Victor Valdés
Az utóbbi időben Reina, Cech, és Casillas is hibázott. Csak nem emberből vannak ők is?
Elismerem, Valdes az utóbbi időben mentálisan nincs rendben, de nem csak ő tud hibázni... Még a sokak álltal jóval jobbnak tartott sztárkapusoknak is becsúszik egy-egy hiba...
Elismerem, Valdes az utóbbi időben mentálisan nincs rendben, de nem csak ő tud hibázni... Még a sokak álltal jóval jobbnak tartott sztárkapusoknak is becsúszik egy-egy hiba...
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Most már engem is kezd idegesíteni a játéka. Kidobásoknál/kigurírásoknál sokszor elkapkodja, ma is 2-szer labdaeladás lett belőle, a egyikből jött is a kamu 11-es.
Büntetőnkél is változtathatna vmit, mert még én is látom, hogy mindig balra megy el, még az elrúgás előtt, így az ellenfelek sem nehéz kitalálni.
Büntetőnkél is változtathatna vmit, mert még én is látom, hogy mindig balra megy el, még az elrúgás előtt, így az ellenfelek sem nehéz kitalálni.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért, hogy VV egy picit pihenjen. Nem is fizikálisan, hanem mentálisan, lelkileg. Azért a 4 meccsen benyelt 12 gól nem hiszem, hogy jót tett a lelkivilágának.Atesz írta:Fernando írta:Valdés teljesítményétől függetlenül kipróbálnám Pinto-t a kapuban
Minek?
Pinto pedig jó kapus, megérdemelne némi esélyt, és pár meccset. Egyetértek Fernando felvetésével.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Valdés teljesítményétől függetlenül kipróbálnám Pinto-t a kapuban 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Blaugrana10
- Barça B
Valdes igenis klassz kapus, tudom hogy vannak hibai; de melyik kapusnak nincsenek? Amugy sokat koszonhetunk neki, hiszen voltak rengeteg olyan merkozesek, ahol megmutatta igazi enjet. Valdes the Best

- Messi-#19
- Capitá del Barça
mér meik kapus nem akrja kifogni?? az a dolgasagi22 írta:Mert nem is szokottLionel85 írta:például Buffont nem sokat látom őrültködni.nincs oka arra h a védelemmel orditozzon mert nem hibáznak, az ő őrültsége abban merül ki h még a lehtelent is kiakarja fogni

Més que un club
Mert nem is szokottLionel85 írta:például Buffont nem sokat látom őrültködni.

Katalónia egy ország, amelynek az FC Barcelona a hadserege!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha Higuítából indulunk ki, akkor teljesen így van. De annak szerintem normálisak is, például Buffont nem sokat látom őrültködni. Igaz Juve-meccset se nagyon szoktam nézni. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor azért vagyok én ilyen hüle.(Szeretek csak nem tudok védeniVarga Tamás írta:Egy valamit jegyezzetek meg: a jó kapus nem teljesen 'normális'.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egy valamit jegyezzetek meg: a jó kapus nem teljesen 'normális'. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Messi-#19 írta:az én álláspontom nem változik bármit mondtok, de azért bírom Valdes-t meccseken is ahogy ordít a védelemmel.. mint egy elmebeteg
Hát, hogy is ne ordibálna ha a védelem óriási hibákat követ el, és utána neki kell menteni a menthetetlent? Amugy aki el akarja adni az gondolkodjon már egy kicsit! Ha nem lenne még a dobogós helyért küzdenénk.....
Jah az a neve....Gomezinho írta:Van egy olasz kapus ... asszem buffonnak hivják![]()
Most hosszabbított a Juvéval, és ő is bakizik, mint mindenki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.03.22. 11:21:17-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Barça B
Szerintem nem tehetett a gólokról , sajnos a védelmünk hetek óta betlizik .
sinyavr6
Eggyik gólról sem tehet, az első gól az védhettlen volt, sztem ezt senki sem vitatja, a másodiknál a védelem hibázott egy óriásit amikor ürsen hagyták a támadót, helyezett, erős lővés a láb mellé nem érhet oda, a harmadik gól megint a védelem hibájából született, habár védhetette volna de csak óriási barvúrral, nem lehet hibáztatni. Nem rajta múlt, h kiestünk a kupából.
Katalónia egy ország, amelynek az FC Barcelona a hadserege!
-
- Llegenda del Barça
Csak amikor szinte szembe van vele a csatár, akkor nem igazán van rövid meg hosszú. Van egy 7 méteres kapu, ha fociztál, akkor tudod, hogy 2 méterről oda elég könnyű berugni.kicsics írta:3 vedo volt elotte!
a hosszun!
nem fert volna be!
ennyit errol!a kapusoknak mindig a rovidet kell fogni a legjobban oda szegyen golt kapni!
Nem fért volna be a védőktől? Mondjuk ha kézzel is védhettek volna akkor lehet nem, egyébként sansztalan.
Mintha múltkor te emlegetted volna, hogy mennyire a foci világában élsz meg kapus vagy. Sztem még sokan el is hitték, ne akard hogy kamunak nézzék.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egyik gólról sem tehetett, aki őt hibáztatja köze nincs a focihoz...
10 méterről egy helyezett erős lövét ki a jó... szed ki??? Gondolom ti...
10 méterről egy helyezett erős lövét ki a jó... szed ki??? Gondolom ti...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Mi van? Melyikről beszélsz? Csak nem a 2.ról?.... Mit tehetett róla szerencsétlen? Nem inkább Zambrottáé volt? Nála volt a labda és feldobta magát. Kész röhej volt.
kicsics írta:3 vedo volt elotte!
a hosszun!
nem fert volna be!
ennyit errol!a kapusoknak mindig a rovidet kell fogni a legjobban oda szegyen golt kapni!
-
- Llegenda del Barça
Akkor meg a másik sarokra rugja nagyokoskicsics írta:a masodikban megint benne volt kicsit!
rovid sarkot kellett volna csak fogni!

-
- Jugador d'estrella
nem akarok belédkötni de én a második gólnál azt hibáztatnám akit a 16oson belül üresen hagyott 1 matatkicsics írta:a masodikban megint benne volt kicsit!
rovid sarkot kellett volna csak fogni!
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!