2008.03.01. 22:07:52
Ezt vártam a második félidőtől!
A Real máshogy jött ki a második félidőre, de ahogy azt már megírták itt előttem, Robinho nélkül még ez sem lett volna elég. És ez sajnos elég nagy baj, hogy egy támadóközéppályás gólerősebb, mint Raúl és Van Nistelrooy. Pontosabban jobb százalékkal használja ki a helyzeteit, mint a két csodacsatár.
Azért a Martins a végén egy pazar szabadrúgással tovább rontotta Casillas statisztikáját. Sajnálom, hogy most sem húzta ki gól nélkül, de nem rajta múlt. A Recre hatékonyabb volt, és ez bosszantó, hogy sokkal hatékonyabbak manapság a Real ellenfelei, kevés helyzet - de belövik őket. Nemrég ez fordítva volt.
Pepe beállásától kezdve jól játszott a Madrid, Robinho pedig felpörgette a kreativitásával a passzjátékot, és megérdemelten nyert a Real, mert a 2. félidő egyértelműen az övék volt (leszamítva Ramos kiállítása utáni 5 percet, mert akkor egy kissé megzavarodtak).
(Viszont a bosszantó hibák és gyenge első félidő miatt úgy érzem, hogyha a Real nem nyer a Roma ellen, akkor nem lesz sétagalopp a bajnokság, ugyanis a Real nyomás alá került, és ezt ez a fiatal keret láthatóan nem bírja még. Ha most nem kezdenek el újra sorozatban nyerni, akkor a Barcának nagyonnagy esélye van a sok veteránja miatt, akik higgadtak tudnak maradni. Meglátjuk, én az eredménnyel elégedett vagyok, de a következő forduló objektívebb lesz a mainál.)