Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.03.20. 23:10:48

ezt melyik idióta akarja nekünk beadni?(nem a Barcadrukkerekre gondoltam hanem a sajtóiratra)
FC Barcelona!
ABIDAL!
barcakiraly
Jugador d'estrella

2008.03.20. 23:09:39

painttel te sem tudsz jobbat :D
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.20. 23:07:27

Drigo írta:

Kép
.

ez az a kép ami abszolút hiteltelen. nincs olyan amber aki ijen göcsörtöse,hullámzóan írna télleg kamu az egész:D
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.20. 22:55:10

Senor Laporta!
Egyetlen kérdésem lenne Önhöz.
Mit vétettünk mi Barca-szurkolók Ön ellen, hogy kötelességünk elviselni még mindig Frankie-t a Barcelona kispadján? Mi a bűnünk, hogy a hervadt tulipánt kell néznünk hétről-hétre?
Várom, megtisztelő válaszát, egy aggódó Barca-drukker a messzi távolból.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.03.20. 22:36:05

Csak tudnám, mi a [auto_cenzúra] vigyorogtál a lefújásnál, te vigyorgó bohóc... Tedd a dolgod, és rúgd ki azt a dilettáns barmot!!!!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.02. 01:15:13

Bontakozik a bundabotrány Spanyolországban is

Az F.C.Barcelona az elsőszámú gyanusított

Joan Laporta a Z.F.C.Barcelona elnőke feljelentést tett a szervnél, miután az általa lefizetett spóri nem volt hajlando elcsalni a ZAtletéci Madrid elleni városi rangadót.
-Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az a tőkfej hogyan hagyhatta nyerni a Strandlabdások gárdáját, felhábórító, ezekután az a minimum, hogy kártérítést követelek.

A Zitt az ész hovámész elnökúr csupán arról feletkezet meg hógy ez büncselekménynek számít, és akár ki is zárhatják klubját az olasz élvonalbol.

Szerkesztöségűnk birtokába jutott az a papírdarab, amit Lapocka elnö kúr nagy siettségében a vip páholyban felejtett és egy éppen arra császkáló jóindulatú Real Madrid szurkoló felvette és beküldte csak nekünk4 Ezen jól látszik, hogy Jonás mennyit szánt arra, hogy csapat végül révbe érjen a bajnokságban, illetve a Királynő kupában is.

Kép

González Vázkell játékvezetőnek közel 900ezer ojrót ajánlott fel, amennyiben csapata legyőzi a Zaragózai bohócokat, ez meg is történt, így valószínűleg a játékvezetőnek már nincsenek annyegi gongyai.

Elnökúr nyilván ugygondolta, hogy ez túl sok, így a Valencia elleni kupa nyolcaddöntőre már minössze alig több, mint 10ezer eurót ajánlott fel, ez meg is látszott az eredményen, ugyanis a Bárka hazai pályán csupán 1-1re volt képes az ellennel szemben, igaz a játékvezető még így is mindent megtett a döntetlenért, valahol e körül az ár körül mozoghat tehát egy döntetlen ára a skór bajnokságban.

De Laport nem kockáztatott emelt a téten, hiszen csapata most idegenben lépett pályára, és hazai pályán kapott ki a legősibb riválisától. Ezekután kel ki magából Joan Laptora, aki végül így fejezte be sajtó téjékoztatóját:
-Egyszerűen felháborító, ami ma történt

Szerkesztőségünk mindenesetre továbbra is figyelemmel kíséri a bundabotrány részleteit és naprakész, hiteles információkkal várjuk olvasóinkat.

forrás: www.kamuhirek.hu

Ez aztán nem semmi, remélem ezekután mi kapjuk a 3 pontot elvégre elég sokat invesztál bele Laporta, nehogymár káérbavesszen az a pénz.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.13. 23:03:13

gekkodan írta:Laporta mérlegen:...
Értem én, hogy ezekben az időkben feszült mindenki, de azért néha sokan túloznak.

A 2 év töketlenkedés eleve másfél. Viszont az én értelmezésben ez úgy jön le, hogy akkor lenne a tökéletes elnök, ha a 2005-2006-os évad után egyből elzavarta volna az edzőt. Vagy vételi hibák léptek fel nálam? :-k Tehát BL-arany, címet védünk a bajnokságban, viszont el kellett volna zavarni.

A tavalyi évben már látszott, hogy Rijkaard nem képes megoldani minden problémát. De kérem... holtversenyben lettünk másodikok, messze mi lőttük a legtöbb gólt, úgy hogy, két jelentős emberünk hosszú hónapokra esett ki. Eto'o 20 gólja hogy a fenébe ne hiányozna? A sok sikeres év után becsúszott egy ilyen, és egyből ki kellett volna tenni? Kétlem. Viszont a tavalyi évnek tanuló évnek kellett volna lennie, és ténylegesen tanulni belőle. Persze senki nem gondolta, hogy az amúgy egyáltalán nem sérülékeny Eto'o ismét kiesik a sorból. De már illett volna helyén kezelni a problémát. Fél év alatt bebizonyosodott, hogy a fenálló problémákkal nem tud mit kezdeni. Ha most nyáron sem váltuk edzőt, akkor tényleg elő lehet venni Laportát. Addig viszont nem látom értelmét (az év közbeni edzőcsere ötletét hanyagoljuk, nem tudhatjuk, ki vállalata volna be év közben).

Igazolásai: van Bommellel semmi gond nem volt, nem volt akkora ász, mint Hollandiában, de nem teljesített rosszul, pénzt is kerestünk rajta. Thuram eleve kieg. embernek jött - pechünkre az előző években kva nagyot játszó Rafa is leengedett, így kezdő lett. Egyáltalán hogyan lehet akkor padra igazolni? Mindenképpen világklasszis kell? Szerényebb képességű játékos egyenlő a pocsék igazolással, hisz hiába nem kezdőként számítnaka rá, néhány hiba után egyből rákérül a bélyeg. Ezquerro is jó gyerek, de előtte egy csúcsformában lévő Ronaldinho volt. Fél évente kap 3 percet, jó hogy kimegy a formából.
És Henry sem rossz igazolás - csak rosszul van használva. Bent a darálóban kell harcolnia, ahelyett, hogy sokkal mélyebbről kapná az indításokat, és kiugrana, majd kapura törne.

Konklúzió: egyenlőre felesleges Laportát bsztatni, ő mindig a legjobbat akarta. Utólag könnyű okosnak lenni. Majd év végén kiderül, hogy tényleg annyira ragaszkodik-e Rijkaardhoz, mint azt itt sokan lefestik.
Blest
Jugador d'estrella

2008.02.13. 22:48:53

bence93kis írta:Azé vegyétek má észre magatokat
"azé már te vegyed magadat észre"
Már megbocsáss, de hangnem stb. Amit Ronaldinhoról írnak teljesen egyértelmű, túlpénzelt agyáb_a_szállt (cenzúrázd ki még.) sztár lett..NEM a múltban élünk, múltból NEM lehet megélni, sajnos.. R10 meg még ki fog virágozni ha keményen dolgozik de NEM ITT... . Ez csak az én véleményem, de sokan ígyvannak vele.
Eladni: Deco (Juve akarja), Xavi, Puyol (Spurs akarja), Oleguer, Thuram (ő visszavonul)
Cserék: Silvinho, Zambrotta, Gudjonhsen, Iniesta, Pinto, Bojan, Dos Santos, Edmilson Venni még cserét: Poulsen (Sevilla), James Milner (Newcastle), Patrik (Sao Paulo nagyon fiatal sztem nagy tehecség)
Azt úgytudom nem így írják.. :roll:
Amiket írtál igazolás, eladásra NO COMMENT

Szerk.: most nézem h sikerült ismét a megfelelő topicban megvitatni.. , esetleges választ pü.-ben vagy az odaillő topicban. köszi!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.13. 22:33:26

bence93kis írta: Eladni: Deco (Juve akarja), Xavi, Puyol (Spurs akarja), Oleguer, Thuram (ő visszavonul)
Cserék: Silvinho, Zambrotta, Gudjonhsen, Iniesta, Pinto, Bojan, Dos Santos, Edmilson Venni még cserét: Poulsen (Sevilla), James Milner (Newcastle), Patrik (Sao Paulo nagyon fiatal sztem nagy tehecség)
Hát ez :arrow: :lol:
Xavit és Puyolt eladni, miközben Milkát és Guddit megtartanád?! :x
Meg azok a nevek utána... ](*,)
(amúgy meg ne írd be több helyre ugyanazt)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.13. 22:30:30

gekkodan írta: 2010-ben úgyis megy, mert nem választhatják meg többet. Nézd. nem küldöm én sehova, de az elmúlt 2 évben több volt a töketlenkedése mint kellett volna ez nem vitatható. Ezért mondom, hogy ha nem lépi meg amit meg kell, akkor lejárt az ideje. Korrigálok, ha így megfelel:) Ne vesszünk össze szerintem:)
Nem akarok én balhézni, csak a fogalmazásodból arra lehetett következtetni, hogy nem akarod, hogy kitöltse a mandátumát. De végülis mind1.
bence93kis
Barça B

2008.02.13. 22:28:52

Azé vegyétek má észre magatokat hogy itt hogy beszéltek R10-ről aki a szarbol hozta BL gyözelemre a barcát..... csak egy uj edddző kéne aki kordába tartja és nem csak öt hanem az egész csapatot..
a gondok a középájkán vanak a labdaszerzök hiánya sztem ez lenne az ideális felálllás: (persze R10 jo formávan értve)

--------------------------------------Victor Valdés

----------------------------Ezeqiel Garay-------Gabi Milito
------------Daniel Alvés-------------------------------------Eric Abidal

-----------------------Michael Essien--------------Yaya Touré

--------------------------------------------Ronaldinho

-----------------Lionel Messi----------------------------Thierry Henry

---------------------------------------Samuel Eto'o
José Murinho

Eladni: Deco (Juve akarja), Xavi, Puyol (Spurs akarja), Oleguer, Thuram (ő visszavonul)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.13. 21:56:24

grecki írta:
gekkodan írta:Az ő ideje ugyanúgy lejárt itt, mint a haverjának Rijkaardnak és a babájának R10-nek. Csoportban lehet távozni.
Hát, ebben azért vastagon az van benne az én olvasatomban, hogy mehet Isten hírével.
2010-ben úgyis megy, mert nem választhatják meg többet. Nézd. nem küldöm én sehova, de az elmúlt 2 évben több volt a töketlenkedése mint kellett volna ez nem vitatható. Ezért mondom, hogy ha nem lépi meg amit meg kell, akkor lejárt az ideje. Korrigálok, ha így megfelel:) Ne vesszünk össze szerintem:)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 21:54:53

Laporta csak jót tett a csapattal, semmi nem az ő hibája pláne nem az átigaozlások!!! ja és ha politikus akar lennii!!akkor legyen!!ásmivan akkor?? BErlussoni vagy ki ő is az !!nem??
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.13. 21:53:35

gekkodan írta:Az ő ideje ugyanúgy lejárt itt, mint a haverjának Rijkaardnak és a babájának R10-nek. Csoportban lehet távozni.
Hát, ebben azért vastagon az van benne az én olvasatomban, hogy mehet Isten hírével.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.13. 21:49:58

grecki írta:Azért az gáz, hogy háromszor annyi negatívumot írtál (terjedelemben), mint pozitívumot.

Nekem azóta sántít valami Laportaval kapcsolatban, amióta Farkas Norbi benyögte, hogy politikai pályára készül...

Szóval nem tudom, vmi nem százas, de az abszurdum, hogy egyesek Laportát is elzavarnák a csába...
Nem ezt írtam gondolom ha elolvasod még 1x, akkor látni is fogod:) Azt írtam, hogy sokat tesz és tett a klubbért és, hogy úgy távozhat 2010-ben, hogy két sikeres korszakot tud maga mögött, de ehhez meg kell lépnie pár kényelmetlen lépést is a nyáron. Nem zavarom én sehova. De jó az, ha 8 évente maximum váltás van egy klub élén.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.13. 21:43:34

Azért az gáz, hogy háromszor annyi negatívumot írtál (terjedelemben), mint pozitívumot.

Nekem azóta sántít valami Laportaval kapcsolatban, amióta Farkas Norbi benyögte, hogy politikai pályára készül...

Szóval nem tudom, vmi nem százas, de az abszurdum, hogy egyesek Laportát is elzavarnák a csába...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.13. 21:07:56

Laporta mérlegen:

Sikerek:

Cruyff óta a Barca legszebb korszaka. Ronaldinho megvétele->varázslatok és stílus. Ten Cate-Rijkaard páros. 2 bajnoki cím és BL az idejében, egyéb kupák. A csapatot rendberakta anyagilag, jó marketing, emelkedő bevételek, csökkenő adósságok, új stadion, több szurkoló, nagyobb ismertség.

Hátrányok és HIBÁK:

Töketlenkedés Rossellel és társaival, akik azért nem [auto_cenzúra] gurítanak napjaink labdarúgásában.
Pocsék igazolások: Santi Ezquerro, Mark Van Bommel, kiöregedő Thuram, csak néha villogó Gudjohnsen, Maxi Lopez...
Ennél nagyobb baj: 2 éve töketlenkedés, Ronaldinhoval kapcsolatban úgy lép fel mint egy erőtlen, mindent megbocsátó vak nagypapa.
Rijkaardot már rég ki kellett volna rúgni, ha meg nem ezen múlt, akkor egy ilyen szánalmas Neeskenst nem kellett volna idehozni.
Amikor a csapat motivációja rohamosan csökkent, akkor nem ilyen szánalmas szabályrendszerrel kellett volna előjönni, ami egy német másodosztályú csapatnál is magától értendődő, nemhogy a világ legnagyobb kulbjainak egyikénél.

Konklúzió:

Hihetetlen sokat tett és tesz a klubbért. De örülök, hogy az a szabály, mint az USA-elnök kapcsán-> 2x4 év a maximum elnöki időtartam. Nincs több újrázás. Az ő ideje ugyanúgy lejárt itt, mint a haverjának Rijkaardnak és a babájának R10-nek. Csoportban lehet távozni. Laporta 2010-ben búcsúzhat úgy, hogy 2 nagy ciklus fűződik a nevéhez. Ehhez azonban nyáron meg kell lépnie Rijkaard, R10, Deco elküldését és a játékoskeret átalakítását. Különben ugyanakkora homályba merül mint haverja nyáron: Frank Rijkaard.[/list]
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.13. 19:37:02

Laportát nem kell szidni! Nagyon rossz döntéseket nem hozott, az igazolás politikája szerintem nagyon is jó, kivétel Henry, akit a szive miatt vett meg. Nagyon megfontolt, és ez is fontos! Soha nem igérget fűt fát, mindent akkor mond el, ha ott az ideje! Hibái neki is vannak, mint mindenkinek, de arról nehogy már ő tegyen, hogy egyes játékosok tojnak bele az egészbe (Deco...), és hogy Rijkaardék nem tudnak taktikát kialakítani! Mondhatjátok azt, hogy tehet róla, mert már elküldhette volna, és részben igaz is, de azért mégiscsak egy sikeredző volt, tavaly hullámvölgybe került vele a csapat, de adott még egy esélyt, amit Rijkaard nem használt ki, de évközben feleslegesnek látta a cserét, mert komoly edzőt ugyse talált volna évközben, Guardiola jött volna fel év végéig, aki azért sokat nem tett volna! Sztem...Lehet nem igy van, de én igy gondolom!
Plusz halkan jegyzem meg, én már lemondtam volna magamtól Frenky helyében...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.13. 19:28:00

Gomezinho írta:LAPORTA egy isten!!és minden máscsapat összetenné a kétkezét hogy iylen elnökük legyen!!Fiatal ambiciózus!!!ja és a lényeg a SZ:R-ból csinált várat!!! :wink: ÉS még fogis remélem és tudom hogy sikerülni fog neki és higygétek el ő már rég eldöntötte hogy Rijkaard nak mennie kell!!de nincs itt a bejelntés ideje még!!majd Májusban robban a bomba az EB-előtt
Azért ha Ronaldinho akkor tavasszal nem kezd el varásolni, hanem akkor is ugy [auto_cenzúra] volna bele mindenbe, mint most, megnézném mekkora isten lenne Laporta.
Amugy az utobbi időben többségbe vannak a rossz döntései.
Ha csak az be nem vállt igazolásokat nézzük: Maxi ,Van Bommel, Ezquerro, Zambrotta, Guddy, Thuram.
Az eladott játékosainkért nevetséges pénzeket kaptunk, ha már kaptunk érte. Az Espanollal elrontotta a jo viszony
Az idei igazolásokrol még nem mondanék véleményt, majd kb. 1 év mulva ilyenkor.
Ja meg-amire én legjobban beböccentem-h kibaxta Rosseléket.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.13. 19:20:23

Hiába várjátok, hogy kirugják Franket a nyár előtt, ez csomószor le lett nyilatkozva. Reménykedjünk a jobb jövőben,ennyi maradt.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 18:57:01

Rivaldo11 írta:Meglátjuk mekkorára zsugorodik össze ez a nagy bizalom, ha a Sevilla, At.Madrid, Zaragoza hármas ellen szerzünk 4 pontot, a madrid meg behúz közben kilencet.
Hát ha akkor se fogy el a bizalom Rijkaard iránt akkor én lehuzom a rolót és felse huzom addig mig nem hallom hogy Rijkaardot nem takaritják el.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 18:49:44

LAPORTA egy isten!!és minden máscsapat összetenné a kétkezét hogy iylen elnökük legyen!!Fiatal ambiciózus!!!ja és a lényeg a SZ:R-ból csinált várat!!! :wink: ÉS még fogis remélem és tudom hogy sikerülni fog neki és higygétek el ő már rég eldöntötte hogy Rijkaard nak mennie kell!!de nincs itt a bejelntés ideje még!!majd Májusban robban a bomba az EB-előtt
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.07. 11:42:02

Sztem ez az ember meghülyült!!! Jövőre se nyerünk semmit, mert Rejkárd maradni fog! :evil:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.07. 11:13:58

Meglátjuk mekkorára zsugorodik össze ez a nagy bizalom, ha a Sevilla, At.Madrid, Zaragoza hármas ellen szerzünk 4 pontot, a madrid meg behúz közben kilencet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.07. 11:05:21

Egy főnök sosem lekötelezettje a beosztottnak, még ha igen, akkor sem! :D
Én személy szerint nagyon sajnálnám, ha Laporta elmenne, mert számos más területen viszont (sőt, minden más területen) igaza van és jól csinálja, amit csinál!
Azért mondja ezt, mert ezt kell mondania, senki nem kényszeríti erre, egyszerűen lélektanilag ezt kell mondania! Amikor fölcsillan a remény, h befogjuk a Madridot (mert nyilván fölcsillant matematikailag, most a valóságalapot hagyjuk), akkor azt kell nyilatkoznia, h teljes a bizalom mindenki felé!
És ami a legfontosabb: EZ AZ EGÉSZ EGY ÜZLET! Nem mondhatja azt sem, h Ronnie-t el fogják adni, mert üzleti szempontból nem engedheti meg magának, h ezt mondja! A pénz beszél, a többi senkit nem érdekel!
Lezárt