2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Futball-igazgató az első.retek írta:A "director de fútbol"az mit jelent katalánul?
És a forca barca?
és a visca el barca?
"Img" idézettel, mint a hozzászólásokban.Mihu írta:Na akkor ezt légyszi mégegyszer részletesebben.Enrique írta:Eurobarca/avatar,képek,aláírásMihu írta:Hadd kérdezzem már meg hogy hogyan lehet a hozzászólás alá berakni képet.Tehát a vonal alá.
Mihu írta:Na akkor ezt légyszi mégegyszer részletesebben.
Na akkor ezt légyszi mégegyszer részletesebben.Enrique írta:Eurobarca/avatar,képek,aláírásMihu írta:Hadd kérdezzem már meg hogy hogyan lehet a hozzászólás alá berakni képet.Tehát a vonal alá.
Most úgysincs szükség 1 darabig másra sztem. Ha keresgetsz itt az Eurobarca Archívban, talán ott megtalálod mi volt, hogy volt.retek írta:Bocs hogy kérdezősködök!
Hogyan lehetett megírni a pájázatot?
(gondolom amikor a lap elindult!)
Köxi, nem tudtam, hogy ezt itt így kell!! BocsiEnrique írta:Állítsd át magadnak a profilodban, én is azt csináltam.Ronaldinho22 írta:Csak szólok, hogy nem állítottátok egy órával előrébb az órát, mer a fórumba mi 1 órával szólunk hamarabb mint ahogy valójában!!!Ez amúgy nem zavar csak szólok!
Állítsd át magadnak a profilodban, én is azt csináltam.Ronaldinho22 írta:Csak szólok, hogy nem állítottátok egy órával előrébb az órát, mer a fórumba mi 1 órával szólunk hamarabb mint ahogy valójában!!!Ez amúgy nem zavar csak szólok!
Köszi a segítséget,megnéztem,most már tom!redlions írta:Megcsináltam!Charlie írta:Például bemásoltam a Premier League-hez Gera gólját,és nem azt akarom hogy a linkbe az elérési út látszódjon,hanem mondjuk az hogy "Gera gól",és így is szépen lelehessen tölteni,mit kell tennem?
C.Nézd meg, hogy kell!