Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szia..én szivesen játszanék ..csak még nem játszottam sose online-on ha elmagyaráznád akkor szivesen játszanék ..Oleguer írta:Akkor privátban ird le az msn címed. meg te is VVFelveszlek és ott megbeszéljük mit - hogy.
Én is nagy FM-es vagyok, csak nem tudom milyen az online felület...Ha valaki mesélne egy pár mondatban hogy működik, miben más mint a sima Football Manager azt megköszönném. Iszonyatosan régóta játszom, de még nem próbáltam online.Victor_Valdes írta:Írj msn-en és szinte bármikor.Oleguer írta:Van valaki akinek lenne kedve játszani online? Ha igen jelentkezzen bátran.Már többeknek bevált innen is
Akkor privátban ird le az msn címed. meg te is VVEde72 írta:Hali!Oleguer írta:Van valaki akinek lenne kedve játszani online? Ha igen jelentkezzen bátran.Már többeknek bevált innen is
Nekem volna kedvem, és eténként általában rá is szoktam érni...
Írj msn-en és szinte bármikor.Oleguer írta:Van valaki akinek lenne kedve játszani online? Ha igen jelentkezzen bátran.Már többeknek bevált innen is
Hali!Oleguer írta:Van valaki akinek lenne kedve játszani online? Ha igen jelentkezzen bátran.Már többeknek bevált innen is
barca99 írta:Player adatlapján játékos ráhatás. Ott legalul vannak a kapcsolódó személyek, ott hiválaszthatod.
Egyébként nekem vhogy sose jön be, mindig jön az üzenet, hogy nem sokat tanult az ifi...
köszönöm, köszönöm!Costa írta: Rámész a játkos adatlapjára ott játkos ráhatás ,ha bele mentél akkor lent lessz egy játkosod neve ott van mellette egy kis nyíl arra rákatt ..és kiad olyan játékosokat amelyek hasonló poszton játszanak ..kiválasztassz eggyet és felette vannak ilyenek pl..Hasznára válhatna ha ennek a játékosnak a képességeit..stb..röviden ennyi remélem érhető volt![]()
Rámész a játkos adatlapjára ott játkos ráhatás ,ha bele mentél akkor lent lessz egy játkosod neve ott van mellette egy kis nyíl arra rákatt ..és kiad olyan játékosokat amelyek hasonló poszton játszanak ..kiválasztassz eggyet és felette vannak ilyenek pl..Hasznára válhatna ha ennek a játékosnak a képességeit..stb..röviden ennyi remélem érhető voltdepth írta:Hogy tudok egy tapasztalt játékossal taníttatni egy fiatal tehetséget? Mert tanácsolják, tanácsolják, de sehol sem találom.
yaaa nekem mindig összevesznek meg, h egészen más stílusú a 2 játékos..barca99 írta:Player adatlapján játékos ráhatás. Ott legalul vannak a kapcsolódó személyek, ott hiválaszthatod.
Egyébként nekem vhogy sose jön be, mindig jön az üzenet, hogy nem sokat tanult az ifi...