Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy most nagyon bele fogunk húzni, MU, Arsenal, vagy Inter/'Pool.
Első kettő ellen egyértelműen nem mi lennénk az esélyesek, de a 3. is hihetetlenül necces párharc lenne.
Egyébként mindenképp javulnunk kell ahhoz hogy továbblépjünk, főleg első meccs Messi nélkül....
Első kettő ellen egyértelműen nem mi lennénk az esélyesek, de a 3. is hihetetlenül necces párharc lenne.
Egyébként mindenképp javulnunk kell ahhoz hogy továbblépjünk, főleg első meccs Messi nélkül....
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Forza Inter! Kell a továbbjutás! Ibra gurít kettőt, a többit majd meglássuk'!

-
- Director del Fútbol
Én meg szeretném ha egy angol csapatot kapnánk!!! Na akkor kiderülne mit is ér ez a csapat!!! Ha a BL megnyerésse a cél egyszer úgyis összefutnánk velük és sokkal rosszabb lenne egy elődöntőbe vagy a döntőben egy nagy zakó!!!
-
- Llegenda del Barça
sztem be is fog annyit küldeni.ozsimiki írta:Mindjárt kezdődik a viasaton az Inter-Pool....remélen nem lesz könnyű dolga a Poolnak,és jó meccs lesz...
Mancini helyében az elejétől kockáztatnék mint állat 3/4 támadóval is akár![]()
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mindjárt kezdődik a viasaton az Inter-Pool....remélen nem lesz könnyű dolga a Poolnak,és jó meccs lesz...
Mancini helyében az elejétől kockáztatnék mint állat 3/4 támadóval is akár

Mancini helyében az elejétől kockáztatnék mint állat 3/4 támadóval is akár

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Talán azért, mert nem a Roma volt az esélyes.Most hogy egyértelmű győzelemmel kiütötte a realt persze hogy róla fognak beszélni.koboldmaki írta:hmm érdekes, hirtelen milyen jó lett itt a Roma, mindenki fényezi mekkora csapat mekkora játékosokkal és edzővel, de mielőtt összesorsolták volna a Real-al szó sem volt róla
Persze, egyik sem gyenge, de hát ez a bl ahol nincs gyenge ellenfél...
Lehet hogy nem gyengék, de verhetőek.
Lehet hogy nem gyengék, de verhetőek.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát én az Arsenalt lehet elkerülném.De egyik csapat se valami gyenge.Varga Tamás írta:Azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy a három spanyol csapatból mi maradunk egyedül állva. A Sevilla továbbjutásában szinte biztos voltam, és a Romára se tettem volna fel sok pénzt. Mindkét csapat egy - papíron - nálánál gyengébb csapattal szemben maradt alul. Az andalúzok kiesése számomra teljesen érthetetlen, felfoghatatlan. Az én kívánságlistám:
1. Schalke
2. Fener
3. Arsenal.
És: idegenben való kezdés.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy a három spanyol csapatból mi maradunk egyedül állva. A Sevilla továbbjutásában szinte biztos voltam, és a Romára se tettem volna fel sok pénzt. Mindkét csapat egy - papíron - nálánál gyengébb csapattal szemben maradt alul. Az andalúzok kiesése számomra teljesen érthetetlen, felfoghatatlan. Az én kívánságlistám:
1. Schalke
2. Fener
3. Arsenal.
1. Schalke
2. Fener
3. Arsenal.

- Victor_Valdes
Lehetetlen:Nagy lenne egy Schalke-Fener bl döntő!
Még nagyobb egy Barca-Fener
Amugy lehet hülye vagyok(sőt biztos),de én a Fenertől félnék a legjobban.Csak ne angolt kapjunk!
(Nah ez kicsit ellent mondásos volt.
)

Még nagyobb egy Barca-Fener
Amugy lehet hülye vagyok(sőt biztos),de én a Fenertől félnék a legjobban.Csak ne angolt kapjunk!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Fener es a Schalke tovabbjuttak, remelem a Barca kettojuk kozul kerul ossze valamelyikkel s akkor bizti a tovabbjutas.
Kétségtelen,h papíron ez a két leggyengébb csapat.Én azért egyértelműen a Schalkenak örülnék jobban.ezért jólenne ha a Fenert vagy a Schalkét kapnánk
Sőt...a Fenert elkerülném.Azt hiszem a Sevilla ellen bizonyították,h nem lehet leírni őket.
És hát amit Senzu linkelt az se semmi:
Megnéztem őket és kirázott a hideg.azért a fener szurkolói elég jól küldik:
http://youtube.com/watch?v=gZZoIRRZGDo&feature=related
http://youtube.com/watch?v=LBBPoyXEOhM&feature=related
Vendégként nem szívesen játszanék a Fener stadionjába.
Off:azért a PAOK se gyenge:
http://www.youtube.com/watch?v=4gFlzBYccrw

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Jó lenne ha egy kis szerencse segítene majd most is minket. Messi ugye nemlehet majd ott a 4-közé jutásért a meccsen.. ezért jólenne ha a Fenert vagy a Schalkét kapnánk..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Blaugrana10
- Barça B
Szerintem, nagyon jo hogy a Fener es a Schalke tovabbjuttak, remelem a Barca kettojuk kozul kerul ossze valamelyikkel s akkor bizti a tovabbjutas. A legveszelyesebb ellenfelnek a Manchestert tartom, szerintem ok a legeselyesebbek. Na de a Barca a vilag egyik legjobb csapata, remelem az iden triplazni tud. Forca Blaugrana
- Victor_Valdes
Majdnem minden úgy alakult ahogy gondoltam!
Nem szemre hányásnak:Emlékeztek még arra amikor egy páran mondtuk hogy a Fener fog továbbjutni?
Csak azt sajnálom hogy Manchester is tovább jutott.
Szép volt Róma,Fener!
Nem szemre hányásnak:Emlékeztek még arra amikor egy páran mondtuk hogy a Fener fog továbbjutni?
Csak azt sajnálom hogy Manchester is tovább jutott.
Szép volt Róma,Fener!
A Schalkenak én is örültem, hasonló okokból mint el fuero. És ha a Fenerrel összekerülnének, még a 4be is bejuthatnának 

-
- Entrenador del Barça
Én nagyon örülök a Schalke továbbjutásának. Szeretem a német focit és végre van német a 8 közt.Lionel85 írta:Én a Portót sajnálom, jó keretük van, de nemzetközi szinten valahogy mostanában nem jön össze nekik. Pedig szerintem jobb csapat a Porto, mint a Schalke, de ettől szép a foci, hogy nem mindig a jobbik nyer.
Neuer válogatott kapus lesz, ha így folytatja. Bár ő is lepkézik néha, de iszonyatos nagyokat védett most a Porto ellen. Mondjuk egy német kapusnak kb. 8 évet a padon kell ülnie, hogy első számú kapus legyen a válogatottban.
Forza Lazio!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én a Portót sajnálom, jó keretük van, de nemzetközi szinten valahogy mostanában nem jön össze nekik. Pedig szerintem jobb csapat a Porto, mint a Schalke, de ettől szép a foci, hogy nem mindig a jobbik nyer.

- koboldmaki
- Barça C
annyira nem szegény világ leggazdagabb csapata
najo ez [auto_cenzúra], de muszáj volt

szeretem a Real Madridot, nem szeretem a Barcelonát ennyire egyszerű
JAJ SZEGÉNY MADRID!!!!! KÖSZÖNJÜK RÓMA!!!!
- koboldmaki
- Barça C
LG, azt hiszem teljesen igazad van! Csak nekem már ez sok! Túl sok a hullámvölgy évek óta
A Barcánál meg szinte sosincs azért Rijkaard szépen összerakta 2003 óta a csapatot, 2 bajnoki cím ,2 szuperkupa, meg 1 BL! A Realnál meg az istentudja hány edző az elmúlt években nyert 1 bajnoki címet...na ez a no comment!
(azér cps46 aláírása nagyon laza
)

(azér cps46 aláírása nagyon laza

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én nézem a meccset. Hát elég pörgős kis meccs, jobb a Tottenham egy eladott labdát váltott gólra Fárfán, egykét veszélyes beadása és kontrája volt a PSV-nek is. A hollandok 2 vagy 3 óriási ziccert úsztak meg Gomes és a szerencsének köszönhetően. Remélem nyer a Tottenham, igen sok pénzem bánja ha nem. Eddig minden bejött, még a Fiorentina Everton is ikszre áll arra is tettem. Szal Go Spurskovinho írta:40' Tottenham H. 0 - 1 PSV Eindhoven
Hát innen nagyon necces lesz. Nem értem egyébként miért nem tudják közvetíteni. Azért remélem tudunk valahogy fordítani.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Látod, én ezért nem szeretem annyira a BLt. Csupán a pillanatnyi forma számit. A Roma számára jobb időzités nem is lehetett volna...ők most voltak nagy formában, a RM me hullámvölgyben. Pl. ha ősszel találkozik a két csapat, lehet másként lett volna...koboldmaki írta:hmm érdekes, hirtelen milyen jó lett itt a Roma, mindenki fényezi mekkora csapat mekkora játékosokkal és edzővel, de mielőtt összesorsolták volna a Real-al szó sem volt róla
- koboldmaki
- Barça C
hmm érdekes, hirtelen milyen jó lett itt a Roma, mindenki fényezi mekkora csapat mekkora játékosokkal és edzővel, de mielőtt összesorsolták volna a Real-al szó sem volt róla 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Erre mondják azt, hogy suszter maradjon a kaptafánál, Schuster pedig a Getafánál.Boixos írta:hát nem véletlenül vinné a madrid is, de ez a gyerek tősgyökeres római, ugyanúgy gondolkozik a városáról és a Klubjáról, mint a capitano, úgyhogy magasról sz.arik az ilyen jellegű megkeresésekre. ugyanebbe a kategóriába tartozik még aquilani is.
spalletti pedig egy kumma nagy edző, suszter ezzel szemben egy középszerű valaki, aki abból él(t), amit capello felépített a tavalyi szezonban madridban. és ezt akkor is tartom, ha esetleg a mostani alázás ellenére ők lennének a végén a bajnokok.