2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
rc írta:remélem nagyon fáj neki és nem épül fel vagy 2 hónapigCharlie írta:Gyanús...3-4hétre tippelek!Ha részleges szakadás akkor 10hét,ha szakadt (nem hiszem),akkor félév!Barcaforever írta:Mennyire komoly a sérülése??
C.
red írta:Törölve...
Nem is tudom tényleg hogy egy másik embernek minek kell rosszat kivánni? Enrque igazad van, nagy RESPECT!Maxi írta:Ilyen embereket,úristen!
Remélem beválik a "jóslatod" Enrique(tudom nem szép dolog ilyet kivánni de ez megérdemli)!
nem lehetett szép gyermekkorod.Apád molesztált,és most másokon vezeted le.amugy meg annyit mondok,hogy élvezkedjél csak.mi csak röhögni tudunk rajtad,mert annyira szánalmas vagy,mint a csapatod.Verd ki a bekemes poszteredre és aludjál,mert holnap iskola hülyegyerek.rc írta:remélem nagyon fáj neki és nem épül fel vagy 2 hónapigCharlie írta:Gyanús...3-4hétre tippelek!Ha részleges szakadás akkor 10hét,ha szakadt (nem hiszem),akkor félév!Barcaforever írta:Mennyire komoly a sérülése??
C.
Én meg remélem hogy téged elüt 1 kamion holnap, és örökre tolószékbe kerülsz!rc írta:remélem nagyon fáj neki és nem épül fel vagy 2 hónapigCharlie írta:Gyanús...3-4hétre tippelek!Ha részleges szakadás akkor 10hét,ha szakadt (nem hiszem),akkor félév!Barcaforever írta:Mennyire komoly a sérülése??
C.
remélem nagyon fáj neki és nem épül fel vagy 2 hónapigCharlie írta:Gyanús...3-4hétre tippelek!Ha részleges szakadás akkor 10hét,ha szakadt (nem hiszem),akkor félév!Barcaforever írta:Mennyire komoly a sérülése??
C.
Hár én biztos h nem várnék, bár te tudod...Bodi írta:Eto'o valami nagy dobásra készül ma,ő lesz a meccs embere!
El se tudom képzelni,hogy ő ne lőne gólt!Gólt fog lőni,és nagyon jól fog játszani!!!!!
Hihetetlen,hogy milyen elszántan tud játszani a Madrid ellen!Hmm egyre idegesebb vagyok,pedig még várhatok negyed11-ig...