Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézz rá a Chelsea régebbi aranylabdására, aki a Milanban volt nagy sztár.xbalix írta:De szted visszahozható még a gyorsaság? Én nem tudom, komolyan mert ilyet h vki ennyire visszaessen egy csapatban se láttam még. Peg nem ma kezdtem el focit nézni...
Egyetértek...senzu írta:Ronaldinhonak most kell igazán bizonyítania, hogy akar-e normálisan játszani vagy nem? Ha nem, akkor mehet isten hírével.
Akármennyire kedvelem, egy alacsonyabb kvalitású játékos aki majd meghal a pályán, többet ér mint a mostani Ronnie!
És nekem a csapat a lényeg, mentek már el tőlünk nagy sztárok, azt is túléltük valahogy...
És ez miképp kapcsolódik Ronaldinho-hoz?barcafan0911 írta:ha murinho jön a nyáron, akkor miénk lesz drogba és lampard.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy én se játszatnám R10-et,mert azért ez egy profi csapat,ami ugye annyit tesz,hogy a többiek teszik a dolgukat,küzdenek hajtanak akarnak,nem teheted meg velük,hogy csak azért játszatod a R10-et,mert ő a Ronaldinho...Ezt Roninak kell elrendeznie magával,hogy beáll e a sorba vagy nem...ha nem,tudjuk mi a vége...Én lennék az egyik legszomorúbb ha mégis távozna,de...sinya gvr6 írta:Akár milyen gyenge formában is van , Gudjonsennél százszor többet ér . Ő legalább tud passzolni GUDI nem , cselezni GUDI nem . Játszania kéne mindenhogy .
Úgy biza'!!! Szerintem láccik rajta a fáradság, de láthatjuk hogy szerintem átgondolta a dolgokat, és elkezdett hajtani!!!(a nemrégi ollósgólja meg csodálatos volt) Én úgy gondolom, hogy az hiányzik belőle, amit említettem: a szusz!!! Nem bírja, de ezen ne is csodálkzozzunk, hát 3 szezon úgy végig nyomott, hogy ajaj(!), és elfáradt!! De újra hajt...!!! A köv. meccsen pedig ismát jáccania kéne, mert hát küzdeni kell...!Ronaldinho&Barca írta:Háát... nagyon remélem, de pletykáknak is van alapja, és kissé sok már ez a mese... Én szívből remélem hogy nálunk marad, nem azért mert R10 fanatikus vagyok, nem vagyok az, beismerem ha rosszul telejsít de ha jól is.Messi-#19 írta: Ezaz hogy pletyka lapNe izgulj úgyse igaz!
Szerintem neki a hozzáállásával van gond. Ha ezen változtatna akkor minden rendben lenne. Szerintem senki más nem értené meg ugy Eto'oval és Messivel elől a játékot mind Ronaldinho. Amit ők játszanak az varázslatos, és ha ő elmenne ez a varázslás már nem lenne az igazi.
Remélem hétvégén láthatjuk már játszani R10-t és majd varázsol egyet nekünk, és akkor mindenki pontot tehet a meséjének a végére.
Mindent bele R10!!!