Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem túl öreg. Mint Thuram-nál. A gyorsaságot nem mindgi egyensúlyozza a remek helyezkedés, és a tapasztalat. Persze, cserének jó, de nem bírnám hosszu távon elképzelni.gaborvermes írta:1.Egy vkp csere Tourénaktalán Makele olcsó és hatalmas munkabírású játékos bár egy kicsit öreg
Azt vedd figyelembe, hogy ha Militot mondjuk a Deportivo akarta volna leigazolni 12-ért megkapta volna. Alapszabály a fociban hogy a nagycsapatokat ki kell sajtolni. Guddy egyébként már tavaly sem ért meg egy angol csapatnak sem 10-12-t, majdnem úgyvolt h ingyen távozhat. Idén sztem még rosszabbul játszik. max 8 millio.FCB_gábor írta:Gudi 10-12millát megér egy angol csapatnak. Deco-ért már nem kapnánk ennyit, max 10m körül annyiért meg nem szabad elpocsékolni. Ronaldinho ára nagy talány, viszont az hót ziher, hogy Marquez jóval többet ér 8-9millánál. Militot vettük 18+2misiért aki egy jó képességű középsővédő, de nem jobb Marqueznél aki az argentínnal szemben még vkp poszton is bevethető, ráadásul támadásban is haszos tud lenni. Simán ér 20misit, de nem adnám el még 30-ért se.Fernando írta:Gudjohnsen: 6-7 millio, Deco: 15-16 max 20, Dinho: szted 18, Márquez 8-9
Nyertek BL-t és 2 Bajnoki címet. Köszönjük, élvezet volt nézni. Benne lesznek a NAGY BARCA könyvben, mindenki csak úgy fog rájuk emlékezni, hogy "az emberek akik szürke középcsapatból, gyöztes nagycsapatot alkottak" Ennyi, kész, vége...már megannyiszor leírták elöttem, és valami azt súgja még le is fogják, hogy már lassan 2 éve nem csinálnak semmit, és hogyha pl te is ezt csinálnád a munkahelyeden, bármennyit tettél volnap már le az asztalra, se szó se beszéd kirugnának... de ök még itt vannak nem? 2 év haladék nem kevés én azt mondom, ideje tullépni, és nem a multban élni, légy objektív.kapitány írta:tudjátok ti kikről írkáltok, hogy adjuk el, mert már nem kell!!!???fel tudjátok fogni!!!???ronnie, deco!!! nyertek nekünk 1 bl-t és 2 bajnokságot!!!
Gudi 10-12millát megér egy angol csapatnak. Deco-ért már nem kapnánk ennyit, max 10m körül annyiért meg nem szabad elpocsékolni. Ronaldinho ára nagy talány, viszont az hót ziher, hogy Marquez jóval többet ér 8-9millánál. Militot vettük 18+2misiért aki egy jó képességű középsővédő, de nem jobb Marqueznél aki az argentínnal szemben még vkp poszton is bevethető, ráadásul támadásban is haszos tud lenni. Simán ér 20misit, de nem adnám el még 30-ért se.Fernando írta:Gudjohnsen: 6-7 millio, Deco: 15-16 max 20, Dinho: szted 18, Márquez 8-9
Roni a pályán volt amikor a Villarrealtól kikaptunk. De te azt mondod, hogy nem jó a csapatjáték és még több sztárt akarsz igazolni?????M.Riijkaard írta:
Vagyis ha a csapat házatájáról kellene
beszélni akkor röviden annyitt mondanék, hogy a Barca amióta Ronaldinho
itt van egyszemélyes csapatként dolgozik, ha ő sérült a játékosok is sérült-
ek lesznek lélekben. Ami az jelenti hogy nem jönnek az erdemények
mert őrá épült szinte az egész barcelona vagyis ő van a középontban.
Ez az alapvető hiba, sztem egy csapatnál az, hogy egy játékosra építtkezik
miközben vegyük pl:A Chealseát vagy a Liverpoolt akiben igaz hogy van
egy Lampard meg egy Gerrard de nélkülük is megy a szekér, mert nem
egy emberre épült a csapat mint a miénk. Vagyis, ott mindenki számít.
De sajnos nálunk az a helyzett, hogy mindenki egy embertől várja
a csodát, ami helytelen, hiszen egy ember nem tud 11 játékos mellett
gólt rúgni.
Ez a sport csapatjáték, és itt lehett hibáztatni mindenkit, de szerintem
azt kellene aki egyjátékosra építette a csapatot vagyis aki nem
magyarázta el Ronaldinhónak hogy, barátom ez egy csapat-
t játék, itt egy megoldás van: Elkell adni, és olyan játékosokat kell hozni
akik klasszisok is de csapatemberek is mint pl.:Kaká,C.Ronaldó.
Most hiába fognak
kritizálni egypáran nekem az a véleményem, hogy ő miatta is van ez a vál-
ság.Ha Lehetne Decóról meg még egy pár nagyszerű SZÁJjátékosról inkább nem is szólnék.
Mult idő. Az utolsó mondattal egyet értek...kapitány írta:tudjátok ti kikről írkáltok, hogy adjuk el, mert már nem kell!!!???fel tudjátok fogni!!!???ronnie, deco!!! nyertek nekünk 1 bl-t és 2 bajnokságot!!!ha változtatni kell, akkor először az edzői poszton kell váltani!
Jó, mindenki elkövet hibákat, de azért lehet látni a különbségeket és a szinvonalt. Amugy éssel nem lehet mondatot kezdeni ez igaz, de vannak kivételek, de néha nagyritkán becsúszik.Danka00792 írta: Gyerekek, ne nyelvtan leckézzünk már, minden hsz-ben lehet találni megannyi hibát.. (ebben pl: épp = ép , ...még az eszünk is épp, szerintem. És.... <- éssel nem kezdünk mondatot stb....)
Abban pedig igazad van, hogy nem kell világklasszisokat igazolni. C.Ronaldo.... annak a valószinűsége, hogy eligazol az MU-ból, egyenlő a 0-val...
Csak egy bajom van vele.Szűrő nélkül nem szabad játszani, tehát Toure helye bíztos.norbert55 írta:
Sztetek?
Gyerekek, ne nyelvtan leckézzünk már, minden hsz-ben lehet találni megannyi hibát.. (ebben pl: épp = ép , ...még az eszünk is épp, szerintem. És.... <- éssel nem kezdünk mondatot stb....)Ronaldinho&Barca írta:Nos nem vagy(tok) egyedül ezzel az érzéssel. Bár ebben a topicban álltalában mindig ez van, sajnos. De azért egy Barcából ne állítsunk össze egy favágó, méreg drága játékosokból álló álomcsapatot, mert nem nyertünk még lottót és még az eszünk is épp, szerintem.
És nem kéne a játékunkat hazavágni, nem az a megoldás ha ideigazoljuk C.Ronaldot, vagy Ronaldot vagy bárkit... máshol kell változtatni. Persze igazolni is kell, de nem világkasszisokat.
jah és a nyelvtan leckéhez még annyit..
sokk=sok (bár itt lehet hogy kettő k-val kell írni inkább..![]()
)
11 mezonyjatekosVictor_Valdes írta:Nem 11-en játszák a focit?Szakacs írta:
11 jatekost soroltal felamugy tetszik nekem... de Xavi vagy Iniesta igy kiesik.
Nos nem vagy(tok) egyedül ezzel az érzéssel. Bár ebben a topicban álltalában mindig ez van, sajnos. De azért egy Barcából ne állítsunk össze egy favágó, méreg drága játékosokból álló álomcsapatot, mert nem nyertünk még lottót és még az eszünk is épp, szerintem.Fernando írta: Neharagudjatok de az ilyen emberektől nekem elmegy a kedvem a fórumozástól.
Edzés+fejben nincsenek rendbe= a mostani helyzetSzakacs írta: Garay, Maniche es Mourinho kell..ezzel a tema le van zarva..egy jatekosunk se felejtett el focizni...csak fiziailag nullak..az edzeseknek koszonhetoen...
Nem 11-en játszák a focit? A Xavi- Ini problémára a megoldás a rotácio.Szakacs írta:
11 jatekost soroltal felamugy tetszik nekem... de Xavi vagy Iniesta igy kiesik.
A goal.com szerint 30/35 milkaDanka00792 írta:Miért teszi bele mindenki a csapatába Garay-t?
Diego-nak is örülnék, ha valaki válaszolna azt nagyon megköszönném erre a kérdésre: körülbelül mennyiért lehetne megvenni őt?