Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elolvastam. Csak gondoltam, onnan jött az ötlet. Nem mondtam, hogy az kamu. Egyébként mi hülyeséget írtam? Konkrétan... Azt hogy mi van a madridista címlapján?madridfan írta:Ha elolvasnád pontosan, hogy mi van a madridistán, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.Ráadásul a madridista.hu címlapján mi van? Utazás Madridba...Már boccs. De ami a madridistán szerepel az valós utazás, amit évente megszerveznek.
Ha elolvasnád pontosan, hogy mi van a madridistán, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.Ráadásul a madridista.hu címlapján mi van? Utazás Madridba...
Mit mondtál meg? Az elsők között pattogtál a helyért... wink:Colos írta:Vissza lehet keresni, én mondtam. Ráadásul a madridista.hu címlapján mi van? Utazás Madridba...
De ha Ti jól szórakoztatok rajta, akkor jó volt!
Üdv!
Nem azt ettem meg!gekkodan írta: Megetted?![]()
![]()
Én is majdnem, de amikor oda értem, hogy Frankie profi és megy madridba, rögtön az órámra néztem.
Titinho írta:Óóóóóó ember....ez nem mondom komolyan???Ekkora cumit én még soha nem kaptam be!!!! TE...JÓ...ÉG!!! Hát öregem...ennyire még sose szivattak meg április elsején!
Pedig tényleg elhittem...ez most kb. olyan mint amikor 6 éves koromban megmondták, hogy nincs mikulás!Áhh...de azért gratuálok hozzá, ilyet kitalálni...