LG írta:Háát én nemtom...mert mikor beszélgetek más csapatok drukkereivel...szerintuk Valdés a Barcelona leggyengépp pontja. Ezen is el kéne gondolkodni...Néha nagyon jol véd...de néha meg a falra mászok tole amiket bekap...Bár Rustu is elég gyakran potyázik.
Ne értsen senki félre Valdés nagyon jo kapus...de azért nem kéne azt mondani h a világ legjobb kapusa(aszem Laporta mondta). S szerintem Casillas jobb.
LG - megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy miről beszélsz itt?!... Azzal még csak-csak egyet kell értsek, hogy Casillas egyenlőre !MÉG! jobb kapus, mint Victor, ezt el kell ismernem, és még azt sem mondanám, hogy Victor a világ legjobb kapusa, max csak azok közé sorolható (mondjuk benne van a 10 legjobban, az tutti)!!!! DE!!!!!!!!!
De hogy ő lenne a Barca leggyengébb pontja, és hogy nagy potyákat szedne be?!... ezt nem értem!
Folyamatosan rettentő jókat véd, bravúrt-bravúrra halmaz, és kiváló, kiegyensúlyozott a teljesítménye!!!
Rettentő jó kapus, és szinte szemmel látható változáson megy keresztül hétről-hétre a szemünk láttára a spanyol bajnokságban, egyre csak jobb és jobb lesz!!!
Már csak hónapok, talán 1-2 év kérdése és övé lesz a spanyol válogatott 1-es meze!!!!