Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.04.01. 17:38:43

Úgy hiszem hosszú évek után, ismét hófehérbe borul Barcelona a hétvégén. :roll:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.01. 12:22:13

puyol29 írta:Tyúúúúúúú. Rijkaard megy az várható... de hogy Schuster jön. Pax! Kíváncsi vagyok ennek a hírnek a valóságalapjára...
Itt nem túl gyakran olvasol kacsákat... :wink:
Bár azért visszaolvasnék pár hsz-t a helyedben... :)
Szerk. Ja bocs, Rijkaard topikban olvasgass.
Alessandro
Jugador del Barça

2008.04.01. 12:21:06

Srácok felhívnám a figyelmeteket a mai dátumra ....PFF ...
puyol29
Barça C

2008.04.01. 12:15:12

Tyúúúúúúú. Rijkaard megy az várható... de hogy Schuster jön. Pax! Kíváncsi vagyok ennek a hírnek a valóságalapjára...
Blaugrana10
Barça B

2008.03.31. 16:05:56

Rijkaardnak tennyleg mennie kell most mar, hiszen egy telyes fordulat kell a csapatnak, amit sajnos vele mar nem tud megtenni. En szemely szerint sajnalom Rijkaardot barki barmit mond, nagyszeru edzo. Es bisztos vagyok benne h ahova fog menni ott is nagyszeru munkat fog vegezni. Szerintem inkabb megkoszonni kene neki amit tett, nem lehordani... Tudom h neki is van hibaja a tortentekert es nem is keves, de a fobunosok a jatekosok sajnos!!! Viva Catalunya
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
Kluivert23
Barça B

2008.03.31. 15:58:26

ezek szégyenek egytől egyig.... Esély meg arra van kb. hogy jövőre indulhatnak a bl-be, de bajnoki cím??? pff.. A real meg a barca is megérdemelné, hogy a Villareal a végén röhögve megnyerné a bajokságot az apróból, amiből gazdálkodnak!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.31. 14:57:16

Most olvastam Txiki nyilatkozattát ami így szólt:

" Txiki ezen túl cáfolta azt a feltevést is, hogy más jellegű, keménykezű edző szerződtetésén gondolkodnának. „Inkább a szavak híve vagyok, egy igazságos edzőben inkább bízom. Szeretném, ha Rijkaard folytatná."

Ennek örülök de nem érünk vele sokk mindent elhogyha a csapattjátékosai
köztük a drága Puyol is pocskondiázzák Rijkaardott.Vagyis nem hallgatnak
az edzőjük szavára.De ennek örülök hogy ő legalább kiált mellette és elis
merte hogy nem csak Rijkaard a hibás hanem főleg a játékossok.Sokkan
azt mondják hogy nem motiválja Rijkaard eléggé a csapatott kérdezem én
ekkor hogy aki egyévben Bl-t és bajnokságot nyert a csapattal az ezek sze
rint nem látja el a csapatátt motivációval?????Én azt mondom hogy akit
még ezek után is motiválni kell az nem ide való.Motiválás??????mit kénne
csinálni letérdepelni Thurammék előtt hogy ember figyeld már a labdát.
Ha Rijkaardnak távoznia kell akkor azt csak sztem ő mondhatja ki.Mert
valjukbe őszintén nem érdemlik meg a játékosok hogy itt maradjon és
foglalkozon velük.Ember ilyett még nem láttam azt hogy nem motiválja
a csapatott????????hányszor kiállt a csapatért Ronaldinhóért még a legsú
lyosabb vereségeknél is azt mondta hogy higgyenek a játékossok maguk
ban mert nincs veszve semmi és amelett ő is hitt abban hogy a játékossok
képessek jobbanjátszani is.Hát nem értem esküszöm hogy egy edző aki
csapatáért kiáll a sajtóelőtt és mindenki előtt és akkor még ő a bűnös
és akkor még őtt tárgyalják kifele Puyollék megmindenki hát ez egyszerű
en hihetelen.Én komolyan nemtudom hogy egyesekk szerint Rijkaardnak
mitkénne csinálni a végén az lesz hogy ő is játszanifog mert a többiek
nem elég motváltak(vagyis nem mondták el nekik hogy hogyan kell foci
zni).Szerintem ha a játékossok amíg így állnak az edzőhöz vagyis figyel
embesem veszik amit ő mond addig itt változás nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robag
Jugador d'estrella

2008.03.31. 14:00:23

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval!
Nem vagyok képes csak az edző nyakába varrni ezt a csúfságot!

Ha valaki nem tudja teljesíteni a parancsot azt le kell cserélni. Csak Rijkaardnak nincs kit becserélni.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
cruyff
Entrenador del Barça

2008.03.31. 13:40:10

Rijkaard szerint: "megmagyarázhatatlan ami történt.." hát akkor elég nagy a baj, ha nem tudja megmagyarázni, mivel ez körülbelül a 20-ik ilyen meccsünk, amit nyertes helyzetből veszítünk el... a tavalyi bajnokság is végig ilyen volt és sorozatosan ismétlődik újra és újra... hangsúlyozom: 1 ilyen beleférne. A baj, hogy ez már tendencia. Csak az utóbbi néhány meccsen: Almeira, Atletico... kézben volt a meccs... aztán 1 gól után "megmagyarázhatatlanul" összeomlott a csapat... megjegyzem, a Valladolid ellen is majdnem ez történt ,a Nou Campban ráadásul, mikor a Valladolid egyenlítő tizenegyesgólja után örülhettünk, hogy kihúztuk a félidőt további kapott gólok nélkül..a játékosok játékbeli felfogásával van a probléma. Nem Rijkaaarddal! A játékosokkal...de Riijkard azért hibás, mert képtelen kézben tartani a gyeplőt, nincs hatással a játékosokra. Ezért kell mennie.
VISCA EL BARCA!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.31. 13:24:08

Hello!!Buitre!

Először is szeretnék gratulálni a tegnapi győzelmetekhez.2-szor ahozz
is hadj gratuláljak hogy nálatok még a bizalom szó jelent valamit
már mint edzői bizalomról beszélek mert gondolom hogy nálatok nem
az a téma hogy Schuster a hibás azért mert a védelem gólokat kapott.
Vagy gondolom nálatok nem kell mindig mindenkinek szájábarágni hogy kinek mi a dolga????
Mert nekem azt mondták még régen hogy csak azt
lehett motiválni aki el is fogadja a te véleményed. :lol: :lol: :lol:
Ellentétben mi velünk.Tehát csak azért mondtam a bizalmat mert nálatok
úgyhallom hogy Schusterrel mégszerződést is akarnak hosszabíttani és
kivan zárva az hogy távozzon a nyárron.Csak azért mondom mindezt
mert jó nektek hogy nálatok van olyan elnök aki legalább becsületes is
még hanekem egy kicsitt ún.szimpatikusnak is tűnik.
Buitre
Jugador d'estrella

2008.03.31. 12:48:32

Ennek mi köze a teológiához?
az, hogy feltétlenül hisz benne :)
mypeter
Entrenador del Barça

2008.03.31. 12:40:37

Eto'o volt talán a legjobb. Visszjött szerelni a saját 16-osáig, hajtott, gólt lőtt, és gyakorlatilag az első gólt is ő lőtte :lol:

A meccs egyértelműen a középpályán ment el, Iniesta és Xavi nálam a 2 főbűnös. Az első 35 percben és a második 55-ben ha külön statisztikát lehetne nézni a futott kilométerekről, a labdaszerzésekről és a jó, illetve támadó jellegű passzokból, akkor nagyon meglepődnénk. Eltűntek a pályáról, ki tudja miért....

aronba írta:Nem értek teljesen egyet az osztályzással a Betis meccsen. Nem hiszem, hogy csak Thuram és Abidalnak kellett volna 1-est kapnia, nálam Valdes 3 Bojan 2 a többiek megbyktak, ezen a meccsen gólja ellenére Etoka is, tudásának csak jó ha felét nyújtotta, s mint tudjuk az átmenő osztályzathoz legalább 60 százalék kell
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.31. 11:58:20

M.Riijkaard írta: sztem is helyes
lehet az a teológia
Ennek mi köze a teológiához? :wink:
barca0417
Entrenador del Barça

2008.03.31. 11:50:22

Nagyjából egyetértek.
Kép
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.31. 10:23:06

Amikor a Barca-Betis meccs véget ért amit a faterommal néztünk végig
azután a faterom csak annyit mondott nekem hogy:Hogy fiam szted ezek
direkt csinálják ezt mert úgylátja az ember hogy nemhogy a szurkolók de
ezek is szántszándékkal csinálják ezt hogy úgymond megölik Rijkaardott.
Mire én azt mondtam amit Rijkaard is nyiltkozott késsőbb hogy a szerintem
játékosok nem figyelnek arra amit Rijkaard mond.Vagy ha durvábban akar
nám kifejezni magam lesemszarják.Tehát én is azon a véleményen vagyok
mint a faterom hogy ha ezeknek számitana is egy kicsitt is az amit Rijkaard
mond nekik akkor megfogadnák és úgy is játszanának de sztem is helyes
lehet az a teológia hogy ők is Rijkaard távozását várják.Egyébként apukám
még valamire felhivta a figyelmemet arra hogy Rijkaard majdnem minden
meccsen már szegény majdnem sír állandóan könyezzik a szeme nos
hát érthető is hiszen ebből csak az következik hogy amit a játékosoknak
mond azt nem hajták végre és erre mondtam azt hogyha játékosoknak
egykicsitt is számitana az edzőjük sorsa vagy az hogy amikor ő ide került
egyévben nyertünk vele Bl-t és bajnokságot akkor ráhallgatnának és nem
aláznák megminden meccsen mert már ez annak tűnik.

És ami a tegnap esti meccset illeti szeretnék gratulálni a Realnak mert
igaz hogy mégvan kb.10 forduló de ezzel a győzelemmel amit tegnap
sikerült nekik elérni ezzel valószinűsithető hogy a kupa már a kezükben
van.Sztem nem sokkan hitték azt hogy tegnap a Madrid 3-fog lőnni a
Sevillának vagy azt hogy egyáltalán győzze majd.De amit tegnap is
mutatott magából a Real azt a küzdeni akarást azt az elszántságott
hát szóval ha tartják ezt a tempót akkor megisérdemlik hogy haza
viggyék a kupát.És még mielőtt valaki leba..na azért mert a Madridott
dicsérem az jobbanjár ha nem teszi mert itt most nem arról van szó
hogy az ember a Real Madridnak vagy éppen a Villarealnak szurkol
hanem arról van szó hogy az ember eltudja magában ismerni azt hogy
ha egy másik csapatt jobbnála vagyis ha a Barcánál most ebben a
szezonban jobban teljesítt a Real.

Utoljára szólunk: Ha eszedbe jut még valami az utolsó hozzászólásod után, HASZNÁLD A SZERKESZT GOMBOT, és ne új hozzászólást kezdj el írni!

E.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.31. 06:06:16

Nem értek teljesen egyet az osztályzással a Betis meccsen. Nem hiszem, hogy csak Thuram és Abidalnak kellett volna 1-est kapnia, nálam Valdes 3 Bojan 2 a többiek megbyktak, ezen a meccsen gólja ellenére Etoka is, tudásának csak jó ha felét nyújtotta, s mint tudjuk az átmenő osztályzathoz legalább 60 százalék kell
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.31. 01:36:46

Levi39 írta:Az hogy' van, hogy a Real meg a Sevilla játékosai szerint nem csak 16 percig tart a meccs? Ők hogy-hogy végig tudnak futni 90 percet?

Nem csodálom, hogy szurkolói tüntetés van a csapat ellen, ugyanott tartunk pont, mint tavaly amikor a Getafe ellen kikaptunk.....

De miért is nincs már változás????????
Azért tegyük hozzá, hogy tavaly elég jó volt a Barca, csak minden sorozatban balszerencsés volt a gárda. Idén viszont egy nagy nulla, amit a csapat művel, semmi tartás nincs a játékosok többségében + Rijkaardot is el kellett volna már küldeni. Az egész történet kezd a pár évvel ezelőtti madridi vergődésre hajazni, amikor a real már-már komédiába hajló jelenetek végén bukta el a meccseket.

Mindenesetre a a Betis elleni bohóckodás is kb. ez a szint volt, a csapatot ugyan sztárgázsit felmarkoló, technikailag képzett játékosok alkotják, mégis taktikailag a megye 3 színvonalán mozgott a Barca. Azzal, hogy ez most kinek a felelőssége, nem is kívánok foglalkozni, én is annyira sz..ok az egészre, mint a játékosok, és a bambaképű, pálmafejű Rijkaard. Ránézek a fejére, és rá van írva a Barca elképzelés nélküli, lelketlen futballja.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2008.03.30. 23:37:58

csipa19 írta:Ilyen időkben derül ki hogy ki az igazi Barca fan..az idei csőd és az hogy minden szurkolónak hatalmas csalódás ez az év ennek ellenére: HAJRÁ BARCA
Mondjuk ilyen szempontból remek volt az elmúlt 4 év, a sok divatdrukker elpártolt tőlünk, legalább már ezt nem mondhatják
Levi39
Barça C

2008.03.30. 22:49:48

Az hogy' van, hogy a Real meg a Sevilla játékosai szerint nem csak 16 percig tart a meccs? Ők hogy-hogy végig tudnak futni 90 percet?

Nem csodálom, hogy szurkolói tüntetés van a csapat ellen, ugyanott tartunk pont, mint tavaly amikor a Getafe ellen kikaptunk.....

De miért is nincs már változás????????
csipa19
Barça C

2008.03.30. 19:35:07

Ma érzésem szerint a madrid ismét ki fog kapni és így szorosabb lesz a Bajnokság de nem mindenféleképpen 3 esélyes mert ha mi így folytatjuk akkor semmi esélyünk sincs a végsö gyözelemre de még a 2. helyre se. Mostanában csak a Villareal tud kiegyensúlyozott formát nyujtani és ezért egyrész meg is érdemlik hogy elsők legyenek...Ha így folytatjuk akkor olyan nagy kakiban leszünk hogy az Atleticó-tól is el kezdhetünk félni és attól hogy még a 3. hely se lesz meg...Ilyen időkben derül ki hogy ki az igazi Barca fan..az idei csőd és az hogy minden szurkolónak hatalmas csalódás ez az év ennek ellenére: HAJRÁ BARCA.....hiheten hogy Messi Celtic elleni sérülése óta mennyire vissza esett a játék....15 tét meccsen veretlenek voltunk januártól kezdve...Mi változott azóta??? :cry: :( :cry: :x :evil: :?:
aynas
Capitá del Barça

2008.03.30. 19:27:29

minden komoly csapatnál alap kéne legyen,hogy keménykezű edzője vab és a játékosok kőzdnek körömszakadtáig megfeszülve.
nálunk ezek hiányoznak. abba kéne belegondolni, hogy keményebb helyeken pl. kolumbia azért egy escobart egy öngól miatt kiníyírtak.

azért ha komoly következményekkel járna egy egy vereség (nemcsak pénz büntetés, meg csapatba nem kerülésre gondolok. inkább mindenkinek a saját fantáziráa bízom :lol: )kíváncsi lennék hogy csípkednék magukat a játékosok
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.30. 18:29:06

Legalább 5-8 uj játékos kell uj edzővel. Olyan játékososk kellenek mint Diegó /ezt nem kimondottan őrá értem, hanem jellemzésül emlitem / Tehát legyen aránylag fiatal, de már legyen rutinja. Nem tul neves és nem nyert komoly trofeákat, tehát hajt a pénzért és cimért. És nemszabad egy csapatot sok évig egyben tartani mert leülnek, nem frissül a játék. Hiába na! már Puyol, Xavi is leültek, persze a csapattal egyben. Rémisztő, hogy mennyire nem tudnak hajtani. Nem örülök neki, hogy igazam lett, de a bajnokság elején leirtam többször, hogy idén nem nyerünk semmit. Nézzétek meg az ujak / Abidélék /milyen jók voltak amikor idejöttek, mára olyanok mint a többiek. A vezetés nem ismerte fel az ujitás igényét teljes vonalon. Itt a forumon is az a kép, hogy talán sokaknak most esett le, mert azt a minden realitást nélkülöző folyamatos" na majd a jövő héten" szöveget nyomták. Öreguras lötyögés van, ami nem is becsületes a játékososk részéről.
Fecó
Subinho
Director del Fútbol

2008.03.30. 18:26:51

utálom murinnyót, mert egy nagypofájú flegma ember!!! de amit művel(t) a partvonal mellett anno, az nem volt semmi!!! rijkard meg csak ül totál magába roskadva!!! ez az ember sokkal inkább sajnálkozik az öltözőben és együtt "sír" a játékosokkal, mint sem ordít velük, hogy mi a ku*a anyátokat csináltok ba*meg!!! ha mégegyszer ilyet látok és nem hajtjátok ki a lelketeket mindnek eltöröm a lábát!!! ez az ember látszik rajta, hogy beletörődött a sorsába és inkább szomorkodik és sajnáltatja magát és siratja acsapatot, mintsem felrázná!!!!!!
kemény kezű edző kell ide, aki ezeket a játékosokat fejben helyre teszi!!!
elsősorban nem murinnyóra gondolok, jóval inkább scolarira, de ha más nincs a hozé is jó, mert nagy bunkó és nagyon öntelt, de ő legalább felállna a kispadról és felrázná ezt az alvó társaságot, nem csak nézne könnyes szemekkel, hogy szegény-szegény fiaim mi lett veletek...
barca0417
Entrenador del Barça

2008.03.30. 18:17:56

Remélem a Villareal lesz a bajnok, Mert mi nem érdemeljük meg, a real se+plussz ők a real.....
amúgy itt nem csak Rijkaarddal van probléma, ilyen szinten 0-2-nél ha senki nem mond semmit, akkor is tudnikéne hogy mit kell játszani, azt meg nem hiszem hogy külön kérésre nem csináltak semmit.
Viszont most nem Ronaldinhot kell szidni, mert most látszott hogy nem az ő gyenge formája miatt szarakodunk egész évben.(Most itt a tüntetésre gondolok.)
Itt nagy bajok vannak... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kép
Seth
Barça C

2008.03.30. 18:02:03

Egyetértek mindenkivel, aki edzőváltást akar!Szerintem azonban nem ártana rendet tenni a vezetőségben sem!
Miért is?
A Valencia elleni fiaskó után meg kellett dícsérni a csapatot?Rijkaarddal már 1 éve a lejtőn vagyunk!
Inkább még most váltsunk edzőt!
Mert talán még a második hely sem lesz meg, a népművészeti cserépedény "real margit " meg megint röhöghet!Azért remélem ma este ők is kikapnak!
Lezárt