Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért amellett sem kell elmenni hogy az előző szezonban 20 gól azóta meg alig játszik ! ezt is kéne valahol nézni! R10-nek nem egy barátra van szüksége hanem egy erősedzőre!
Azok az ostobák, akik látják, hogy évi 8.5 milláért 2006 óta semmit sem csinál, vagy azok az ostobák, akik 2 szezon miatt még mindig reménykednek? Inkább az utóbbiakat tartom annak. R10 semmit nem csinál 2 éve, egy ollózásos góltól pedig nem fogok bexarni, ha a meccs többi részében hozza a szokásos lébecolását.
Nem a múltból kell élni bakker. Volt elég ideje, csak akarni kellett volna. Nem tette, erre viszont túl sok pénzbe kerül. Ha elgondolod, hogy még 3 évig van szerződése, akkor könnyen belátod, hogy cirka 26.5 millio eurot dobunk ki az ablakon. Persze lehet, hogy szeptembertől egy új edzővel ismét szárnyra kap. Akkor aláírom, maradjon. De mi erre a garancia???? 2 éve várjuk, fogadkozik mindenki, de semmi sem történik.
26.5 millióból pedig meg lehet venni egy fiatal, zseniális tehetséget, aki alázattal és lélekkel hal meg a csapatért. Melyik jobb? A bulifiú, vagy egy robot?
Azok az ostobák, akik látják, hogy évi 8.5 milláért 2006 óta semmit sem csinál, vagy azok az ostobák, akik 2 szezon miatt még mindig reménykednek? Inkább az utóbbiakat tartom annak. R10 semmit nem csinál 2 éve, egy ollózásos góltól pedig nem fogok bexarni, ha a meccs többi részében hozza a szokásos lébecolását.Gomezinho írta:Sziasztok látom a Ronaldinho ellenes hangok ismét felcsaptak!remélem mostmár énis hogy elmegy mert ilyen ostoba szurkolóknak mint egyesek még játszani sem érdemes!
egyetértek, akinek még mindig nem dereng, hogy ronaldinhonak egyszerűen nincs kedve focizni, az tényleg ostoba.Gomezinho írta:Sziasztok látom a Ronaldinho ellenes hangok ismét felcsaptak!remélem mostmár énis hogy elmegy mert ilyen ostoba szurkolóknak mint egyesek még játszani sem érdemes!
Gondolom, akkor nem nézted a tegnapi meccset, illetve az első és a második gólunknál, hogy Eto'o milyen labdákat kapott.Bencildo írta:Hát én megtartanám!
A világon senki nem tud olyan labdákat adni mint ő.
Ne adják el hisz nincs ki indítsa Eto'o-t.
Én ezt hiszem a mesterről.
Materazzi?!!tomcsikaka írta:Azt olvastam, hogy az Interhez igazol ésJ. Cézart akarja riijkard megszerezni de viszont Massimo Moratti hallanisem akar a kapus eligazolásáról!60 millióért adnák az internek ronaldinhot de Materazziért cserébe ha már julio nem jöhet!!Végülis nem lenne olyan rossz csere én szerintem!!!
Ez egyértelmű, egy ostoba pletyka, amit egyébként már vártam, mikor röppen fel, mikor dobja fel valaki. 100%ig biztos vagyok benne, h fel sem merült a neve a Realnál (mostanság legalábbis).Zozzy 5 írta:Madridba tuti nem fog menni, mert egyszerűen nem. Pont.
Igy van! Szerintem ha van olyan csapat aki képes megvenni egy 2 éve szerencsétlenkedő,lusta Ronnie-t,akkor az vessen magára!Los Banditos írta:
Mondjuk olyan nagyon különösen nem érdekelne, ha Madridba igazolna, mert akkor a fővárosiak buta vezetői elég kerek összeget csengetnének ki, és várhatóan ott folytatná a szerencsétlenkedését.