezt fogni azt hiszem senki nem írta akkor, hogy fúúúj! ! Mert nem olyan most a játékunk akkor fúj? Hatalmas nagy képmutatás folyik itt ezen az oldalon néhány "nagy" Barca-s részéről és ezért sajnálom a többieket! Meg olvasom az előző hsz-t, hogy csodálkozom hogy a real-osok még nem reklamáltak etoo kezezésénél? Asszem nem szólt rá senki! akkor te se írj arra semmit leszólóan hogy les volt vagy sem! A Bíró megadta! Ennyi! Gól!
Na elég is volt ennyi!
Sziasztok!
Forever Madrid
Na elég is volt ennyi!
Sziasztok!
Forever Madrid

Forever Madrid!
- Andris
- Adminisztrátor
Előbb a szád mint az eszed tipikus esetearonba írta:Na ma dőlt el a bajnokság Robinho visszatért innentől kezdve a Madridot nagyon nehéz lesz utolérni, még akkor is ha nem bukdácsol, a Barca

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Már megint öt pont. Kiváncsi leszek. Mindenesetre mi túlvagyunk a nehezebb meccsek nagy részén.
A Classicot kötelező nyerni, különben ne is legyünk bajnokok, ha meg az megvan, már elég egy madridi x jelenlegi hátrányunk ledolgozásához, és a bajnoksághoz.
Robinho
Úgy tűnik, eléggé hiányzott.
A Classicot kötelező nyerni, különben ne is legyünk bajnokok, ha meg az megvan, már elég egy madridi x jelenlegi hátrányunk ledolgozásához, és a bajnoksághoz.
Robinho

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Na ma dőlt el a bajnokság Robinho visszatért innentől kezdve a Madridot nagyon nehéz lesz utolérni, még akkor is ha nem bukdácsol, a Barca
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem húznak be semmit. Ma 9 emberrel játszott a Recre (10 a 9 ellen jobb, mint 11 a 10 ellen), és állitólag egy rakat ziccere volt a Recrének.
Fognak még pontot hullajtani bőven.
Fognak még pontot hullajtani bőven.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Mihu
- Director del Fútbol
Látjátok ezért jöttünk fel 2 pontra. Mert kidőlt Robinho. Nem volt aki gólt rúgjon. Amíg sérült volt, addig csak vesztették a pontokat. Visszatért, 15 perc alatt eldöntötte a meccset a 2 góljával. Lehetünk mi akármilyen formában, a Real Robinhoval be fogja húzni sajnos. Ugyan az hogy tavaly sehol se lettünk volna Messi nélkül. Csak a különbség az hogy tavaly a 2. helyre volt elég, idén meg a Realnak az 1.-re.

Hát igen!
Én azok közé a szerencsések közé tartozom, akik találtak egy használható streamet, és igen így van.
A Real a 22-34 perc-en kívül pályján sem volt. Előtte aludtak, utána meg elaltatták magukat.
A Real góljáról meg: les volt ... de ettől még gól. Remélem azért nem ilyen játékkal rukkolnak majd elő a második félidőben.
A Barca meccset nem néztem, de látom, hogy 2-1 az állás, és most látom az ismétlésekben Ronaldinho pazar gólját. Mindjárt nekilátok elolvasni a meccs közben írt hozzászolásaitokat, mert nem tudom ti mennyire lehettek a játékkal elégedettek, de a én nem nagyon lehetek az... (Robinho be fog állni a második félidőben, várom, mint a Messiást)
Én azok közé a szerencsések közé tartozom, akik találtak egy használható streamet, és igen így van.
A Real a 22-34 perc-en kívül pályján sem volt. Előtte aludtak, utána meg elaltatták magukat.
A Real góljáról meg: les volt ... de ettől még gól. Remélem azért nem ilyen játékkal rukkolnak majd elő a második félidőben.
A Barca meccset nem néztem, de látom, hogy 2-1 az állás, és most látom az ismétlésekben Ronaldinho pazar gólját. Mindjárt nekilátok elolvasni a meccs közben írt hozzászolásaitokat, mert nem tudom ti mennyire lehettek a játékkal elégedettek, de a én nem nagyon lehetek az... (Robinho be fog állni a második félidőben, várom, mint a Messiást)
Cassilas megint nagyon játszik.
Védett pár ziccert... csak a vicc kedvéért.
Van egy les góljuk és gyengén játszanak és 1-1...pfujj
Védett pár ziccert... csak a vicc kedvéért.
Van egy les góljuk és gyengén játszanak és 1-1...pfujj
-
- Jugador del Barça
Gúnyolódj nyugodtan, csak nem 1-1 sérültünk van... Milito mintha csak 5 meccset játszott volna, mellette Thuram is csak annyit, mit szóltál volna? Futkorászhatott volna Oleguer...Egyébként is mi vagyunk a sztárok gyülekezete, a Real Madrid pedig a 22 lábon járó csapat, ahol mindenki a maga fejadagját cipeli, és együtt sikert sikerrre halmoznak, egymást segítve támogatva, kiegészítve, békében szeretetben és barátságban játszanak. Mit nekik 1-1 sérült?
Melyik lenne? Mert Ronaldinho nem sérülés miatt nem játszott sokat...Nekünk a legerősebb támadósorunk egyszer sem. Na és akkor mi van?
És mi lenne ha megtanulnád a szerkeszt gomb használatát?!
S.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07