Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetséges. Viszont a végén amikor Henryt elborították és felpattant, az nagyon nagy játékvezetői hiba volt. Azzal 100% hogy 3-3...de mind1, ezen már nem lehet változtatniSzuszimester írta:Sziasztok!
Egyetértek, tényleg edzői hiba volt. Ám talán egy kis optimizmusra adhat okot, hogy tegnap az utolsó negyed órára Frankie VÉLETLENÜL rátalált egy nyerő támadó hármasra. Ugyanis amikor Bojant bevitte középre Eto'o és Henry mögé, akkor kezdett el működni a támadósor, és nem is akárhogyan!
Ha van egy kis esze, így fog felállni a Barca kezdő támadósor.
Tényleg az a baj viszont, hogy szerintem ez véletlen volt. Sajna Franknek még volna mit tanulnia az edzősködésből.
Természetesb edő hiba.Írni akartam, a Henry témát, egyszerűen érthetetlen, h a hétvége után miért a padra kellett rakni.Tomsa írta:Egyértelműen edzőhiba volt a tegnapi meccs szerintem. Henry-t kispadon kezdetni? Elképzelhetetlen... A másik dolog pedig az, hogy ha R10 nem sérült és büntiből nem játszatja, akkor azzal megint csak azt érjük el, hogy el szeretne távozni a csapatból. Kezd olyan érzésem lenni, hogy Rijkaard az idény végéig szét fogja barmolni a csapatot.
Eddig nem hülyeség.....torrentkiller írta:Lehet hogy hülyeség, de szeritem az a gond, hogy mikor idejött Milito és Abidal még mind2ő motívált volt, és bizonyítani akart.senzu írta:Rijkaard mit csinált az év első felében pazarul működő védelemmel? Érti ezt valaki?
Lehet hogy hülyeség, de szeritem az a gond, hogy mikor idejött Milito és Abidal még mind2ő motívált volt, és bizonyítani akart. De mivel nem kellett harcolniuk a kezdőbe való kerülésért, egyre jobban kiengednek. És sajnos nincs aki motíválja őket.senzu írta:Rijkaard mit csinált az év első felében pazarul működő védelemmel? Érti ezt valaki?
A nyilatkozatai alapján Laporta kivánccsi....de remélem nem....Boixos írta: Ennyi volt, érdemes lenne lapozni! Senki sem kíváncsi a barcelona középcsapattá degradálására.
El.aszta.senzu írta:Rijkaard mit csinált az év első felében pazarul működő védelemmel? Érti ezt valaki?