Bajnokok Ligája & Európa Liga
tudja valaki,h hol lehet nézni a sevilla meccset?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egy csapatról a játéka alapján kell véleményt mondani,nem arról,h melyik bajnokságban játszanak 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Rólam pláne nem modható el, hogy szeretem az angol, futballt, de az Arsenal nagyon szép, stílusos, gördülékeny támadófutballt játszik( na ja, hisz nincs egy tipikus kopasz favágó angol sem a csapatban, aki elrugdossa a zsugát, amikor nem kéne).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.03.04. 23:05:29-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Angol... ez a szó mindent elárul szerintem, igaz ez a két csapat ahhoz képest elég 'jó' focit játszik, de....ozsimiki írta:Milyen favágásOleguer írta:Hát eddig nagyon rosszul alakulnak, igaz a legfontosabb megvan a Barca továbbment, de az arsenal és a manchester is távobb ment sajnosTovábbra és nézhetjük (már ha lenne tv6) a favágást
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aludd ki magad szntem, ugyanis sem az Arsenal-ra,se a M.U.-ra nem mondható el ez,sőt a látványos játék sokkal inkább jellemző rájuk ebben az idényben....
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ritka igazságtalan lett volna, ha a Milan tovább tud menni. Abszolút megérdemelt az Arsenal győzelem, sőt, már az első félidőben eldönthették volna a dolgot.
A magam részéről örülnék az Inter-Liverpool, vagy a Sevilla-Fener továbbjutójának.
A magam részéről örülnék az Inter-Liverpool, vagy a Sevilla-Fener továbbjutójának.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Milyen favágásOleguer írta:Hát eddig nagyon rosszul alakulnak, igaz a legfontosabb megvan a Barca továbbment, de az arsenal és a manchester is távobb ment sajnosTovábbra és nézhetjük (már ha lenne tv6) a favágást
![]()

Aludd ki magad szntem, ugyanis sem az Arsenal-ra,se a M.U.-ra nem mondható el ez,sőt a látványos játék sokkal inkább jellemző rájuk ebben az idényben....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
tudja valaki,h hol lehet nézni a sevilla meccset?
- Mihu
- Director del Fútbol
Az a baj hogy én alapjában véve nagyon pesszimista ember vagyok. Milito idén hibázott már egy párat, és élete két legjobb meccsét kellene játszani ahhoz hogy továbbmehessünk. Ez igaz az egész védelemre persze. Továbbá Messi nélkül nem hiszem hogy sok keresnivalónk lenne ellenük. Henry-nak ugye eleve nem az a posztja, tehát nem nagyon tud ott játszani, így Evra szerintem simán leszedné a pályáról. A másik oldal az ahol meg tudnánk bontani a védelmüket, viszont akkor meg ott lenne középen a Vidic-Ferdinand páros. Szóval én nagyon de nagyon nem örülnék az MU-nakmessi1918 írta:Azért, én mindentől függetlenül, megnéznék, egy Barcelona-MU párharcot! Nem nagyon izgat, hogy jelenleg erősebb az MU, ha nyerni akarunk, akkor bizony az erősebb ellenfeleket is meg kell verni!
Innentől, már nincsenejk gyenge csapatok...
Szóval kiváncsi lettem VOLNA egy Messi C.Ronaldo csatára, vagy Xavi Giggs ellen, na majd látjuk, de mondom! Szerinem inentől már nem leszne gyenge csapatok!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én azt a döntőben szeretném, na az mekkora lenne! És szerintem AZ a meccs lenne, ami ledöntené, hogy ebben a szezonban ki a jobb csapat! Mert ugye, az mindkét félnek ugyanolyan fontos lenne, nem lennének kiscsapatok, nem lenne semmi, csak egy sima meccs az egyik legrangosabb trófeáért!
Na, az lenne a meccs!

Na, az lenne a meccs!

..................................
-
- Jugador del Barça
Real-Barca negyeddonto? 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért, én mindentől függetlenül, megnéznék, egy Barcelona-MU párharcot! Nem nagyon izgat, hogy jelenleg erősebb az MU, ha nyerni akarunk, akkor bizony az erősebb ellenfeleket is meg kell verni!
Szóval kiváncsi lettem VOLNA egy Messi C.Ronaldo csatára, vagy Xavi Giggs ellen, na majd látjuk, de mondom! Szerinem inentől már nem leszne gyenge csapatok!
..................................
-
- Director del Fútbol
Gratula az Arsenalnak!
Szépen játszottak,megérdemelten nyertek.
Az idei BL egyik legfőbb esélyesei,bár esélyesből van pár.
Leginkább a MU-t és az Arsenalt kellene elkerülni a negyeddöntőben,bár a Liverpoolnak sem örülnék túlzottan.
Alapjáraton is nagyon nehéz lenne ellenük,hát még Messi nélkül az odavágón...
Szépen játszottak,megérdemelten nyertek.
Az idei BL egyik legfőbb esélyesei,bár esélyesből van pár.
Leginkább a MU-t és az Arsenalt kellene elkerülni a negyeddöntőben,bár a Liverpoolnak sem örülnék túlzottan.
Alapjáraton is nagyon nehéz lenne ellenük,hát még Messi nélkül az odavágón...

-
- Director del Fútbol
Nem is kérhetnénk jobbat. Kiesett a Milan, reméljük megy utána a Madrid is és az Inter pedig innen már fel nem áll.
Ha a Fenercbache behúzza a Sevillát, akkor ők lesznek az első helyen a kívánságlistámon!
Ha a Fenercbache behúzza a Sevillát, akkor ők lesznek az első helyen a kívánságlistámon!
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát eddig nagyon rosszul alakulnak, igaz a legfontosabb megvan a Barca továbbment, de az arsenal és a manchester is távobb ment sajnos
Továbbra és nézhetjük (már ha lenne tv6) a favágást
Nade segáz Sevillában hosszabbítás van. Gogo Fener

Nade segáz Sevillában hosszabbítás van. Gogo Fener
Csak MU-t elkerüljük...
- BarcandLove
- Barça B
Kiváncsi vagyok kit kapunk?! 

- Dawe
- Jugador d'estrella
Remélem hogy nem az Arsenalt kapjunk:D 

Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
- Kicsi Messi
- Barça B
milán-ARSENÁL 0-2
BARCA FOREVER
- Kicsi Messi
- Barça B
Kiesik a milán ez aztán a király!!!!!!!!!!!!!!

BARCA FOREVER