Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem semmi ilyen kevés gólt kapni! A keretről tudnál képet betenni? Köszigentdelbarca írta:Befejeztem offline karrierem 2. szezonját, melyen sikerült elérnem a kitűzött célt, tehát feljutottam a Francia liga 1. osztályába. Kicsit fölényesebben mint amire számítottam, dehát nemgond.
Az új taktikám 4-4-2. Az első 5 fordulóban 4 vereségem volt azzal a taktikával, amivel az előző szezonban 4. lettem. Kissé idegesítő....barca99 írta:Játszik valaki 4-4-2-be?
Aprieto írta:Jobb egérgombbal húzd az adott játékostól a nyilat oda ahová akarod
Hátvéd posztra...? olvass ebben a topikban, sok hasznosat fogsz találni... nem csak erről
Köszönöm, köszönömkovinho írta: Jobb klikk.![]()
munka ügyi helyzet az hol van vagy mi ?Aprieto írta:Munkaügyi helyzetnél jelentkezhetsz csapatokhoz, de csak olyanhoz amelyiknél a menedzser helyzete bizonytalan.
Ez szerintem nem jó ötlet, mert akkor a még meglévő csapatodnál csípni fogja a szurkolók és vezetőség szemét, hogy más csapatok után érdeklődsz.Perrero írta: elég ha a csapatképernyőn arra böksz h érdekel a munka
ezer bocs Rost helyett Rensinget akartam irni :DXDDDDDDDDkicsics írta:koszi costa!
akinfeev nem nagyon teccik!
neuer a madridban de majd rost-ot meg vizsgalom!
nemet kapus schalkeba vedet meg anno