Nah akkor:
BL:
Barcelona-Schalke---Ha nem megyünk tovább Frank is meg mindenki elmehet a búsba..de szerintem sima lesz
Roma-Man.Utd--- Papírforma a Man.Utd. mellett szól, de szerintem ez lehet az a párharc ahol borulhat a papírforma...Ha az angolok mennek tovább akkor az elődöntőben adott a feladat: most be lehet bizonyítani hogy van tartásunk, és hogy igenis képesek vagyunk legyőzni egy nagycsapatot is.
Liverpool-Arsenal---Szerintem Liverpool továbbmegy. Bajnokságban az Arsenal szerintem nyerne, de a Liverpool tipikus kupacsapat, a nagyobb rutinjukkal behúzzák szerintem.
Chelsea-Fener---szerintem sajnos elég egyértelmű, hogy továbbmegy a Chelsea- viszont az elődöntőben ha a Liverpoolt kapják akkor harmadjára se fognak túljutni az elődöntőn a 'Poollal szemben.
UEFA:
Bayern-Getafe---remélem kiesnek a németek, úgy vagyok vele hogy nyerje bárki az kuőát csak ne a Bayern!!! Getafeban benne van a meglepetés, de a papírforma a bajorok mellett szól.
Leverkusen-Zenit---szerintem abszolút kétesélyes, bármelyik továbbjuthat. Én a németeknek szurkolok.
Sporting-Rangers---Hát amit a skótok mutattak a Werder elleni visszavágón, az maga volt a futball szégyene! Nagyon nem volt szimpatikus ahogy hozzáálltak a meccshez, nagyon ellenszenvesek lettek számomra. Remélem a portugálok továbbmennek, és talán papíron valamivel esélyesebbek is.
PSV-Fiorentina---Az UEFA-ban ők a 2 kedvenc csapatom, sajnálom hogy összekerültek. Dzsudzsák miatt a PSV-nek szurkolok, de hasonlóan nagy meccset várok mint a PSV-Tottenham volt. Bármelyik továbbjuthat a kettő közül.
Nah "röviden" ennyi a véleményem!