A realnak meg annyit , hogy ne felejtsék el , hogy ők hogy lettek bajnokok , meg azt ,hogy mink hogy lettünk az előző két évben.Nem mindegy . BARCA .....
Melyikre gondolsz a 30ból? haha...Sose értettem mit vergődik bárki is arra, hogy a csapata mit ért el tavaly, 5 éve, vagy az elmúlt 50 évben! Nem úgy játszák a meccseket, hogy kipakolják a csapatok maguk elé a serlegeket, aztán az nyer, akinek több van. Amikor nyertek, annak akkor kellett örülni, nem most. persze lehet nosztalgiázni, meg minden, csak nem szabad belekeverni a most zajló dolgokba.
Szerinted Robinho mikor lesz aranylabdás? Szerintem soha , erre gondoltam nincs meg benne hozzá valami ami másokban , az igazán nagyokban megvan , talán a vezetői készség meg az önfeláldozás hiányzik belőle.
Egyrészt ki tudja, másrészt meg ez ennyire számít? Csak az a jó játékos, aki kap aranylabdát?? Ott van pl Eto'o...valszeg nem kap aranylabdát, és, rossz játékos? Elcserélnéd az ranylabdás Owenre?

Vagy Pirlo, Drogba, Deco...rengeteg játékos van!
A vezetői készség meg benne van(lásd copa america), csak Madridban vannak páran helyette, akik vezéregyéniségek. Ha meg megnézem újabban hogyan játszanak az aranylabdások a kitüntetéts után, inkább soha ne kapja meg!

Mondjuk én eleven nem tartom olyan sokra az aranylabdát, mert nem csak a játékosokat nézik, hanem azt is, hogy a csapata mit ért el az adott évben.
Robinho - Ő mindig megmarad annak ami , sohasem lesz képes magasbbra emelkedni valami ismeretlen ok miatt.
Egyébként mondjuk október végéig úgy tünt, hogy nem lesz belőle akkora játékos, mintkorábban tünt. De akkor történt vele valami, és onnantól szenzációsan játszik. 14 bajnokin 10 gól, 4 bl meccsen 4 gól...És a gólokon kívül rengeteg gólpassz, szép, élvezetes játék, stb. Ha ezt a játékot hozza évekig, tőlem a legjobb 30ban(vagy mennyi ott a szám) se kell benne lennie az aranylabda szavazáson, hidegen hagy!
Gago - Ha így folytatja, a 2. Ligában találja magát.