Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Értem én, hogy ezekben az időkben feszült mindenki, de azért néha sokan túloznak.gekkodan írta:Laporta mérlegen:...
"azé már te vegyed magadat észre"bence93kis írta:Azé vegyétek má észre magatokat
Azt úgytudom nem így írják..Eladni: Deco (Juve akarja), Xavi, Puyol (Spurs akarja), Oleguer, Thuram (ő visszavonul)
Cserék: Silvinho, Zambrotta, Gudjonhsen, Iniesta, Pinto, Bojan, Dos Santos, Edmilson Venni még cserét: Poulsen (Sevilla), James Milner (Newcastle), Patrik (Sao Paulo nagyon fiatal sztem nagy tehecség)
Hát ezbence93kis írta: Eladni: Deco (Juve akarja), Xavi, Puyol (Spurs akarja), Oleguer, Thuram (ő visszavonul)
Cserék: Silvinho, Zambrotta, Gudjonhsen, Iniesta, Pinto, Bojan, Dos Santos, Edmilson Venni még cserét: Poulsen (Sevilla), James Milner (Newcastle), Patrik (Sao Paulo nagyon fiatal sztem nagy tehecség)
Nem akarok én balhézni, csak a fogalmazásodból arra lehetett következtetni, hogy nem akarod, hogy kitöltse a mandátumát. De végülis mind1.gekkodan írta: 2010-ben úgyis megy, mert nem választhatják meg többet. Nézd. nem küldöm én sehova, de az elmúlt 2 évben több volt a töketlenkedése mint kellett volna ez nem vitatható. Ezért mondom, hogy ha nem lépi meg amit meg kell, akkor lejárt az ideje. Korrigálok, ha így megfelel:) Ne vesszünk össze szerintem:)
2010-ben úgyis megy, mert nem választhatják meg többet. Nézd. nem küldöm én sehova, de az elmúlt 2 évben több volt a töketlenkedése mint kellett volna ez nem vitatható. Ezért mondom, hogy ha nem lépi meg amit meg kell, akkor lejárt az ideje. Korrigálok, ha így megfelel:) Ne vesszünk össze szerintem:)grecki írta:Hát, ebben azért vastagon az van benne az én olvasatomban, hogy mehet Isten hírével.gekkodan írta:Az ő ideje ugyanúgy lejárt itt, mint a haverjának Rijkaardnak és a babájának R10-nek. Csoportban lehet távozni.
Hát, ebben azért vastagon az van benne az én olvasatomban, hogy mehet Isten hírével.gekkodan írta:Az ő ideje ugyanúgy lejárt itt, mint a haverjának Rijkaardnak és a babájának R10-nek. Csoportban lehet távozni.
Nem ezt írtam gondolom ha elolvasod még 1x, akkor látni is fogod:) Azt írtam, hogy sokat tesz és tett a klubbért és, hogy úgy távozhat 2010-ben, hogy két sikeres korszakot tud maga mögött, de ehhez meg kell lépnie pár kényelmetlen lépést is a nyáron. Nem zavarom én sehova. De jó az, ha 8 évente maximum váltás van egy klub élén.grecki írta:Azért az gáz, hogy háromszor annyi negatívumot írtál (terjedelemben), mint pozitívumot.
Nekem azóta sántít valami Laportaval kapcsolatban, amióta Farkas Norbi benyögte, hogy politikai pályára készül...
Szóval nem tudom, vmi nem százas, de az abszurdum, hogy egyesek Laportát is elzavarnák a csába...
Azért ha Ronaldinho akkor tavasszal nem kezd el varásolni, hanem akkor is ugy [auto_cenzúra] volna bele mindenbe, mint most, megnézném mekkora isten lenne Laporta.Gomezinho írta:LAPORTA egy isten!!és minden máscsapat összetenné a kétkezét hogy iylen elnökük legyen!!Fiatal ambiciózus!!!ja és a lényeg a SZ:R-ból csinált várat!!! ÉS még fogis remélem és tudom hogy sikerülni fog neki és higygétek el ő már rég eldöntötte hogy Rijkaard nak mennie kell!!de nincs itt a bejelntés ideje még!!majd Májusban robban a bomba az EB-előtt
Hát ha akkor se fogy el a bizalom Rijkaard iránt akkor én lehuzom a rolót és felse huzom addig mig nem hallom hogy Rijkaardot nem takaritják el.Rivaldo11 írta:Meglátjuk mekkorára zsugorodik össze ez a nagy bizalom, ha a Sevilla, At.Madrid, Zaragoza hármas ellen szerzünk 4 pontot, a madrid meg behúz közben kilencet.